Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Klausimas del bokso

<< < (7/10) > >>

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAr bandei kada apie tai padiskutuoti su sporto dispanserio gydytojais?

--- Baigti citatą ---
Aišku, kad ne... jų leidimo reikėjo tik tada, kai buvau nepilnametė, man jie davė griežtą draudimą lankyt, treneris jį susilankstė, kažkur užkišo, ir lankiau sau toliau... o dabar suaugus nebereik, nes varžybose nedalyvauju.
tikrai neabejoju, kad ten sėdi iki šiol tarybinių mitų paveikti piliečiai... nors gal siaubingai klystu ir jie visi išmano naujausius mokslo atradimus.

MindeM:
Vilniaus dispancery okulistė neduotų leidimo sportuoti smūginių šakų esant trumparegystei. Teks suktis kitaip, jei ir Kaune tas pats. :D

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVilniaus dispancery okulistė neduotų leidimo sportuoti smūginių šakų esant trumparegystei. Teks suktis kitaip, jei ir Kaune tas pats. :D

--- Baigti citatą ---

Va būtent.

Bovver:
Prasisukau xD mano regejimas yra -2.75 bet kai nuejau i dispaneceri kazka nutikrino kad -3.5. Bet svarbu praleido :)))

tom.:
Kadangi šioje temoje daug apie akis ir sportą, tai čia rašau..

Tai va, norėjau paklausti ar nieko tokio yra sportuot kovinį sportą (kuriame yra smūgiuojama į galvą) su kontaktiniais lešiais? (aš taip nedarau, tik paklausiu ar yra tokia galimybė..)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją