AutoriusTema: Reikia protingų žmonių patarimo...  (Skaityti 3763 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Mariusm

• Svečias
Reikia protingų žmonių patarimo...
« įjungtas: 2005 Kov 29, 17:35:28 pm »
Sveiki, gal galėtumet patarti (norėčiau, kad rašytu žmonės kurie turi didesnę patirtį nei 15-mečiai  :) atsiprašau, jei ką įžeidžiau. Norėčiau lankyti Kyokushyn Karate, prieš tai jokios kovinės sporto šakos nelankiau. Tiesiog daug metų sportavau, o pataruosius 2m aktyviai nesportuoju. Sportas man reiškia l. daug, todeli mane užgraužė sąžinė, jog "bimbinėju" pastaruosius pora metų. Ar teisingas būtu mano pasirinkimas pradėti, nuo Kyokushyn? Ir kur Vilniuje galima būtu rasti padoresni klubą. Laukiu patarimų..... Iš anksto dėkui......

Rasheed

• Svečias
« Atsakyti #1 įjungtas: 2005 Kov 29, 18:32:38 pm »
Manau, šaunu, kad nori užsiimti kyokushin ir jei tau būtent sportas yra prioritetas, tai kyokushin tikrai nenuvils, šis stilius nėra iš lengvųjų ar paprastų, nes čia reikia įdėti kruopštaus ir nuoseklaus darbo, bei valios, kad pasiektum gerų rezultatų. Nors aišku geriau vieną kartą pamatyti, nei dešimt - išgirsti. Nueik ir pats suprasi 8)

Vilniuje "padoresnis" klubas yra Saulės Ženklas (Kanku): Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Mariusm

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2005 Kov 29, 19:50:47 pm »
Dėkui Rasheed už rekomendacijas... Tačiau dar norėčiau paklausti, ar yra pas ka nors pažystamų, bei gal patys jie yra susidure su Aikodo? Nes mano vienas pažystamas pradėjo labai agituoti, jog pabandyčiau Aikido lankyti... Tačiau, kai paprašiau jo  motyvuoti kodėl turėčiau būtent Aikido lankyti, jis taip normaliai paaiškint ir negalėjo, nes pats nelankė  :) todėl prašau jūsų kas galit "apšvieskit" mane apie Aikido. Nes dar renkuosi ka lankyti ir tikrai Jūsų patarimai nepamaišytu.. Dėkui.......

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 201
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2005 Kov 29, 21:02:30 pm »
Ka bepasirinktum pasirinksi teisingai :) svarbu sportuotum ir stengtumeis. As rekomenduoju boksa arba jeigu lankstesnis kikboksa, o dar geriau muay thai...  Gali gi nueit paziuret kaip vyksta treniruotes nieks neisvarys...  Galbut tau patiks imtynes (pvz dziudo) :) As tik nepripazystu visokiu egzotiku, nepasitikiu kazkaip...
Mike Tyson:
"He was screaming like my wife."

Atsijungęs ten_chi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 668
  • Amžius: 36
  • Vieta: Kaunas
  • Tengoku to Jigoku

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Kov 29, 21:49:19 pm »
Jei tu nori sporto as ir pats budamas aikidoka patariu geriau eiti i kyokushin. Ten varzybos, labiau akcentuojamas fizinis pasiruosimas ir t.t. Aikido fizinis pasiruosimas palyginus su kitais kovos menais gana kuklus :) Cia labiau akcentuojama technine puse.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Kov 29, 21:49:19 pm »

Atsijungęs Tomasas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 384
  • Amžius: 40

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2005 Kov 29, 23:09:01 pm »
As irgi uz Kyokushin'a O klubu ir daugiau yra neblogu, ne tik Saules zenklas. O del Aikido, tai jam ivaldyti reikia labai daug laiko.

Mariusm

• Svečias
« Atsakyti #6 įjungtas: 2005 Kov 30, 12:21:38 pm »
Ačiu visiems... Manau tikrai čia yra daug protingų žmonių, kituose forumuose sunku jų surasti :) Kas liečia boksą, tai nežinau ar šiuo metu jis man tiktu :) nes šiuo metu aš mokausi, už mėnesio pradėsiu dirbti, tai manau mano darbdavys nelabai apsidžiaugtų išvydęs mane su mėlynėmis paakiuose  :) nes pagal mano supratimą turbūt bokse pasitaiko daugiausiai veido sužeidimų (gal aš ir klystu). Kas liečia lankstumą tai mano duomenys: 191cm 93kg, tai lankstumas palyginus su žmogum kurio 185cm 72kg manyčiau prastesnis  :-) Nežinau kaip čia Vilniuje, tačiau  pas mus Panevėžy tai sunku surasti sporto klubą kuriame "normalesni" žmonės, o ne "atmarozai" tegul neįsižeidžia niekas, tačiau dauguma(aišku ne visi) kaip jau ir minėjau būna atmarozai. Aišku gali sportuoti, tačiau tikrai tai neteiks tiek malonumo kiek galėtų(mano nuomone). Tad jei rekomenduojat pabandyti nueiti į Saulės Ženklą turbūt reikst ten ir nueiti, tačiau gal dar galėtumet kokį klubelį parekomenduoti? ........Dėkui........

Rasheed

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2005 Kov 30, 12:40:41 pm »
Kyokushin klubų sarašas: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #8 įjungtas: 2005 Bal 05, 18:04:05 pm »
Eik kur nori..
Ir i Kiokushin ir i Aikido ir i Kikboksa..
Po poros-treju metu zinosi, kas tau geriausia..:)))

As taip ir dariau savo laiku...:))
Ir is visu stiliu pasiemiau kas man geriausia..

Ir tuom esu patenkintas..
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Mariusm

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2005 Bal 05, 18:25:56 pm »
Aikido aš jau buvau, pasižiūrėjau kaip ten viskas vysta, pora savaičių pavaikščiojau, tačiau nusprendžiau nelankyti nes: 1. Pabendravau su treneriais, jų buvo du vienas vyresnis apie 35-40m. kitas jaunutis apie 24-28m. ypač po to kai pabenravau su pastaruoju tai ir praėjo noras toliau šiame klube treniruotis(aišku buvo ir kitų priežasčių, bet šita viena iš pagrindinių). Čia buvo Tradicinio aikido jei ką klubas t.y Lisycino  8) tik dabar sužinojau kas čia per veikėjas :)

« Atsakyti #9 įjungtas: 2005 Bal 05, 18:25:56 pm »

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #10 įjungtas: 2005 Bal 07, 21:49:23 pm »
Sveikinu pradeju pazinimo kelia.
Rimtai!
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

« Atsakyti #10 įjungtas: 2005 Bal 07, 21:49:23 pm »