Pagrindines diskusijos > Savigyna

Gatvių muštynių video 2

<< < (6/149) > >>

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiP.S. Beje, ar pastebėjote, jog gyvenimas Lietuvoje saugesnis? 2000-aisiais, tarkim, tekdavo dažnai muštis, o va šįmet tik vieną konfliktą apturėjau  :chmm:

--- Baigti citatą ---

Jis nėra saugesnis, gal netgi atvirkščiai - apapilėšimai, sunkus sužalojimai ir kt. pasitaiko dabar dažniau ir būna žiauresni. Galbūt tiesiog pasenai ir prigėręs naktimis nebesišlaistai? :)

P.S.: čia ne najiezdas - pagal save sprendžiu.

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJis nėra saugesnis, gal netgi atvirkščiai - apapilėšimai, sunkus sužalojimai ir kt. pasitaiko dabar dažniau ir būna žiauresni. Galbūt tiesiog pasenai ir prigėręs naktimis nebesišlaistai? :)

P.S.: čia ne najiezdas - pagal save sprendžiu.

--- Baigti citatą ---

Aš va ir galvojau, negi man vienam taip...  :D

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš va ir galvojau, negi man vienam taip...  :D

--- Baigti citatą ---
Man kitaip... aš pasenau ir naktimis nevaikštau, todėl jums ramiau.  :evil:

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan kitaip... aš pasenau ir naktimis nevaikštau, todėl jums ramiau.  :evil:

--- Baigti citatą ---

Nu tai mes patobulėjom, bijoti pradėjai  :kikena:

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai vis video žiūrite ir jaučiatės labai patenkinti? Užuot patys ėję į gatves realiai pasimušti...  :angel:

P.S. Beje, ar pastebėjote, jog gyvenimas Lietuvoje saugesnis? 2000-aisiais, tarkim, tekdavo dažnai muštis, o va šįmet tik vieną konfliktą apturėjau  :chmm:

--- Baigti citatą ---

nu čia pasikeitimai cheminėje smegenų žievės struktūroje glūdi, kurie vyriškai Pasaulio pusei aktyviai pradeda reikštis perkopus 30 metų barjerą ;-)
2000 metai ir man linksmi buvo :luztu: o vėliau linksmumo suvokimas pradeda keistis, iš ten ir "saugus gyvenimas Lietuvoje" atsiranda  :luztu:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją