Pagrindines diskusijos > Kovos menai
Judo (Dziudo) 2
maza_:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiLDF nariai yra tik klubai, ar ir atskiri sportininkai, klubų nariai, jau skaitosi LDF nariais?
.
Tai vat aš ir nesuprantu. Teismas pasakė, kad tai prieštarauja įstatymams, o jiems tai kas, vis tiek rašo, kad darys, kaip nori. Tikrai nesuprantu... :nezino:
--- Baigti citatą ---
Čia ir taip aišku buvo dar be jokio teismo sprendimo, kad kur eina kalba apie principus, kad ir kokie jie bebūtų nebus vietos logikai. Vienetam yra kažkokia apčiuopiama nauda būti LDF nariu, aš kalbu apie varžybas, stovyklas ir kitą infrastruktūra, kuri remiasi į finansus. O priklausymas kokiam nors dziudo klubui man primena vaikščiojima lynu. Turi nuolat taikytis prie besikeičiančių srovių, norint pakeisti klubą kitas klubas turi mokėti stafkę priklausomai nuo tavo lygio, o jei netyčiasudalyvausi kitose varžybose,kurios neatitinka LDF pažiūrų dar diskvalifikuos ir apskritai būsi nepageidajama persona :D
Saxum:
O dziudo treniruotės mokamos ar nemokamos?
Čia daug buvo kalbėta, jog daug į sportininkus buvo investuota, pinigų, laiko, todėl jie skolingi, bla bla bla... Bet pala, jei mokamos treniruotės, tai tėvai (vėliau pats sportininkas) PIRKO paslaugą - treniruotes. Būtų nenormalu, jei būtų gavę prastą prekę (nieko nebūtų išugdę).
Net jei nemokamai sportuoja sportininkas ir skina pergales, jis federacijai nieko neskolingas, nes už aukštus pasiekimus federacija gauna pinigėlių iš biudžeto. Greičiau federacija jam skolinga :)
P.S. Baramui, tavo komentaras totaliai ne į temą, nes nieko nežinai situacijos, nei kaip ten tas prezidentas laikosi kėdėje, nei kaip ten vyriškai šnekėjosi, tai nereik ir rašinėti.
maza_:
Registruotis arba PrisijungtiO dziudo treniruotės mokamos ar nemokamos?
--- Baigti citatą ---
Kiek žinau visur mokamos nebent esi aukštos kvalifikacijos sportininkas, ką dažniausiai nusako ae esi rinktinės narys ar ne, be to klubai moka patalpų nuomas, o tuos mokesčius susitenka iš vaikų. Reikia mokėti ir už Budo pasus ir už diržus ir neretai uždalyvavimą kokiuose nors turnyruose, kurie nėra įtraukti į LDF planą. Tai vat neužtenka gero treniruočių įdirbio reikia ir nemažai finansų. Dabar už viską reikia mokėti, bet bent jau galima rinktis, kur dalyvauti , o kur ne...
baramui fighter:
Registruotis arba PrisijungtiP.S. Baramui, tavo komentaras totaliai ne į temą, nes nieko nežinai situacijos, nei kaip ten tas prezidentas laikosi kėdėje, nei kaip ten vyriškai šnekėjosi, tai nereik ir rašinėti.
--- Baigti citatą ---
Gal ir nežinau šimtu procentu, bet kai kurias detales prisimenu. Aišku, gal ir keitėsi ta situacija, iš kur man čia žinoti, tolimas aš nuo dziudo, bet kad prezidentas kaip sėdėjo savo vietoje taip ir tebesėdi, tai čia faktas.
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiNiekas tavęs už liežuvio netempė, nueik ir pasikalbėk. :laikr:
Kam reikėjo, tas pasikalbėjo, bet čia, kaip tu rašei tikrų kovotojų reikalas. ;-)
O už "verkimą" gali ir į pilvą gauti, įtariu, kad taip ir bus artimiausiu metu.
--- Baigti citatą ---
Kaip pirštų į akį :kikena:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją