Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Klausimas del bokso

<< < (2/10) > >>

siamas:
Kaip sakė pagrandukas - '' į galvą nemušt ''

MindeM:
Aš lankau dziudo,tai sporto dispancery (Vilniuje) man sakė,kad uždraus sportuot,kai reikės akinių su laužiamąja geba didesne kaip -3D(dioptrijos).O su trumparegyste bokso lankyti apskritai negalima(specialiai paklausiau..)...Tai tiek..

BeLLo:
As esu trumparegis mano akys yra -1.75 bet turiu dideli nora ir lankyt ir i varzybas eit. Tai gal yra koke nors iseitis kad leistu viska daryt?

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki. Girdejau, kad del blogos regos sporto dispanceri neleidzia eit lankyt bokso. Ar tai tiesa?

--- Baigti citatą ---
Taip tiesa. Neleidžia jokių sporto šakų, kur galimi smūgiai į galvą. Mūsų medikai turi tokias direktyvas. Skaitoma, kad po smūgio žmogus gali apakti. Tik tokio atvejo dar neteko girdėti. Dar įdomu, kodėl tokio draudimo analogišku atveju nėra užsienyje? Gal ten sportininkai iš kitokio mokio drėbti...o gal tiesiog reikėtų peržiūrėti draudimus tuo požiūriu.
Apskritai užsienyje daugiau visko paliekama sportininko asmeninei nuožiūrai. Tieiog turi būti sportininko draudimas ir tiek.

BeLLo:
O su kontaktiniais lesiais galima eit i ringa?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją