Jooo. Apie dilbiu ir shlaunu grudinima cia daug pridiskutuota...
Bet man paskutiniu laiku neduoda ramybes vienas klausimas... Yra toks geras dalykas, kaip smugis alkune ish virshaus... Tai turbut vienas ish geriausi budu, ka gali padaryti kokis nemokantis imtyniauti karateka priesh imtyninika, kai tas bando ji paciupti uz koju... Turiu vilties, kad nekils gincu del shio smugio pakankamo gerumo... Tik yra vienas bet... Prie alkunes mazdaug toje vietoje, kur prasideda tricepsas yra labai skausminga vietele... Tai del tos "vieteles skausmingosios" ir yra visos mano "parkes". Vienas dalykas ziebti toki alkunini smugi per neprieteliaus stubura, kitas dalykas, kai gali pataikyti per galva. Na nuo smugio negerietis gal ir ishsijungs, bet yra shansai, kad ishsijungs ir tavo rankele, o tai nera labai geidautina, ypac kai yra dar vienas negerietis, ir dar, ir dar...

Tiesa pasakius, kas link shio smugio ishbandymo gyvenime, tai tokios praktikos neteko tureti, todel mano pasvarstimai tik teoretishki, ir kokiom praktikui net gal ir juokingi gali pasirodyti... Gal cia net problemos nera, o ja tik pats sau susikuriau...

Tai va, meilieji Kovosklubininkai, ar teko kam susidurti su shia, taip sakant, problema? Ir kaip ja sprendete, ar neisprendete? Trumpai tariant, kaip galima uzgrudinti ta vieta (jeigu, aishku, galima!?)?