AutoriusTema: Galūnių ir kitų kūno dalių grūdinimas  (Skaityti 53437 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Galūnių ir kitų kūno dalių grūdinimas
« Atsakyti #240 įjungtas: 2007 Rgs 17, 18:23:58 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Taigi, po ilgo laiko ir bandymų ,aš priėjau išvados ,kad net ir smūgiuojant trim galiniais krumpliais, reikia grūdinti juos VISUS be išimties. Todėl rekomenduočiau daryti abi atsispaudimų variacijas (1.Ant didelių krumplių. 2.Ant mažų. ) ,kad žymiai pagerinti rezultatus. Ir nesvarbu kuriuos krumplius jūs naudojat smūgiavimui  :teisejas:

va kur "malaca"  :-D "k rabote nado otnositsia po tvorceski"  :clap:  :bijo:
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #241 įjungtas: 2007 Rgs 17, 22:54:42 pm »
O gal geriau klausyt savo trenerių? :)

Aš jau milijardą metų pagal savo trenerius darau atsispaudimus greižtai ant pirmų dviejų krumplių ir NIEKADA nesu turėjęs traumos muštynėse....
Ir nekeisiu savo nusistatymo ir savo mokiniams kalsiu, kad būtent taip gerai... Ir plius - tarp mažojo piršto ir to priešpaskutinio - yra akių akupunktūros taškas.... Tai jį "masturbuojant" stipria apkrova - jis neigiamai veikia akis... Gal čia ir mitas - bet tingiu aiškintis, nes tikiu žmogum, tai pasakiusiu.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #242 įjungtas: 2007 Rgs 18, 01:02:35 am »

Aš jau milijardą metų pagal savo trenerius darau atsispaudimus greižtai ant pirmų dviejų krumplių ir NIEKADA nesu turėjęs traumos muštynėse....
Ir nekeisiu savo nusistatymo ir savo mokiniams kalsiu, kad būtent taip gerai... Ir plius - tarp mažojo piršto ir to priešpaskutinio - yra akių akupunktūros taškas.... Tai jį "masturbuojant" stipria apkrova - jis neigiamai veikia akis... Gal čia ir mitas - bet tingiu aiškintis, nes tikiu žmogum, tai pasakiusiu.

mastyti savo galva VISADA yra gerai. Jeigu treneriai tarpusavyje del visko sutartu, butu irgi gerai.. :) As beje taip pat labiau palaikau si varianta, taciau dalis daro kitaip. Ir nieko - lyg ir nesiskundzia :nezino:
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #243 įjungtas: 2007 Rgs 18, 01:27:18 am »
mastyti savo galva VISADA yra gerai. Jeigu treneriai tarpusavyje del visko sutartu, butu irgi gerai.. :) As beje taip pat labiau palaikau si varianta, taciau dalis daro kitaip. Ir nieko - lyg ir nesiskundzia :nezino:

Jei tai man keltų diskomfortą - aš mąstyčiau savo galva..
O dabar tiek metų viskas gerai - tai kam apsunkint save bereikalingom mintim. Juk vistiek nepasikeisiu. Per senas aš  :)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #244 įjungtas: 2007 Rgs 18, 13:54:28 pm »
Man treneriai kalė ,kad atsispaudimus reikia daryt ant trijų galinių krumplių. Manes tai netenkina ir jau sakiau kodėl. Asmeninė patirtis :nezino:  Beje, atsispaudimus darau ne du kartus į savaitę. Tad kiekybė čia ne prie ko. Ir savo patarimą akcentuoju būtent tiems kurie dirba ant trijų galinių krumplių. Asia manęs nesupras ,nes pats visą gyvenimą dirba ant pirmų dviejų krumplių, ko pasekoje puikiai užsigrūdina didysis krumplis ( to labai trūksta dirbant ne klasikiniais atsispaudimais )  :P 

Ir nekeisiu savo nusistatymo ir savo mokiniams kalsiu, kad būtent taip gerai...
Natūralu. Smūgiuojat jūs irgi pirmais dviem krumpliais  :P 

Ir plius - tarp mažojo piršto ir to priešpaskutinio - yra akių akupunktūros taškas.... Tai jį "masturbuojant" stipria apkrova - jis neigiamai veikia akis... Gal čia ir mitas - bet tingiu aiškintis, nes tikiu žmogum, tai pasakiusiu.
Tada ir atsispaudimai ant pirštų veikia... Nesiginčysiu. Niekas dar kol kas neapako, tad laikysiuos senos sistemos - atsispaudimai ant VISŲ krumplių. Mane tai tenkina ,nes rezultatus turiu geresnius.

