Mūsų kavinukas paskutiniu laiku baisiai kategoriškas darosi. Iš vienos pusės gerai, diskusija išlieka, iš kitos pusės - pasaulį reikia matyti ne tik juodą ir baltą...
Savo laiku taip pat lankiau karate kyokushin (nepilnai metai). Muštis neišmokau, nes "tais" laikais, baltą diržą galbūt galėjau laikyt tik po vienerių metų treniruočių (ta prasme, kad pagal techniką toliau niekur nėjai, nebent tik pagal fizinį pasirengimą). Bet už tat fiziškai labai ištvermingas buvau, sveikata geresnė patapo, laikysena kažkuriam laikui pasitaisė (po to ir dabar kaip koks diedulis susikūprinęs esu...). tai iš vienos pusės, sveikatos prideda (nekalbu apie išskirtinius medicininius atvejus).
na bet aš juk ne apie kyokushin'ą rašiau

aš tiesiog kavinuko (geras nick'as - man patiko) norėjau paklausti, kas blogo yra kovos menuose (konkrečiai Shtotokan Karate tegul būna, kad nieko neįžeisti) sveikatingumo prasme.

kiek iš čia rašančių mušasi realiai gatvėje kartą per dieną? kartą per savaitę? kartą per mėnesį?

ne pokario, ne badmečio metais laikais gyvenam... o prasidės karas... sutinku, visi kovos įgūdžiai pravers bet kokiu atveju

bet ką daryti jei niekas nepuola tavęs gatveje, Maximoje, RIMI, Akropolyje... pačiam užpulti štoli ką nors?