Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Judo (Dziudo) 2

<< < (5/62) > >>

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAčiū, Dojo,  :D
Bet visgi geriau į "Daną".

--- Baigti citatą ---

Gerai, kad pataisei Dojo, o tai norėjau garsiai nusikeikt...

Zigmai: sakai senas? tai kaip gydytojai pasirašė? Senas  busi kai jau sveikatos neturėsi, vaikščiosi su kupra ir lazdele ir pi....davosi jaunimą, kurie sakys, kad jau seni...

Zigmas:
Kodėl keiktis? O dziudoka, kur tu eini? Tai ten super ar kaip tik nesuper?
Ta prasme, aš persenas prfesionaliai sportuoti. Man 23 jau:)
Tai bandysiu į daną.
Dėkui už atsakymus.

P.s O čia įmanoma nicką pasikeisti kaip nors?:D

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKodėl keiktis? O dziudoka, kur tu eini? Tai ten super ar kaip tik nesuper?
Tai bandysiu į daną.
Dėkui už atsakymus.

P.s O čia įmanoma nicką pasikeisti kaip nors?:D

--- Baigti citatą ---

Įmanoma, jei busi geras ir aktyvus...
2. Nejuokink. per senas.  :luztu: Pasaulis pilnas pvz. kurie pradėjo nuo vyresnio amžiaus ir pasiekė aukštumų. Tad nereikia nuvertinti save.

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKodėl keiktis? O dziudoka, kur tu eini? Tai ten super ar kaip tik nesuper?

--- Baigti citatą ---
Na... kur super, kur nesuper, nuo mūsų priklauso. Aš va šiandien prieš tokį žvėrį pirmą kartą parteryje nepralošiau ir tai gerai.  :D

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa... kur super, kur nesuper, nuo mūsų priklauso. Aš va šiandien prieš tokį žvėrį pirmą kartą parteryje nepralošiau ir tai gerai.  :D

--- Baigti citatą ---

A, tai čia suveikė vasaros praktika kovoje su hanteliais?  :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją