Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Judo (Dziudo) 2

<< < (2/62) > >>

Smauglys:
Savaitgaly susinervinau juodai! :A
Vilniuje buvo zoninės judo varžybos. Amžius 13-15 metų. Visi vaikai vikrūs, kovingi. Žodžiu, pagalvojau apturėsiu gerą pramogą.
Ir ką aš matau! :o O gi taisyklėmis visiškai uždrausti smaugimai ir laužimai. :E Skaudu buvo žiūrėti, kai vaikas išsitraukia parteryje ranką ir ...prisimena, kad jos užlaužti negalima. Arba kai vikriai pagriebia apykaklę smaugimui, pradeda bėgti ratu ir nusiminęs ją paleidžia. Keli judokos net nuobaudas dėl to gavo.
Nu toks debilizmas!!! :banging: Kur link eina judo? :-(

aiki-kami:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSavaitgaly susinervinau juodai! :A
Vilniuje buvo zoninės judo varžybos. Amžius 13-15 metų. Visi vaikai vikrūs, kovingi. Žodžiu, pagalvojau apturėsiu gerą pramogą.
Ir ką aš matau! :o O gi taisyklėmis visiškai uždrausti smaugimai ir laužimai. :E Skaudu buvo žiūrėti, kai vaikas išsitraukia parteryje ranką ir ...prisimena, kad jos užlaužti negalima. Arba kai vikriai pagriebia apykaklę smaugimui, pradeda bėgti ratu ir nusiminęs ją paleidžia. Keli judokos net nuobaudas dėl to gavo.

--- Baigti citatą ---
Čia gal kad vaikučiams traumų nebūtų, ar panašiai? Kokiems normaliems tėveliams patiktų, kad jų atžalos gryžtų po varžybų su išsuktom alkūnėm, lūžusiais raktikauliais, ar su kraujosruvom ant kaklo-dar kaimynai, ar mokytojai pagalvos , kad pasikart bandė vaikas...  :chmm:  :D Vakarėjam...   :bijo:

Smauglys:
Traumos čia ne prie ko :ne: Jų dauguma gaunama neteisingai krentant metimo metu, o ne parteryje.
Brazilų jiujitsu vaikai nuo 5 metų jau atlieka skausmingus veiksmus ir jokių problemų. BJJ-viena saugiausių traumų prasme.

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSavaitgaly susinervinau juodai! :A

--- Baigti citatą ---
Judo jau yra trys keliai: praktinė ir savigyna; sportas; tradicinė. Kol kas dar yra tarpusavio ryšys, bet... :-(

aiki-kami:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBrazilų jiujitsu vaikai nuo 5 metų jau atlieka skausmingus veiksmus ir jokių problemų. BJJ-viena saugiausių traumų prasme.

--- Baigti citatą ---
Sorry, na man čia skamba, kaip marketinginis šūkis. :nezino: Nori pasakyt, kad vaikams nuo penkių metų, kai niekas iki galo nėra susiformavę "nesisloksniuoja" mikrotraumos, kuriuos po dešimt metų duos apie save žinot? Na bet tu sakai tu žinai.. Jei taip išdirbę mokymo metodikas-tai tik  :-D :yeahhh: :oho:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją