AutoriusTema: Gatvių muštynių video 2  (Skaityti 148078 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Princesė

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2012
  • Žinutės: 13
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Gatvių muštynių video 2
« Atsakyti #615 įjungtas: 2013 Sau 15, 19:39:52 pm »
Grybautojų būreliai nepasidalino miško plotų... Keistokas renginys.

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #616 įjungtas: 2013 Sau 16, 01:00:16 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Įdomios čia pas chebrą treniruotės: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  :luztu:
Omg  :oho: Na nei vyrų nei moterų aš šiame video nemačiau...Tik dvi galvijų bandas ragus surėmusias. Proto pas juos nulis, jeigu tokiuose dalykuose dalyvauja, tai ir vertinti juos kaip žmones, socialius visuomenės atstovus su lyčių vaidmenimis yra beprasmišką. Čia tik pas žmones priimta, kad moteris reik saugoti, o pas gyvūnus, nepatiko patelė, nevietoje ir ne laiku pasipainiojo paėmei ir papjovei...
Jei vyrą puola moteris už jį silpnesnė jis privalo ją nukenksminti  jos nesužalojęs. Užlaužia kojytes rankytes ir laukia, kol atvažiuos policija. Jeigu aišku jis nėra galvijas... Bet jei pvz kokį hantelį užpultų 100 kilų moteriškė ir norėtų jį nugalabyt tai aš nesu tikra kaip jis turėtų elgtis...Nes vienu atveju gali atsidurti po žemele garbingai, o kitu likti gyvas bet sulaukti visuomenės pasmerkimo. Bet lietuviai ne senovės japonai tai spėju dauguma garbę rinktųsi prarasti, o ne gyvybę  :chmm:
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #617 įjungtas: 2013 Sau 16, 08:12:41 am »
Dar vienas video, kur parodomos neribotos žmogaus galimybės degraduod įvairiomis kryptimis. Krūva primatų be realybės pojūčio ir naudos visuomenei.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #618 įjungtas: 2013 Sau 16, 08:15:52 am »
..., o pas gyvūnus, nepatiko patelė, nevietoje ir ne laiku pasipainiojo paėmei ir papjovei...
...
Pas gyvūnus patelės retai puolamos, nebent pačių patelių. Patinai dažniau išvejami iš bandos. Apie gyvūnų vaikus kita kalba. Kalė gali per rują nueiti pas vilkus ir grįžti. Šuo gali irgi nueiti paskui rujojančią vilkę, bet jau nebegrįš...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #619 įjungtas: 2013 Sau 16, 12:08:58 pm »
Aš nesuprantu žmonių pasipiktino, kas blogai yra tame video? Kad mušėsi mergina? Ją kažkas su autmatu atvarė? Kažkaip nesimato.  Jinai žinojo, kur eina. Ir kvaili yra tik tie,kurie ją pakvietė. Kad mušis su vaikinais, jinai žinojo. Ir beje nestovėjo kažkur kampe ir neverkė gavus smūgį. O iš oponento pusės, eini muštis su priešu, atlekia mergina, akimirkai sutrinki, kol gauni smūgį ir supranti, kad čia nebėra lyčių yra tik mes ir jie. Ir kovoji kaip su priešu. Feministėms patikt turėtų. O dėl proto ir socialumo visuomenėje-klausimas labai diskutuotinas, nes dalis tokių chuliganų, kurie mušasi užima, tikrai ne prastas pareigas, turi šeimas ir t.t.
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #619 įjungtas: 2013 Sau 16, 12:08:58 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #620 įjungtas: 2013 Sau 16, 12:18:48 pm »
Aš nesuprantu žmonių pasipiktino, kas blogai yra tame video? Kad mušėsi mergina? Ją kažkas su autmatu atvarė? Kažkaip nesimato.  Jinai žinojo, kur eina. Ir kvaili yra tik tie,kurie ją pakvietė. Kad mušis su vaikinais, jinai žinojo. Ir beje nestovėjo kažkur kampe ir neverkė gavus smūgį. O iš oponento pusės, eini muštis su priešu, atlekia mergina, akimirkai sutrinki, kol gauni smūgį ir supranti, kad čia nebėra lyčių yra tik mes ir jie. Ir kovoji kaip su priešu. Feministėms patikt turėtų. O dėl proto ir socialumo visuomenėje-klausimas labai diskutuotinas, nes dalis tokių chuliganų, kurie mušasi užima, tikrai ne prastas pareigas, turi šeimas ir t.t.
Asmenybės sutrikimai, patologiškas polinkis į sadizmą su mazochizmo priemaišom, neturėjimas konkretaus užsiėmimo ir būdo išreikšt save. A, ir dar skonio, estetikos jausmo nebuvimas  :laikr:
Nors suprantu, kodėl taip rašai  :kikena: turim mes su tavim kažkiek bendrų temų, kiek pamenu  :velnias:  :handshake:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #621 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:15:29 pm »
O dėl proto ir socialumo visuomenėje-klausimas labai diskutuotinas, nes dalis tokių chuliganų, kurie mušasi užima, tikrai ne prastas pareigas, turi šeimas ir t.t.
Abejoju dėl aukštų pareigų, nebent kokio mafijos boso, ten gal nebent randai ir mėlynes po akim puošia. O šiaip tai gali aprenkti beždžionę kostiumu užrišti kaklaraištį bet tai nepadarys jos žmogumi ir nepridės jai proto. Visų pirma reikia puoselėti žmogiškas vertybes elgtis kaip priimta kultūringoje visuomenėje, kad būtum žmogumi. O tie kas neturi viso to tik apsimeta žmonėmis.
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #622 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:25:42 pm »
Abejoju dėl aukštų pareigų, nebent kokio mafijos boso, ten gal nebent randai ir mėlynes po akim puošia. O šiaip tai gali aprenkti beždžionę kostiumu užrišti kaklaraištį bet tai nepadarys jos žmogumi ir nepridės jai proto. Visų pirma reikia puoselėti žmogiškas vertybes elgtis kaip priimta kultūringoje visuomenėje, kad būtum žmogumi. O tie kas neturi viso to tik apsimeta žmonėmis.

mes temoj apie mustyniu video jau einam i vertybiniu dalyku aptarima. cia jau biski prasilenkia gal su tema?
mes visi uzsiminejam tokiu dalyku, kuriuo dauguma zmoniu neuzsiima.
Ar bokso sparinge galva pasidauzyt yra normaliau? Del ko? Del to, kad pavadinsim tai kitu vardu? Pvz "technikos slifavimu". Pavadink nors ir "obuoliu nuo medzio raskymu", bet saves neapgausi. Mes visi einam pasibaladot, nes mums patinka pakovot. Gal cia ir patalogija. Kad kazkas iskele tai i siek tiek extremalesni lygi, baisu pasidare staiga. As kai pas Kavenskus lazda pasiemu, man irgi noris artima savo su visom sienom isnest, tai ka - cia jau reik kreiptis i atitinkama istaiga? Arba MMAsnikai kur narve kovoja, tai jie normalus? Del ko? Kas apsrendzia "normaluma"?
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #623 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:29:52 pm »
Nesutinku su šiuo požiūriu. Jeigu "beždžionė" kažkur užima aukštas pareigas ar tai nereiškia, kad ji turi proto, nes "beždžionių" be proto į jas niekas neskiria? O jeigu tie "beždžionės" tarkim turi šeimas, eina į cerkvę kada priimta, perveda bobutę per gatvę, o savaitgaliais miškeliuose tarp bendraminčių elgiasi kaip nepriimta "kultūringoje visuomenėje", tai jau daro juos nežmonėmis?

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #624 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:34:37 pm »
Nu yra Rusioj toks ,,kultūrinis paveldas", kaip ,,stenka na stenku", bet mergų ten nei kas leidžia, nei jos ten nori. Nu bjauru man buvo žiūrėt, kaip tas storas galvijas jai galvą spardė. Nieko negaliu padaryt, esu senų pažiūrų. Tarpusavy galim pliektis belekaip, bet vat mergų tokioj veikloj nelaukiu. Man net moterų kikboksas ar MMA nemalonu žiūrėt. Senobinis aš.
Plius, nemėgstu ,,gapatos". Anie man sukelia panašius jausmus, kaip kibiras kirminų ir  :shit:
Carlos Castaneda

« Atsakyti #624 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:34:37 pm »

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #625 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:41:51 pm »
Nu yra Rusioj toks ,,kultūrinis paveldas", kaip ,,stenka na stenku", bet mergų ten nei kas leidžia, nei jos ten nori. Nu bjauru man buvo žiūrėt, kaip tas storas galvijas jai galvą spardė. Nieko negaliu padaryt, esu senų pažiūrų. Tarpusavy galim pliektis belekaip, bet vat mergų tokioj veikloj nelaukiu. Man net moterų kikboksas ar MMA nemalonu žiūrėt. Senobinis aš.
Plius, nemėgstu ,,gapatos". Anie man sukelia panašius jausmus, kaip kibiras kirminų ir  :shit:
O čia įleido. Man taip pat nemalonu buvo stebėt, kaip storas ją spardė, bet tolygiai nemalonu buvo matyt kaip jinai vis kėlėsi, pati kitiems snukius daužė ir dar nevienam gulinčiam galvas spardė.  Toks nenormalumo įspūdis susidaro. Iš visų kurie ten vieni kitus spardė ir tų kurie mergai leido ten dalyvauti sakyčiau ji yra nenormaliausia. Išvis kas per moteris savo noru dalyvauja tokiuose dalykuose?

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Vieta: Kaunas
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #626 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:46:30 pm »
Ė, nevarom ant beždžionių, ba kai ateis kosminių beždžionių šaika, maža nepasirodys :D Ir taip, yra ten įvairių sluoksnių žmonės
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #627 įjungtas: 2013 Sau 16, 18:10:33 pm »
pratęsiant temą apie gyvenimą Rusijoje... gal kas norėtumėt tokioje kaimynystėje gyventi?  :kraujas: jokių skelbimų nereikėtų dėti "kas norit pajudėti šį savaitgalį?"

ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Piratas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2011
  • Žinutės: 133

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #628 įjungtas: 2013 Sau 16, 18:13:55 pm »
Akivaizdu, kad čia me šiaip muštynės, o riaušės. Dėl kokių priežasčių jos kilo?

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #629 įjungtas: 2013 Sau 16, 18:19:33 pm »
neleisti merginos pasikapoti jei ji pati to nori yra lyciu diskriminacija. o tai dar baisiau uz galvos spardyma. juk nenoretume grizt i "senobe" ,kai moteris buvo beteise patino nuosavybe.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #629 įjungtas: 2013 Sau 16, 18:19:33 pm »