Na, daug nuomonių ir diskusijų apie šį turnyra yra...O paskutinė įdėta kova ir parodo Lietuviškos "mokyklos" principus- užsipumpavau, raumenys pro odą lipa, bet jei vieną užtaikysiu, bus
...Būna , užtaiko, būna- kaip čia- kad ne...Nieko nemenkinu , bet ne pirmas turnyras, kuriame ateina "spintutės" , be technikos, kažkokią "machankę" atkalę ir varo...technikos, taktikos kovoje nebėra. Tikrai nebėra. Ir nesvarbu, kad Liukaitis ar dar kuris iš mūsų "žvaigždžių". Aš esu irgi tos nuomonės, kad pas mus tėra vidutinės kategorijos kovotojai ir su geriausiais jiems kovot labai anksti. Kiti to gali ir nepasiekti...
"Babilono" taurėje - kur vyko nesenai Panevėžyje- gražiausias kovas demonstravo latviai ir baltarusis...Mūsų vėl gi- išėjau ir mojuoju kaip su kirviu krūmuose, juk gal pataikysiu...
Turim ir labai gerų kovotojų, bet tai daugiau išimtis nei taisyklė ( M.Žaromskis, Arka ir kt.).
O prisiminus K.Arbočių,Valentiną Golubovskį, tą patį J.Poškaitį...Techniški, galvojantys, ieškantys...Gražu buvo žiūrėt jų kovas
Dar yra toks dalykas sekme.O sekmes nei Ernesto Hoost nei forum palace k Liukaitis neturejo,,ir 2 kart perdege,,Manau jam bus gera pamoka ir jis padarys isvadas,Nes kovotojas tikrai geras pasiruoses fiziskai.Pas juodaodzius ilgos rankos tai reikeo ivertinti,,Man labai apmaudu,bet taip jau buna.Tikejausi kitokios baigties,taciau...
Dar tiesa idomus buvo momentas kai nuo staliuku pakilo didelis burys bachuriuku ir isbege i foje kazka paveike

sugryzo.Nejaugi tai buvo programoje