Mano efektyvusis lankstumas išvis prastas. Ta prasme pvz. triešoj po šokinėjimo virvute/bėgimo duoda kokias 5-7min prasitempimui, tai per jas nespėju normaliai prasitempt, o vat namie per 30-40min lėtai tai daug geriau prasitampau. Peilių peilis man tas lankstumas, nors dabar pagal vieną metodiką bandau smegenis "pripratint" prie tos virvutės/špagatos pozicijos, tik nežinau, ar suveiks ar ne. Čia jau iš nevilties daugiau. Bet dabar po treniruotės įšilęs prasitampau, pasmūgiuoju aukštesnius smūgius į kriaušę, gal dar kiek pagerinsiu lankstumą. O jeigu rimtai, tai kažkaip smūgiai kojom į galvą bent jau man tai nežinau, su tokiu lankstumu, naudos nedaug duoda.. Geriau jau per kojas pliekt
BET dar noro ir vilties turiu, todėl dirbsiu dirbsiu dirbsiu
Gal ir man pasiseks 
Gal tu kazka ne taip darai, kad tau problemos su lankstumu... Gal kazkaip detaliau galetu papasakoti apie savo lankstumo treniravima... Kiek ir kaip apshili (o gal tu visai neapshili), kokius parengiamuosiu pratimus darai priesh prasitampima? Asmenishkai man, tu 5-kiu minuciu per triesha (neskaitant kokias 20-30 minuciu apshilimo jos pradzioje) visai pakakdavo prasitampyti...
Del virvutes, tai ash jos niekada iki galo nedariau. Man pilnai pakakdavo, kad darydavau shpagatus i abi pusias. O
joko geri , kuriam gal labiausiai ir reikalingas virvutinis prasitampymas, tai paziuresim, kaip tu sugebesi su
Joko realiai uzvaziuoti galvon ar kakla (o ne musias nubaidyti).
Viena klaida, kuria pastebejau chebra darant, persistengimas besitampant. Kokio velnio 3 ar 10 kartu per diena tampytis ir taip 7-nis kartus per savaites!!! Darykite pertraukas (viena, dvi ar tris dienas) tarp savo tampymusi (sausgyslems ir sanariams irgi reikalingas poilsis) po to vel kokias pora dienu galite intensyviau (daugiau ar maziau) "pasishpagatuoti".