Pagrindines diskusijos > Kovos menai
Reikia protingų žmonių patarimo...
Tomasas:
As irgi uz Kyokushin'a O klubu ir daugiau yra neblogu, ne tik Saules zenklas. O del Aikido, tai jam ivaldyti reikia labai daug laiko.
Mariusm:
Ačiu visiems... Manau tikrai čia yra daug protingų žmonių, kituose forumuose sunku jų surasti :) Kas liečia boksą, tai nežinau ar šiuo metu jis man tiktu :) nes šiuo metu aš mokausi, už mėnesio pradėsiu dirbti, tai manau mano darbdavys nelabai apsidžiaugtų išvydęs mane su mėlynėmis paakiuose :) nes pagal mano supratimą turbūt bokse pasitaiko daugiausiai veido sužeidimų (gal aš ir klystu). Kas liečia lankstumą tai mano duomenys: 191cm 93kg, tai lankstumas palyginus su žmogum kurio 185cm 72kg manyčiau prastesnis :-) Nežinau kaip čia Vilniuje, tačiau pas mus Panevėžy tai sunku surasti sporto klubą kuriame "normalesni" žmonės, o ne "atmarozai" tegul neįsižeidžia niekas, tačiau dauguma(aišku ne visi) kaip jau ir minėjau būna atmarozai. Aišku gali sportuoti, tačiau tikrai tai neteiks tiek malonumo kiek galėtų(mano nuomone). Tad jei rekomenduojat pabandyti nueiti į Saulės Ženklą turbūt reikst ten ir nueiti, tačiau gal dar galėtumet kokį klubelį parekomenduoti? ........Dėkui........
Rasheed:
Kyokushin klubų sarašas: Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Asia:
Eik kur nori..
Ir i Kiokushin ir i Aikido ir i Kikboksa..
Po poros-treju metu zinosi, kas tau geriausia..:)))
As taip ir dariau savo laiku...:))
Ir is visu stiliu pasiemiau kas man geriausia..
Ir tuom esu patenkintas..
Mariusm:
Aikido aš jau buvau, pasižiūrėjau kaip ten viskas vysta, pora savaičių pavaikščiojau, tačiau nusprendžiau nelankyti nes: 1. Pabendravau su treneriais, jų buvo du vienas vyresnis apie 35-40m. kitas jaunutis apie 24-28m. ypač po to kai pabenravau su pastaruoju tai ir praėjo noras toliau šiame klube treniruotis(aišku buvo ir kitų priežasčių, bet šita viena iš pagrindinių). Čia buvo Tradicinio aikido jei ką klubas t.y Lisycino 8) tik dabar sužinojau kas čia per veikėjas :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją