Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Lankstumas

<< < (47/49) > >>

jurate:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPagarba visiems kovotojams. Gal būt mano postas ką nors prajuokins..., nors kas ten žino  ;-).... Prieš kelis dešimtmečius aktyviai sportavau ( žiauriai skamba  :chmm:), špagate sėdėjau tik būdamas 18 m. Bėgo metai, treniruotės prigeso- šeima, vaikas, darbas.... Prieš penkis metus prisisapnavo, kad sėdu į špagatą :yeahhh:, po pusmečio sapnas pasikartojo :D. Pagalvojau, kad tai įtemptų treniruočių palikimas, bet pažvelgiau į tai kitaip- jei sapne pavyksta, tai gal pavyks ir realybėje. Prieš keturis metus pradėjau mankštintis ( man tada buvo 45 metai  :ramentai:), pirmas sėdimas parodė realius cm, trūko tik kokia 45-50cm iki žemės.... Laikiausi disciplinos, praktiškai kasdien tam skirdavau 30-40 min.(vakare), pasirinkau sau tinkamus pratimus ir ką jūs manote- nebereikia sapnuoti, sėdu į špagatą  :yeahhh: :yeahhh: :yeahhh:. Man tik 49 metai :birthday:. Vaikinai, vyrai ir tie, kurie jais tapsite- turėkite tik noro ir valios  :friends:.

--- Baigti citatą ---

Oho, tikrai šaunuolis :) ! Pagarba  :respect: ,  - vat ir esat gyvas pavyzdys, kad, jeigu ko nors norim, galim pasiekti dideliu noru ir savo darbu. Aš dabar pamąsčiau: padarau beveik špagatą (ir šiaip esu pakankamai lanksti), bet tos virvutės kaip nein, taip nein įgyvendint  :chmm: ... Matyt va to darbo, noro ir trūksta man  :rolleyes:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki.

Nežinau ar jau buvo žmogus rašęs su tokiomis problemomis, bet..

Sportuoju muay thai, treniruotės vyksta 1, 3 , 5 ir pajaučiau, kad tikrai treniruotėse neužtenka pratimų lankstumui, bet ne apie tai.

Man yra labai sunku daryti virvutę ar smūgiuoti iš dubens, nes susiduriu su tokia problema, kad tarp kojų esantys iš abiejų šonų kaulai skauda.
Gal žinote kokių nors pratimų būtent tai vietai pramankštinti? Nes atrodo tai yra tikrai labai neįprasta, kiti treniruotėse tokio skausmo nejaučia, treniruotes lankau ~3m, buvo pertraukų.

Būtent pažymėjau tą vietą, kur skauda.

--- Baigti citatą ---

Man prieš keletą metų buvo panaši bėda. Savaime prasidėjo, savaime praėjo. Kiek truko, nelabai pamenu, gal kokius metus :chmm:

arimanas:
Man irgi tokia bėda buvo, ar bent panaši. Bet tik vienoj pusėj ir iki tokio lygio, kad laiptais lipt buvo skausminga. Atsirado š niekur. Skaudėjo porą savaičių, daktarai nieko nerado, tiesiog liepė gert nimezilį savaitę, o jei nepraeis- daryt rimtesnius tyrimus. Išgėriau vien kartą nimezilio ir dingo su visam.

Vidas:
Nežinau, atrodo grynai kaulai ten skauda, gal kaip nors sugebėjau sutraumuot ar dar ką, bet jau gana ilgą laiką - kokius metus.

arimanas:
O kiek metų pačiam? Paauglystėj kartais organizmas kraustosi iš proto, ypač su sąnariais būna problemų. Dažniausiai savaime praeina.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją