Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Kreatinas

<< < (11/13) > >>

Daliuz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKuo intensyviau susitraukia raumenys, tuo greičiau organizme baigiasi ATF energijos atsargos.

--- Baigti citatą ---
A ką jūs veikiat treniruotėse jei raumenys nesusitraukinėja? ki treniruojat? :D

Šiaip tavo ištrauka paneigia tavo teiginį kad kreatinas tik jėgai... antra vertus be jėgos nebus ir darbo be darbo ir rezultatų.

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikreatinas skirtas jėgai ir tik jėgai vystyti.

Atliekant didelio intensyvumo nedidelės trukmės fizinius pratimus (pvz. sunkumų kilnojimas) fosfokreatinas skyla į kreatiną ir fosfatą. Energija išsiskyrusi šio proceso metu yra panaudojama pagrindinio žmogaus organizmo ląstelių energijos šaltinio (ATF) atstatymui.

ATF energija yra naudojama visiems organizme vykstantiems biologiniams procesams atlikti, taip pat ir raumenims sutraukti.

Kuo intensyviau susitraukia raumenys, tuo greičiau organizme baigiasi ATF energijos atsargos. Papildomai vartojant kreatino, energijos gamyba raumenyse didėja, tuo pačiu didėja ir energijos atsargos, galima ilginti treniruotės laiką, taip pat pagreitėja energijos atsistatymas po treniruotės.

Šaltinis: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---

nu ikalbejai... reikes gal kalt kurseli viena pabandymui :D o tai as save kazkaip davarau per trefkes...

baramui fighter:
duosiu kitą patarimą, pabandyk geriau izotoninius gėrimus, iki ir po treniruotės, man labai padėdavo, o kretinas daugiau kultūristams yra skirtas, kovotojų treniruotės daugiau ištvermės reikalauja. na čia tik rekomendacija, šiaip jie nebrangiai kainuoja ir ilgai užtenka, ir kas man labiausiai patinka - atstato prarastus organizmo skysčius treniruotės metu. :chmm:

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiduosiu kitą patarimą, pabandyk geriau izotoninius gėrimus, iki ir po treniruotės, man labai padėdavo, o kretinas daugiau kultūristams yra skirtas, kovotojų treniruotės daugiau ištvermės reikalauja. na čia tik rekomendacija, šiaip jie nebrangiai kainuoja ir ilgai užtenka, ir kas man labiausiai patinka - atstato prarastus organizmo skysčius treniruotės metu. :chmm:

--- Baigti citatą ---

izotonini ir namie galima pasidaryt :) kad as siaip siuo metu daug su svoriais dirbu (aisku kas tas daug, bent jau daugiau nei kovos menus), tai gal visai padetu. nes as jauciu, kad su svoriais butent ir pasodinu organizma. Jei pasidarai gera trefke su svoriais, tai po to sekancia diena man labai nesinori eit dar ir pasiboksuot, jauciu, kad nervu sistema biski pasodinu :) Izotoninio aisku paskirtis kita,  ir tie patys izotoniniai skirstosi ten maratoncikam ar sprinteriam, skirtingi :) jei idomu galiu kazkur home made izotoninio recepta imest. bet stebuklu man nepadarydavo :)

Tomasas:
Pora straipsnelių apie Kreatiną:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Pagal jį ištvermės ir masės nedidina, bent jau neįrodyta.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją