Aš taip ir supratau. Mane keli indai kaip tik yra kvietę į jų rajone esančią Krišnos sąmonės šventyklą. Bhavagad Gitą esu skaitęs, tai įdomu bus pasižiūrėti.
Aš neabejoju Bhaktivedanta Swami Prabhupada autoritetu ar jo Vedų žiniomis. Kai šnekėjau apie citavimą, turėjau omeny, kad, mano manymu, yra geriau pačiam pasiskaityti šaltinį. Kitų, o ypač dvasinių mokytojų ar meistrų, komentarai yra gerai, bet tai vis tiek yra tik jų pačių nuomonė, jų pačių parinktos citatos ir pan.
Labai patiko vietnamiečio dzen meistro Thich Nhat Hanh įvadas į jo knygą apie Deimantinę Sutrą: "Broliai ir seserys, prašau skaityti The Diamond That Cuts through Illiusion su ramiu, laisvu nuo požiūriu protu. Neskubėkite pasinerti į komentarus, nes jie Jus gali perdaug paveikti. Prašau pirmiausiai perskaityti pačią sutrą. Jūs galite atrasti tai, ko komentatorius nepastebėjo." Apie tą patį šneka tiek Osho, tiek Krishnamurti, tiek pats Buda.
Taigi, ar tu pats esi įsitikinęs, kad medituojant būtina kartoti Dievo vardą? Ar tu paprasčiausiai sakai "taip" vien dėl to, kad kažkas kitas taip yra pasakęs? Paklausk paties savęs, ką tokia meditacija turi su tavo gyvenime, ar ji tau tinka ar ne. Atsakyk ne man ar kam kitam, o pats sau.