Kreatinu sveikatos nesugadinsi.
Giminėje ir draugų tarpe irgi daug kas yra vartojąs Kreatiną. Niekas blogai apie jį neatsiliepė. Apskritai papildai beveik nieko nedaro, tik proto knisimas, bet kreatinas šiek tiek pagerina ,kai kuriuos rezultatus.
Kai buvau 14-ikos ir buvau labai plonas, pradėjau nesunkiais krūviais daryti daug jėgos pratimų.
Daugiausiai dominavo kūno svorio pratimai ,labai lėtu temptu ir šiek tiek saugesnių pratimų iš Sunkiosios atletikos, kadangi buvau tik 14-ikos ir jau 180 cm, tai nesijaudinau dėl ūgio augimo suletėjimo. Pagerinau bendrą sveikatą ir savijauta. Sustambėjau 13kg per tam tikrą laiko tarpą ir apskritai visa savijauta tapo daug geresnė.
Na, o dėl Kreatino, tai jis sportinius pasiekimus pakėlė nedaugiau nei 10 procentų. Tiesiogiai nejutau jo daromo efekto, tik jausdavau tiek ,kad galiu padaryti šiek tiek daugiau. Sporte gana svarbu subalansuota dieta ir daug skysčių gerimas, nežinau ,kaip kovos menuose, bet MMA kovotojai aukštesniame lygyje ,taip pat maitinasi ne viskuo ,kas po ranka papuola.
Jeigu norit pradėt vartot, tai pirkit milteline forma, o ne tablėtemis ,kaip būna. Žymiai praktiškiau ,taip ir pigiau.