Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Lankstumas
Lonsas:
zinoma! kas i galva ispirt gali tai dar daugiau privardint galima, as irgi sugebeciau kokiam neuzaugai :] esme tame kad toks smugis pavojingas ir su juo zaisti negalima, o smogti reikia kai tinkama situacija! sakysi kad su visais smugisiais taip reikia elgtis? tiek low kikas tiek dzebas (tiesus smugis priekine ranka) gali buti panaudoti apgauti, o sankciju dideliu uz tai vargu ar susilauksi (sutik, sunkiau kazka sugalvoti, bet beabejo imanoma nubausti).
na bet cia tema apie lankstuma, o ne apie smugiu privalumus ir trukumus. as jokiu budu nesakau kad Highkickas yra negerai! tiesiog man asmeniskai imponuoja siek tiek kitoks kovos stilius. sakykim panasus kaip Ray Sefo, jai supranti ka noriu pasakyti.
Paulius:
Vis del to gal zinot kokiu pratimu kaip prasitampyt kojas?
Žalias:
Gal pusę metų kasdien tampausi ir jau kuris laikas kaip vietoje stoviu, toliau prasitempt neišeina. Gal dėl to, kad pirmą kartą gyvenime pradėjau tampytis, tai jau per vėlu, kojos tokios "sukaulėję"... O šiaip tai tampykis dažnai ir prasitemps kažkiek tos kojos.
Baila-Morena:
Pauliau, svarbiausia, kad tampytumeisi, kai kojų raumenys gerai apšilę, į pabaigą treniruotės. Kažkas man patarinėjo netgi po karštos vonios tampytis (raumenys itin įšilę). Ir kai tampaisi nespyruokliuok! Susirandi padėtį, kad jaustum tempimą ir laikai. Kai kas sako, kad reikia, jog netgi skaudėtų. Neitin pritariu, nes po to ilgai gali tekti gydytis visokius persitempimus. Man su skausmais neteko tampytis, o į virvę ar špagatą vis tiek įsėdu..
Fist:
Seip aukstiem spyriam nereikia didelio lankstumo nes pazystu zmoniu kuriem iki virvutes 40 cm truksta ir vistiek i galva ispirtu savo ugio zmogui, bet seip lankstumas yra gerai bent is savo pastebejimu siek tiek spyriu greitis pakyla ir kojos "neuzsirakina" kai spiri
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją