Jie kovoja del dideliu $ ir kovoja pagal tam tikras taisykles , o seip asmeniskai man gatveje negalioja garbes kodeksai esu ramus savo vietoje esantis ciuvakas niekam ant ragu nesoku ir jei kam remas per platus ar seip zvilgsnis neitinka yra ne mano problemos ir tokiem nematau bedos nukautavus prasukti pora geru spyriu galvon lig i futbolo kamuoli , kad sekanti karta didvyrei savo vietoje butu, isvis manau jei gatveje turint problemu su isisokeleis vysi griezciau i kaulus duotu su maziau gailescio tai atkristu noras ereliuot daugumai kai dabar blogiausiu atveju fanaru atsiperka ir toliau ciudus tese , o kai per ta klipa 3x1 tai ten ziauroka jei man su draugais kasnors panasaus butu buve tai butu , kad kuris nors eitu 1x1 . 
tai nematau skirtumo ar kazkuris vienas is jusu (pvz tu) ji sukaltu ir pora geru bankiu "lig i futbolo kamuoli" atrasytu, ar visi trys padarytumet ta pati

rezultatas butu taspats. 1vs1 tai cia tik, kad idomiau butu, kad netaip greit isjungt. pazaist su auka kaip sakant. o beto... jeigu jis ir laimetu 1vs1, tai paliubomu butu dar ir 1vs antras

ne, seip as palaikau ta nuomone, kad akivaizdziai silpnesnio iki balnycos suvaryti nereikia. bet jeigu priesininkas pavojingas, ginkluotas arba jo daugiau negu taves, tada jau zaloji taip, kad nepasikeltu, kad butu vienu maziau. spardai galvas, sprogdini kiausinius (

) arba net pats issitrauki ginkla jeigu turi.