O dabar tiek metų viskas gerai - tai kam apsunkint save bereikalingom mintim. Juk vistiek nepasikeisiu. Per senas aš  :)
Va, būtent. O man nėra gerai ir aš ,vietoj to kad daryti "kaip Jurgelis daro" ,darau taip ,kad rezultatai gerėtu.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #244 įjungtas: 2007 Rgs 18, 13:54:28 pm »

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #245 įjungtas: 2007 Rgs 18, 20:53:40 pm »
  Mane tai tenkina ,nes rezultatus turiu geresnius.

Va, būtent. O man nėra gerai ir aš ,vietoj to kad daryti "kaip Jurgelis daro" ,darau taip ,kad rezultatai gerėtu.
o kuom tavo rezultatai geresni ,jeigu galima pasmalsauti  :rolleyes:

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #246 įjungtas: 2007 Rgs 18, 20:58:06 pm »
o kuom tavo rezultatai geresni ,jeigu galima pasmalsauti  :rolleyes:
Krumplių tvirtumu  :P  Ir būtent viduriniojo krumplio tvirtumu. O jis "dalyvauja" atliekant visus pagrindinius smūgius kumščiu.. Ir kai aš mėgstu smūgiuot be pirštinių, man pastoviai jis kentėdavo.  :-(  Nors trim galiniais krumpliais atsispaudimus darau ant asfalto  :A  O naudos jokios...

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #247 įjungtas: 2007 Rgs 19, 09:05:34 am »
logiska, taciau.. Gaunasi, kad jei metus is metu zmogus daro po 50 atsispaudimu, pritupimu ir atsilenkimu per diena, kam apsunkint save papildomais?

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #248 įjungtas: 2007 Rgs 19, 20:14:48 pm »
logiska, taciau.. Gaunasi, kad jei metus is metu zmogus daro po 50 atsispaudimu, pritupimu ir atsilenkimu per diena, kam apsunkint save papildomais?

:clap:

Jei tik žmogus KASDIEN tiek darytų METŲ METUS, jam tikrai nereikėtų krūvio didinti...
Jei jis turėtų tikslą padaryti po 10 metų - 10 000 atsispaudimų, tada jis gali didint skaičių ir jis didins pastoviai.
Bet jei jis dirba sau ir nekankina organizmo, tai aš labai džiaugsiuosi, kad jis daro visko po 50 kasdien ir nesiplėšo...

Aš pats stegiuosi kasdien padaryt minimum po 100-200 atsispaudimų. Per kelis kartus.
Tai ir į temą - grūdinasi krumpliai ir kumščiai...

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #249 įjungtas: 2007 Rgs 19, 22:27:09 pm »

Jei tik žmogus KASDIEN tiek darytų METŲ METUS, jam tikrai nereikėtų krūvio didinti...
Jei jis turėtų tikslą padaryti po 10 metų - 10 000 atsispaudimų, tada jis gali didint skaičių ir jis didins pastoviai.
Bet jei jis dirba sau ir nekankina organizmo, tai aš labai džiaugsiuosi, kad jis daro visko po 50 kasdien ir nesiplėšo...

Aš pats stegiuosi kasdien padaryt minimum po 100-200 atsispaudimų. Per kelis kartus.
Sorry už OT ,bet negaliu nepakomentuot..
Tai va. Sunkiasvoris Asia daro 100 atsispaudimų per dieną. Lengvasvoris Nialas irgi daro 100 atsispaudimų per dieną. Po 1 metų jie susitinka ir sunkiasvoris Asia perlaužia lengvasvorį Nialą per pusę... :-(
Kodėl taip įvyko? Todėl ,kad natūraliai Sunkiasvorio jėga visada bus didesnė. Todėl tokiems "gamtos neapdovanotiems" reikia dirbti 10 kartų daugiau(su štangom, su savo svoriu ,su bokso kriaušėm ir kitu š...) ,kad bent pasipriešint pajėgtų... Ką aš ir darau...

« Atsakyti #249 įjungtas: 2007 Rgs 19, 22:27:09 pm »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #250 įjungtas: 2007 Rgs 20, 04:22:42 am »
Jooo. Apie dilbiu ir shlaunu grudinima cia daug pridiskutuota...

Bet man paskutiniu laiku neduoda ramybes vienas klausimas... Yra toks geras dalykas, kaip smugis alkune ish virshaus... Tai turbut vienas ish geriausi budu, ka gali padaryti kokis nemokantis imtyniauti karateka priesh imtyninika, kai tas bando ji paciupti uz koju... Turiu vilties, kad nekils gincu del shio smugio pakankamo gerumo... Tik yra vienas bet... Prie alkunes mazdaug toje vietoje, kur prasideda tricepsas yra labai skausminga vietele... Tai del tos "vieteles skausmingosios" ir yra visos mano "parkes". Vienas dalykas ziebti toki alkunini smugi per neprieteliaus stubura, kitas dalykas, kai gali pataikyti per galva. Na nuo smugio negerietis gal ir ishsijungs, bet yra shansai, kad ishsijungs ir tavo rankele, o tai nera labai geidautina, ypac kai yra dar vienas negerietis, ir dar, ir dar... :-) Tiesa pasakius, kas link shio smugio ishbandymo gyvenime, tai tokios praktikos neteko tureti, todel mano pasvarstimai tik teoretishki, ir kokiom praktikui net gal ir juokingi gali pasirodyti... Gal cia net problemos nera, o ja tik pats sau susikuriau... :oops:
  Tai va, meilieji Kovosklubininkai, ar teko kam susidurti su shia, taip sakant, problema? Ir kaip ja sprendete, ar neisprendete? Trumpai tariant, kaip galima uzgrudinti ta vieta (jeigu, aishku, galima!?)?  :chmm:  :-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #251 įjungtas: 2007 Rgs 20, 08:21:24 am »
Skausminių taškų neužgrūdinsi... Tai manyčiau, reiktų taikyt su kaulu, o jei nepavyksta, tai.. :nezino:

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #252 įjungtas: 2007 Rgs 20, 09:24:13 am »

nerealiai tiksliai :alus: va butent todel tie atsispaudimai kai kuriems nera bereikalingi, net jei ir "viskas gerai".. Kaip ir mintys - viska lemia tikslas  ;-)

Sorry už OT ,bet negaliu nepakomentuot..
Tai va. Sunkiasvoris Asia daro 100 atsispaudimų per dieną. Lengvasvoris Nialas irgi daro 100 atsispaudimų per dieną. Po 1 metų jie susitinka ir sunkiasvoris Asia perlaužia lengvasvorį Nialą per pusę... :-(
:luztu:  :super:

Kodėl taip įvyko? Todėl ,kad natūraliai Sunkiasvorio jėga visada bus didesnė. Todėl tokiems "gamtos neapdovanotiems" reikia dirbti 10 kartų daugiau(su štangom, su savo svoriu ,su bokso kriaušėm ir kitu š...) ,kad bent pasipriešint pajėgtų... Ką aš ir darau...
:senis: pasakei kad nei pridesi, nei atimsi :respect:

TaroKong

• Svečias
« Atsakyti #253 įjungtas: 2007 Rgs 20, 09:52:51 am »
NU svori bet kas gali iki 100 pasididint nesunkiai, bile tik noro butu.
O del smugio alkune per nugara, tai nemanau, kad jis labai efektyvus. Vienas dalykas, kad kai puola i kojas, tai laiko labai mazai tam smugiui iki parvertimo. Kitas dalykas, imtynininku nugara paprastai stipri. Trecias, per kovas be taisykliu ne karta maciau taip talzant nugara n kartu ir nieko. Nu nemalonu, bet nieko mirtino. Nebent tiesiai i stubura pataikytu,, kas gana sunku, jei imtynininkas apauges raumenais.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #254 įjungtas: 2007 Rgs 20, 09:55:09 am »
Skausminių taškų neužgrūdinsi... Tai manyčiau, reiktų taikyt su kaulu, o jei nepavyksta, tai.. :nezino:
Vadinasi atstaciusi man nugara blogieti teks prashyti, kad jis nejudetu, kad galeciau geriau prisitaikyti... :chmm: Arba teks mokytis pas indus ar pas Shaolinio vienuolius ju metodu... :-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

« Atsakyti #254 įjungtas: 2007 Rgs 20, 09:55:09 am »