AutoriusTema: Karate - 2  (Skaityti 102109 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: Karate - 2
« Atsakyti #630 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:15:37 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Be to kaip teko skaityt D.Imbraso intervju tai jei Kyokushin norima gerai ismokt,pagal ju tradicijas tai jau geriausia vykt i pacia Okinava.

Nežinau kur skaitei ir kaip interpretavai (supratai) Donato mintis, bet kiek esu su juo kalbėjęs, tai tokių dalykų neišgirdau, anaiptol, jis yra visiškai kitos nuomonės. Ir pala, tu gal apie buvusį meisto merą Imbrasą šneki? Ar karatistą Imbrą?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #631 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:23:14 pm »
Bet kalbame apie strikinėjimą, o ne apie judėjimą. Judėti galima ir nestrikinėjant.

Judėjimas judėjimui nelygu. Shotokan stiliuje kova vyksta distancijoje, su staigiu jos nutraukimu ir 1-2 smūgiais. Sprogimas. Atlikti sprogimą reikia tam tikros energijos. "Strikinėjimas" - tai judesys, padedantis įsiūbuoti kūną, kad jis galėtų sprogti. Ne visi geba tai atlikti iš statikos. Kas geba - valio. Beje, pamąstymui. Kodėl disko metikas nemeta disko iš karto, o dar apsisuka pora kartų? Arba ieties metikas įsibėgėja? Ir kodėl iš vietos nušokama mažiau, nei įsibėgėjus? Ir kodėl negalima peršokti 6 metrų su kartimi iš vietos? Kam neigti fizikos dėsnius?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #632 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:34:48 pm »
Na, Smaugly- nesutiksiu su Jūsų nuomone. Kuria? Kur sportininkai- afigienai gatvėse mušasi. Teko matyti tikrai gerų sportininkų, kurie apgailėtinai atrodė gatvės muštynėse ir gavę "ne tokį" smūgį net pasimesdavo.

Buvo laikas (nepriklausomybės pradžia), kai apie tas gatvės kovas kone kasdien tekdavo kalbėt ir dažnai jas matyt. Tai kažkaip sportininkai (boksiorai ir "tarybiniai karatistai") jose dominavo. Ir ne veltui į grupuotes JIE, o ne šaškininkai, susibūrė.

Va, 2009 metų sąskrydyje pas Dziudoką buvo apsilankęs toks neblogas (TSRS mastu) boksininkas, mano žemietis, tik nepažinau iš karto :angel: Gatvėje legenda buvo, knygą rašyt galima. Bet, žinau atvejį, kaip ir jam nepasisekė. Tai čia gi gatvė, loterija, tam tikra prasme. Tad jei kažkoks sportininkas gavo malkų, nereiškia, kad jie gatvėje apgailėtini. Esu vienareikšmiškos nuomonės, jog normaliai sportavęs žmogus priplos nesportavusį be jokio vargo.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #633 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:40:47 pm »
na pasiskaitinejau jusu rasliavos ir visgi ginsiu as ta judejima :)  Mano supratimu ir tos mokyklos kurios atstova esu, judejimas yra viso kito pagrindas. Kaip mano treneris mėgsta sakyt "70 procentu bokso sudaro kojų darbas (judėjimas) "  Ši frazė išėjus iš paties Dano Pozniako lūpų bei senosios bokso mokyklos atstovų.

Va, paeiliui per temos žinutes einu, atsakinėju, ir pagaliau priėjau prie to, ką buvau išsakęs  :alus: Bokse esmė yra kojos, o ne rankos  :clap: Beje, kol to nesupratau, mane mušė kas netingėjo, net bokso maišas ramiai kabantis palubėje.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #634 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:46:09 pm »
Kličko- turbūt vienintelis Čempionas, kurio boksas man nelabai patinka kaip boksas.

Čia kuris Kličko? Vitalijus ar Vladimiras? Įpraskit vardą parašyt, nes kitaip rašliava šūdo ir mano pasipiktinimo verta :E. Brolių Kličko stilius pakankamai skirtingas.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #634 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:46:09 pm »

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #635 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:51:01 pm »
:D Nieko pries Tave neturiu, tik savo valia paskirk tikram karate , nes 20 metu toks amzius, kada is saves gali paimt laaaaabai daug.
Pagarbiai,
Dainius

Neisivaizduoju nieko tikriau nei Kyokushin karate :)
Ir man ziauriai keista,kad dar kazkas gincyjas situo klausimu  :kikena:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #636 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:56:35 pm »
O vienas is didesniu argumentu,kad kyokushin atstovo kunas priprates prie smugiu, uzgrudintas,ir jo tai neerzina,o shotokan atstovas (drystu teigt,sorry, pataisykit jei klystu,ar medziagos kokios parodykit) nesugebetu atlaikyt kaulus lauzanciu kyokushin atstovo smugiu, kurie beje irgi yra tikrai greiti.  :chmm:
Tokia mano nuomone :)

Kepenų neužgrūdinsi. Tai pirma. O yra tokių, kurie labai šauniai per kepenis smūgiuoja. Kad ir forumietis Sakalas - pavydas tiesiog jama  :icon_bat: O šiaip, kam į tą korpusą smūgiuot, tai aš visiškai nesuvokiu. Jei yra galva. Tai antra. Todėl su visa pagarba kyokushinui, šis stilius turi nemažai trūkumų, kaip ir mano mėgiamas boksas. Bet gatvėje reiktų labiau gero boksininko bijot, nei gero kyokushino. Vien dėl parterio.... Kyokushiną lengviau parsigriausi, nei boksininką  ;-)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #637 įjungtas: 2011 Grd 22, 23:58:57 pm »
Neisivaizduoju nieko tikriau nei Kyokushin karate :)
Ir man ziauriai keista,kad dar kazkas gincyjas situo klausimu  :kikena:

Taip šneka visi naujokai, pora metų sportuojantys kažkokį stilių ir neturintys platesnio suvokimo. Savo laiku maniau, jog prieš boksą niekas neatstovės. Kaip rodo MMA kovos, čia geriausi tie, kas geriausiai prisitaiko tam tikrose sąlygose. Čia net geriausi imtynininkai gauna malkų. Stilius ne esmė.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #638 įjungtas: 2011 Grd 23, 00:34:06 am »
kaip ir sakiau, tokiems žmogeliams viską gali tik praktikoj įrodyt. arba jis žalias, kaip sakai, arba trolis kažkoks, kad šitiek laiko ir taip smarkiai nusišneka. Bet kai pasiūliau jam atitinkamą eksperimentą, tai Dojo man papriekaištavo, kad lendu į asmeniškumus(razborkes). tiesiog siūlau tam Edvardui pasitikrint praktikoj, juolab kad pasiūlymų jau buvo net ir iš žymesnių personų, nei mano kuklus asmuo :kikena:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #639 įjungtas: 2011 Grd 23, 01:56:06 am »
Kandidatų į Kovos klubo Gimtadienį vis daugėja.. :angel:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #639 įjungtas: 2011 Grd 23, 01:56:06 am »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #640 įjungtas: 2011 Grd 23, 08:33:57 am »
[/u] toi kovoi,jei kovociau,tai tik kaip as, kaip Edvardas  :kikena:

Cia tu netycia pataikei i pacia esme - koks kietas bebutum, vis tiek tavo atveju stilius bus EdvarDO:ruko:

O kas del "Tenisas/krepsinis/kiokushin/stendinis saudymas - shudas, tik sachmatai jega", tai cia jaunyste - praeis ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs bornstubborn

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 720
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas-Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #641 įjungtas: 2011 Grd 23, 09:25:15 am »
Cia tu netycia pataikei i pacia esme - koks kietas bebutum, vis tiek tavo atveju stilius bus EdvarDO:ruko:

O kas del "Tenisas/krepsinis/kiokushin/stendinis saudymas - shudas, tik sachmatai jega", tai cia jaunyste - praeis ;)

Skeptikas eilinįkart įrodė, kad su humoru ir iškalba nėr bėdų. Sakyčiau, netgi - žaviuosi  :kikena:  :handshake: +1
"I have a high art, I hurt with cruelty those who wound me." - Archilocus, 650 B.C.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #642 įjungtas: 2011 Grd 23, 11:55:39 am »
Judėjimas judėjimui nelygu. Shotokan stiliuje kova vyksta distancijoje, su staigiu jos nutraukimu ir 1-2 smūgiais. Sprogimas. Atlikti sprogimą reikia tam tikros energijos. "Strikinėjimas" - tai judesys, padedantis įsiūbuoti kūną, kad jis galėtų sprogti. Ne visi geba tai atlikti iš statikos. Kas geba - valio. Beje, pamąstymui. Kodėl disko metikas nemeta disko iš karto, o dar apsisuka pora kartų? Arba ieties metikas įsibėgėja? Ir kodėl iš vietos nušokama mažiau, nei įsibėgėjus? Ir kodėl negalima peršokti 6 metrų su kartimi iš vietos? Kam neigti fizikos dėsnius?
Jei būtų galimybė užsimoti, įsibėgėti, įsisiūbuoti, būtų viskas gerai. Bet kai kalbame apie sekundės dalis, tai visi tie fizikos dėsniai "pramiega".
Ir dar žmogai (shotokanistai) eina racionaliausiu keliu, tinkančiu shotokano varžyboms, bet kalbame apie Karate. .... tuoj surasiu.......... va  :-P

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #643 įjungtas: 2011 Grd 23, 12:58:33 pm »
Bala nematė, tegul moderai atbanina tą veikėją. Šventės, Kalėdos artėja, ko čia drąskytis  :birthday: Pratryniau konfliktiškas žinutes ir pan. Gerų švenčių.

Atlikta. E.G.
« Paskutinis taisymas: 2011 Grd 23, 13:06:59 pm nuo EzysGazuotas »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #644 įjungtas: 2011 Grd 23, 21:16:20 pm »
Nežinau kur skaitei ir kaip interpretavai (supratai) Donato mintis, bet kiek esu su juo kalbėjęs, tai tokių dalykų neišgirdau, anaiptol, jis yra visiškai kitos nuomonės. Ir pala, tu gal apie buvusį meisto merą Imbrasą šneki? Ar karatistą Imbrą?
Pranešti mod
Vien už tą frazę gali pajimti "Metų šposininką" + 1.  :luztu: Iki ašarų pažvengiau  :D
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

« Atsakyti #644 įjungtas: 2011 Grd 23, 21:16:20 pm »