Jo, šlykštus vaizdas. Vemt verčiantis. Kraujo ištroškusi minia. Rėkia, skatina, tyčiojasi. tuos visus bernus reikėtų išrikiuot ir į snukį gerai kiekvienam užnešt, kad nebūtų tokie linksmi ir ciniški.
O kodel iskarto prie snukio dauzymo? Is vienos puses dauguma jaunimo tarpe tai praeina.Juk debilizmo laikotarpis.Beveik kiekvienas bando pavaizduot kieteka.Pradeda rukyt,kitus brudus vartot.O kodel taip daro? Todel,kad neturi savo
nuomones ir vertybiu.Jiems autoritetais,o jei ne autoritetais tai bent pavyzdziais tampa tie vadinami bachurai,kitaip sakant gatves siukles,kurie renkasi prie laiptiniu ir maukia alu.Pvz:as.

Kai mane isveze i mentine uz tai kad,nepilnametis ir "neblaivus",nors komisariate pripuciau 0.00 Dar Tevas po to ivykio sake:pamatysiu dar karta su tais draugais tai baigsis blogai ir pan.O kas man jaunam? Nei as jo klausiau nei ka.Man tik dar labiau kraujas uzvire,kad nurodineja su kuo turiu draugaut,o su kuo ne.Po kurio laiko atvesau,ir ivertinau situacija.Nuo to laiko atskiriu kas yra juoda,o kas balta.Del to as sakau,kad is to arba isaugama arba ne.
Is kitos puses teisingai sakot.Jei laiku neauklesi,tai paskui gali but per velu.Dazniausiai tokie apsiramina isikisus policijai ir atlaikius gruzo nuo Tevu.