0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti teisejas nepescias
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikazkada lygtai buvo, bet pakartot negeda. Gerai kazkada Saxumskis biuvo isiprofines idomu ar dabar, bent pusiau taip gerai pavarytu
eik tu peklon, geras buvo nebuvo, bet aš tikrai pirmą kartą dabar pamačiau p.s. tai čia reikia suprasti ir yra tas pats slaptas Saxum rusys, į kurį lengva patekti, bet išeiti labai sunku?
Nelengva patekti, neįmanoma išeiti...
Vitiokai, o tu buvai ten pas Saxum?
Ten ne saxum rūsys, o ten nindės gyvena, tik jas sunku pastebėti Gerai įsižiūrėjus gal ir pastebėsit jų konturus, bet netreniruotai akiai tai padaryti sunku
LIETUVOS PROFESIONALAUS BOKSO LYGA IR DMITRIJ BARANOVSKIJ KVIECIA skelbimo tekstas geras pradžioje, jei kas tiesa, žiūrėjau aš ir nesupratau, ar čia boksas evoliucionavęs, ar čia kaip yra? Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
LIETUVOS PROFESIONALAUS BOKSO LYGA IR DMITRIJ BARANOVSKIJ KVIECIAskelbimo tekstas geras pradžioje, jei kas tiesa, žiūrėjau aš ir nesupratau, ar čia boksas evoliucionavęs, ar čia kaip yra? Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti