Gal mes netiksliai išsireiškėm... Priešininkas tai ne šone, bet atlikdamas pats turi pasisukti šonu... nu niekaip nepadarysi yoko geri kekomi, atsisukęs į priešais stovintį priešininką priekiu
tai kai tame klipuke priešininkas stovi, tai viskas ok ir gražiai žiūrisi, bet įsivaizduojant kad anas juda ir ne tik kad nelaukia, kol jam taip įpieši, bet ir bando pats įpiešti, tai pasisukimas šonu ir kojos kėlimas iki smūgio, jei neatlieki to žaibo greičiu, yra gana pavojinga užmačia prieš save patį. Jei atlieki - nėr problemų...
Pavojinga kodėl, mano manymu. Apsiriboja gynybinės galimybės plius nelabai yra šansų pasikeitus situacijai pereit į kažką kita, kitą stovėseną ar pan... Iš Mae geri pereit kažkur kitur ir padaryt kažką kita, jei priešininkas pasitraukė iš patogios vietos, tik mano asmenine kuklia nuomone yra lengviau nei iš šios pozicijos... Ir dar jei nesi greitas, tave gali apeit iš nugaros koja bemakaluojantį ir pakirst labai švariai ir lengvai...
Bet tai čia mano tokie va pamąstymai. Be pamąstymų realūs pastebėjimai - tai daro ir dažnai naudoja kaip savo stipriąsias puses tik greiti piliečiai.