Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Reikia protingų žmonių patarimo...

(1/3) > >>

Mariusm:
Sveiki, gal galėtumet patarti (norėčiau, kad rašytu žmonės kurie turi didesnę patirtį nei 15-mečiai  :) atsiprašau, jei ką įžeidžiau. Norėčiau lankyti Kyokushyn Karate, prieš tai jokios kovinės sporto šakos nelankiau. Tiesiog daug metų sportavau, o pataruosius 2m aktyviai nesportuoju. Sportas man reiškia l. daug, todeli mane užgraužė sąžinė, jog "bimbinėju" pastaruosius pora metų. Ar teisingas būtu mano pasirinkimas pradėti, nuo Kyokushyn? Ir kur Vilniuje galima būtu rasti padoresni klubą. Laukiu patarimų..... Iš anksto dėkui......

Rasheed:
Manau, šaunu, kad nori užsiimti kyokushin ir jei tau būtent sportas yra prioritetas, tai kyokushin tikrai nenuvils, šis stilius nėra iš lengvųjų ar paprastų, nes čia reikia įdėti kruopštaus ir nuoseklaus darbo, bei valios, kad pasiektum gerų rezultatų. Nors aišku geriau vieną kartą pamatyti, nei dešimt - išgirsti. Nueik ir pats suprasi 8)

Vilniuje "padoresnis" klubas yra Saulės Ženklas (Kanku): Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Mariusm:
Dėkui Rasheed už rekomendacijas... Tačiau dar norėčiau paklausti, ar yra pas ka nors pažystamų, bei gal patys jie yra susidure su Aikodo? Nes mano vienas pažystamas pradėjo labai agituoti, jog pabandyčiau Aikido lankyti... Tačiau, kai paprašiau jo  motyvuoti kodėl turėčiau būtent Aikido lankyti, jis taip normaliai paaiškint ir negalėjo, nes pats nelankė  :) todėl prašau jūsų kas galit "apšvieskit" mane apie Aikido. Nes dar renkuosi ka lankyti ir tikrai Jūsų patarimai nepamaišytu.. Dėkui.......

yoshida:
Ka bepasirinktum pasirinksi teisingai :) svarbu sportuotum ir stengtumeis. As rekomenduoju boksa arba jeigu lankstesnis kikboksa, o dar geriau muay thai...  Gali gi nueit paziuret kaip vyksta treniruotes nieks neisvarys...  Galbut tau patiks imtynes (pvz dziudo) :) As tik nepripazystu visokiu egzotiku, nepasitikiu kazkaip...

ten_chi:
Jei tu nori sporto as ir pats budamas aikidoka patariu geriau eiti i kyokushin. Ten varzybos, labiau akcentuojamas fizinis pasiruosimas ir t.t. Aikido fizinis pasiruosimas palyginus su kitais kovos menais gana kuklus :) Cia labiau akcentuojama technine puse.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją