Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Klausimas del bokso

<< < (8/10) > >>

Jedd:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKadangi šioje temoje daug apie akis ir sportą, tai čia rašau..

Tai va, norėjau paklausti ar nieko tokio yra sportuot kovinį sportą (kuriame yra smūgiuojama į galvą) su kontaktiniais lešiais? (aš taip nedarau, tik paklausiu ar yra tokia galimybė..)

--- Baigti citatą ---

Tik tiek, kad jie gali iškirsti, bet tikimybė irgi nėra tokia didelė - visą laik sportavau su lęšiais, dar nei kart nebuvo iškritę man (nors teko matyt, kaip kitiems iškrenta :) ). Čia jau priklauso nuo inidividualių dalykų, kaip akies išsausėjimas ir t.t.

tom.:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTik tiek, kad jie gali iškirsti, bet tikimybė irgi nėra tokia didelė - visą laik sportavau su lęšiais, dar nei kart nebuvo iškritę man (nors teko matyt, kaip kitiems iškrenta :) ). Čia jau priklauso nuo inidividualių dalykų, kaip akies išsausėjimas ir t.t.

--- Baigti citatą ---

dėkuj už info :)

Boxas:
Ar pavojinga sportuoti boksa , turejus galvos trauma?Su gydytojais kalbeta , siuo metu mano galva yra sveika , tik paprasciausiai 6 metu esu turejas galvos trauma , samones prarades nebuvau , tiesiog buvo iskiles kauliukas galvoje ir vien del to reikejo operuotis...Gal kas esate susidure su tuo?Nes prisigalvoji visko ir negali normaliai boksuotis....

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAr pavojinga sportuoti boksa , turejus galvos trauma?Su gydytojais kalbeta , siuo metu mano galva yra sveika , tik paprasciausiai 6 metu esu turejas galvos trauma , samones prarades nebuvau , tiesiog buvo iskiles kauliukas galvoje ir vien del to reikejo operuotis...Gal kas esate susidure su tuo?Nes prisigalvoji visko ir negali normaliai boksuotis....

--- Baigti citatą ---

Ką daktarai sako? Jei leidžia - pirmyn. Jei ne - eik į WingTsun.

Boxas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKą daktarai sako? Jei leidžia - pirmyn. Jei ne - eik į WingTsun.

--- Baigti citatą ---
Leidzia , viskas siuo metu man yra gerai , pasake , kad siuo metu esu sveikas...Tiesiog kai turejas trauma todel taip ir galvojasi , galvoji , kad kokia epilepsija ten neisivystitu ir panasiai , kad neisjungtu..Ir tai trugdo normaliai boksuotis...As jau lankau antrus metus.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją