AutoriusTema: Karate - 2  (Skaityti 105102 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Karate - 2
« Atsakyti #600 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:35:29 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O aš ką? Aš mažas, silpnas, dą užmuš...
Ir aš lankęs Kiokušin dar tais laikais, kai nebuvo komercijos (t.y. diržas kartą per metus). Bet vis tiek manau, kad į galvą ir skaudžiau ir veiksmingiau, nei kad bandyt pramušt krūtinę (tuo labiau su žieminiais drabužiais).
O tai kokio by...o i ta krutine mushti... Reikia per "riobrus", tfu, shonkaulius ish kelio..! Ir garbinga (bo sakalas teigiamo balo neduos) ir pakankamai efektyvu, bo niekas ju nesaugo (nes pasak forumo dievu-autoritetu nera tam prasmes)...  :ruko: :D
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #601 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:38:32 pm »
:chmm: Esat kazkokie uzsidare,nesakau, tai ka as kalbu gal ir neteisynga,bet anyway ,cia forumas,tai maniau galiu isreiksti savo nuomone. Kiekvienas kovotojas turi savo poziuri y sporta. Reik but kaip sakoma "Open minded" :) o jus ilinde y kazkokius remus,ir ne ,kad argumentuot kazkuom pagryst savo pozicija,bet tiesiog nuo pradziu skeptiskai nusiteikiat ir priesiskai ;)
Tą sakė aikidistai, kapoeristai ir dar kažkas  :kikena:

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #602 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:48:51 pm »
Paladinas:
Citata
bo niekas ju nesaugo (nes pasak forumo dievu-autoritetu nera tam prasmes)...  :ruko: :D
kodel nesaugo, jei kada kas yra  kepenis pajutes tai saugo dar ir kaip :P
Beto iki šonkaulių iš kelėno dar prieit reikia,o prieit nesuvalgius bent jau vieno smūgio yra sudėtinga, o jei dar priešininkas ne "kieminis draugelis", o koks sportininkas kuris kombinacijom dirba tai dar ir ne vieną suvalgyt gali kol iki kelėnų distancijos prieisi. Mano galva yra du pagrindiniai racionalūs būdai kaip galima bandyt jungt, vienas lyst į atvirą kovą ir tikėtis, kad pasiseks ( kas ką) antras pagaut priešininką, arba "ištraukt ant smūgio", bet tam jau nemažo meistriškumo reikia. Čia aš nekalbu apie netikėtus užpuolimus kai priešininkas nesitiki ir nelaukia puolimo...

o ten dėl to neatvirumo ir pan, čia Edvardas06 atsakau, tai argumentas paprastas: Kurkas efektyviau ir papraščiau taikyt į smakrą nei rizikuojant nuleidinėt rankas besitaikant į korpusą, beto yra žmonių kurie ten tokią "pagalvę" turi, kad ir pramušt ne taip lengva :D

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #603 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:53:32 pm »
pasiskaityk Dojo žinutę Nr. 585. Paskaityk ir suprask. Jis taikliai rašo. O ir žmogus ne šiaip koks internetinis karys.
P.S. Ir dar kartelį pasiskaityk, ką rašė Paslaptis ir Dojo dėl Lietuvių kalbos ir rašybos...
Na as viska gerai supratau,bet as rasau taip kaip man patogiau. O isdidumas tai mano kraujyje  :kikena: bet neisivaizduoju kaip tai jus galetu zeisti, Pvz as stengiuos graziai ir mandagiai rasyt,kad ir kaip provokuojamas esu cia  :kikena:

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #604 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:56:04 pm »
o ten dėl to neatvirumo ir pan, čia Edvardas06 atsakau, tai argumentas paprastas: Kurkas efektyviau ir papraščiau taikyt į smakrą nei rizikuojant nuleidinėt rankas besitaikant į korpusą, beto yra žmonių kurie ten tokią "pagalvę" turi, kad ir pramušt ne taip lengva :D

Sakyciau viskas yra veiksmynga kai laiku ir vietoi,as tai niekad,nesakiau,kad reik bandyt pramusinet krutine vieoti galvos,pasitaiko proga ir duodi y galva,pasitaike musi y korpusa, vel pasitaike pjauni is alkunes y morda...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #604 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:56:04 pm »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #605 įjungtas: 2011 Grd 21, 00:34:41 am »
Nu pavare bičiukas  :chmm: Taip- kyokushinas tam ir yra, kad laužyt šonkaulius, kojas, trupint pirštus ir alkūnes, daužyt žvejų bačkas su silkėm ir tikėt, kad niekas to niekada nepakartos... :senis:   :-]  Va Tu kokius rėmus užsimetęs, nežinau, nes į jokius telepi  :chmm: Arba esi laaaaabai jaunas ir toliau savo klubo nieko nematei, Edvardai, arba ...nenori matyt. Pamatyk, tikrai nepatikėsi, kad prassratsa nuo šotokano taip gali, kad nespėsi suprast, kas nutiko. Netiki? Visada pasiruošęs ginti shotokan garbę   :punch: Nors kyokushin man taip pat artima ir miela .  Bet niekada  jame neįžiūrėjau totalaus pranašumo prieš šotokan stilių. Ir čia ir čia yra pliusų ir minusų, nes tiek vienas tiek kitas turi savo taisykles. O jei kalbi apie gatvę, tai jai mažai tinka tiek vienas, tiek kitas ir šonkaulius ten geriau lažyt su  :icon_bat:  . Bet čia tema apie karate. Niekada netikėk, ką rodo filmai. Oyama kalėjime ne už apgintą merginą sėdėjo, o kabake girtas susimuše. Kaip eilinis chuliganėlis ( kokiu ilgą savo gyvenimo tarpą ir buvo...). Žemiškieji "Dievai" - labai laikinas dalykas, nes juos keičia kiti...Po to sekė graži istorija apie korėjietį, kuris gelbėjo japones..Kaip filme parodė. Dėja...Tai tik lyrinis nukrypimas nuo tiesos. Susimušė su kariais, tas taip, bet ne dėl merginos, o šiaip. Pasibakino ir tiek. O žinant koks buvo Jo laimėtas turnyras, taip pat nereikia sureikšmint, žinant to meto sportinio karatė lygį. dabar- net savo geriausioje sportinėje formoje- Jis , ko gero, pralaimėtų nemažam kiekiui šiuolaikinių kyokushin kovotojų. Galima čia daug diskutuot, bet Tu turi išgirst, kas Tau sakoma, o ne aklai kažkuom tikėt  :handshake:
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #606 įjungtas: 2011 Grd 21, 00:56:10 am »
Perskaityk visa diskusija pries pradedamas destyt paskaitas apie kas ir kaip,nes perskaitei paskutinius tris atsakymus ir susidariai ... nuomone. Ir....

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #607 įjungtas: 2011 Grd 21, 02:17:20 am »
Na as viska gerai supratau,bet as rasau taip kaip man patogiau. O isdidumas tai mano kraujyje  :kikena: bet neisivaizduoju kaip tai jus galetu zeisti, Pvz as stengiuos graziai ir mandagiai rasyt,kad ir kaip provokuojamas esu cia  :kikena:
Visada gerbiu išdidžius jaunus kovotojus :D
Tikiuosi, sportuoji rimtai, o ne pensininkų krūviu?
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #608 įjungtas: 2011 Grd 21, 02:39:07 am »
akcentavo, kad ojama lupdavo per visur. dėl varžybų paskui viskas pavirto į karbonadų mušimą.Vat ir viskas. O jeigu nori žmogų išjungt, muši į pautus arba į galvą. Į kepenis ar saulutę dar pataikyt reikia gerą akcentuotą ir stiprų, o štai gera pliauska į žandikaulį, net ir netreniruoto žmogaus, dažnai duoda rezultatą. kada pas ojamą ateidavo naujokas, jį iškarto statydavo į sparingą. Tas išsigąsdavo, sakydavo wtf, až gi nemoku nieko. Mušk kaip gatvėj, sakydavo Ojama. o kur tamsta matei, kad gatvėj kas bandytų korpusą kumščiu pramušt? su visais sunkiais drabužiais ir t.t.? Gatvėj turbūt 70% visko eina į galvą, jei ne daugiau.

as viena karta esu bandes  :D nelabai isejo, neuzteko distancijos gera atrasyt, "pabego" velnias  :A taippat ir mane bande must i korpusa keletas loxu, bet tik is kojos ir nesekmingai. o is ranku visos bankes visais atvejais visada mano adresu skrisdavo i galva (daskrisdavo ar ne tai jau kita istorija). ir pats pastebejau, kad adrenalino busenoj tiesiog kalu i galva ir ne kur kitur. nors gatvej mustis teko nedaug, nu dar mokykline patirtis, dar viena karta gerai uzsirovus teko begt  :kikena: bet is savo smulkios patirties susidariau ispudi, kad kiokushinas su tokiu judejimu, tokia distancija ir smugiu i galva nebuvimu gatvej isvis niekam tikes. vienintelis naudingas dalykas tai nebent uzsigrudinimas, bet uzsigrudinti gali betkas, tiek shotokanas, tiek boxas, tiek wing chiunas. (toliau cia bus tik labai subjektyvi mano nuomone) varzybinis shotokanas aisku irgi turi minusu, bet pilno kontakto shotokan (jeigu treneruotis gatvei) tai sakyciau labai stiprus ir gatvei tinkamas stilius. tokia nuomone susidariau is savo smulkios kovines patirties mokykloj/gatvej, galeciau netgi parasyt smulkiau, konkreciau ir issamiau, papasakot kaikuriuos nuotikius, bet jau miegot noriu ir jau rasiau kazkur anksciau.

Sutinku,bet tik del to,kad gatvei tik nevykeliai musas  :chmm: o mus ir treniruoja gerus stiprius smugius y korpusa pramust. Ir per kovas kiekviena treniruote mes stengiames tai realizuot, ir turiu pasakyt tai tikrai efektyvu,as kai atpratau ,tai man labai nemaloniai nueina tie visi galyngi smugiai :D o drabuziai tai ne sarvai,smugis yra smugis,drabuziai gal apsaugos nuo krumpliu, nuo isorinio skausmo,bet vidinis bus taspat  :chmm: (manau, gan daug apie tai negalvojau,reiks pabandyt)

Tiesa dar apie pliuska y zandikauli,netreniruoto zmogaus sakai, bet treniruotam zmogui tai nelabai erzina,tos pliuskos :) eilinis zmogus as zinau issigasta, praranda pusiausvyra krenta ant zemes,bet rimtam veikejui tai bus nieko naujo ir jis kovos toliau,jeigu zinoma dar stovi : :kikena:

kai gatvei musies pries nevykeli, pastebesi, kad labai sunku i ta placia dydvyrio krutine pataikyti normalu smugi, kol tau i galva (atsiprasant) jibashina, o tu tos galvos apginti nifiga nesugebi, nes neturi tam igudziu. o jeigu kadanors teks susimusti daugiau negu su vienu (o taip zinok buna) pamatysi, kad be shotokanisko judejimo busi tiesiog sukaltas is visu pusiu ir net uzgrudintas "nepramusamas" kunas neisgelbes. beto shotokanas dar turi viena labai reikalinga dalyka - greita smugi. kiek esu mates kiokushinu, tai is mano matytu nei vienas greiciu nepasizymejo. dinamikos prasme kiokushinas su shotokanu negali net lygintis. gali mane laikyt siauro mastymo, bet nematau nei vieno realaus kiokushino pranasumo pries shotokana gatves salygom. galiu det b... nukirst, kad jeigu susimustum/susisparinguotum su geru shotokanu, tai tu savo kaulus lauzanciu smugiu paprasciausiai nepataikytai/nepasiektai/neprieitai, nes distancija butu tau neiprasta/nepatogi. ir visiskai nesupratau kodel tavo manymu pribaigimui geriau smugiuot i korpusa, gali sita argumentuot?

aisku, deja abu keliai biski pakrype nuo sporto, bet kad vienas yra sokiai, o kitas jau kovotojo kelias... nu cia visiskai apsurdiskas teiginys.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #609 įjungtas: 2011 Grd 21, 02:40:23 am »
Na pakolkas valia stipri ir motyvacijos yra, stengiuos is visu jegu, planuoju taip ir ateityje. Nors ilga laika nesportavau,taigi sirdies darbas gan prastas, greit uzdustu, bet greit grysiu y vezias. Sportuoju geram klube,pas pati geriausia treneri, geras kolektyvas,padeda greit tobuleti, viskas ciki. As ne profas :)

« Atsakyti #609 įjungtas: 2011 Grd 21, 02:40:23 am »

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #610 įjungtas: 2011 Grd 21, 02:54:59 am »
kai gatvei musies pries nevykeli, pastebesi, kad labai sunku i ta placia dydvyrio krutine pataikyti normalu smugi, kol tau i galva (atsiprasant) jibashina, o tu tos galvos apginti nifiga nesugebi, nes neturi tam igudziu. o jeigu kadanors teks susimusti daugiau negu su vienu (o taip zinok buna) pamatysi, kad be shotokanisko judejimo busi tiesiog sukaltas is visu pusiu ir net uzgrudintas "nepramusamas" kunas neisgelbes. beto shotokanas dar turi viena labai reikalinga dalyka - greita smugi. kiek esu mates kiokushinu, tai is mano matytu nei vienas greiciu nepasizymejo. dinamikos prasme kiokushinas su shotokanu negali net lygintis. gali mane laikyt siauro mastymo, bet nematau nei vieno realaus kiokushino pranasumo pries shotokana gatves salygom. galiu det b... nukirst, kad jeigu susimustum/susisparinguotum su geru shotokanu, tai tu savo kaulus lauzanciu smugiu paprasciausiai nepataikytai/nepasiektai/neprieitai, nes distancija butu tau neiprasta/nepatogi. ir visiskai nesupratau kodel tavo manymu pribaigimui geriau smugiuot i korpusa, gali sita argumentuot?

aisku, deja abu keliai biski pakrype nuo sporto, bet kad vienas yra sokiai, o kitas jau kovotojo kelias... nu cia visiskai apsurdiskas teiginys.

Ak,jus vis dar del sito nerimstat,o as tik juokais. Na mano smugiai nera lauzantys, nevisi, pakolkas nepriprantu prie kyokushino stiliaus dar, ir daugiausia dyrbu priekine ranka, stengiuos daug judet,nes matai priezastis,kodel ispradziu meciau kyokushina buvo tai ,kad nepasiteisino mano lukesciai,t.y. kai gavau malku pries boxiora, nu bet neesme. Mano planas siaip buvo dabar gryztant sportuot karate uzsigrudint kiek imanoma, tai reiskia,kad eiliniai smugiai manes neerzintu,kaip ,kad dabar, sunkiai priimu smugius y korpusa,ir tada eit mma, kas per pastaruosius du metus,mane labai suzavejo.
Kas del gatves reikalu turejau ju daug,ir visada buvo nelygi kova,nepamenu neivieno turbut,kad butu buve vienas pries viena garbyngai, zinau kaip realiai viskas vyksa

ir visiskai nesupratau kodel tavo manymu pribaigimui geriau smugiuot i korpusa, gali sita argumentuot?
As niekad taip nesakiau,tik sakiau,kad tai tikrai labai efektyvu.
Sakyciau viskas yra veiksmynga kai laiku ir vietoi,as tai niekad,nesakiau,kad reik bandyt pramusinet krutine vieoti galvos,pasitaiko proga ir duodi y galva,pasitaike musi y korpusa, vel pasitaike pjauni is alkunes y morda...
Ir beje, mes treniruojames ir smugius y galva,ir kombinacijas,  taigi gaunam ismokt ir kaip nuo ju apsigynt. As ne naivuolis,ir gatvei ranku nenuleisciau ,net per treniruote nenuleidziu
« Paskutinis taisymas: 2011 Grd 21, 03:04:48 am nuo Edvardas06 »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #611 įjungtas: 2011 Grd 21, 08:27:25 am »
Na pakolkas valia stipri ir motyvacijos yra, stengiuos is visu jegu, planuoju taip ir ateityje. Nors ilga laika nesportavau,taigi sirdies darbas gan prastas, greit uzdustu, bet greit grysiu y vezias. Sportuoju geram klube,pas pati geriausia treneri, geras kolektyvas,padeda greit tobuleti, viskas ciki. As ne profas :)
Nepyk, bet supratau, kad arba Tau kokie 12-15 metuku dar tik, arba nori pasip....net. Ir itariu, toki zmogu cia jau turim, tik kitu vardu prisiregistravo. Netersk temu, ok?  :handshake:  Radau- 20. Keista, jau turetum buti suauges, nors budamas 20 ir paziurejes Van Damo as irgi buvau kietas  :D Nieko pries Tave neturiu, tik savo valia paskirk tikram karate , nes 20 metu toks amzius, kada is saves gali paimt laaaaabai daug.
Pagarbiai,
Dainius
« Paskutinis taisymas: 2011 Grd 21, 08:32:35 am nuo dainiux »
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #612 įjungtas: 2011 Grd 21, 08:30:03 am »
Dėl grūdinimosi ir MMA, kažkaip nemanau, kad MMA vyrauja smūgiai į krūtinę... O galvos, kaip ir minėta, neužgrūdinsi...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #613 įjungtas: 2011 Grd 21, 10:26:34 am »
Ko jūs prie žmogaus pristojot, jis naują stilių mma planuoja įvest, ateis ir visus sodins į krūtinę  :D
teisingai kam tos imtynės, atidirbi smūgį į krūtinę ar pilvą (tokį kaulus laužantį) ir varai i mma laužai ten visiems kaulus  :punch:
gerulis  :angel:

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #614 įjungtas: 2011 Grd 21, 14:49:31 pm »
Sutinku,bet tik del to,kad gatvei tik nevykeliai musas  :chmm: o mus ir treniruoja gerus stiprius smugius y korpusa pramust. Ir per kovas kiekviena treniruote mes stengiames tai realizuot, ir turiu pasakyt tai tikrai efektyvu,as kai atpratau ,tai man labai nemaloniai nueina tie visi galyngi smugiai :D o drabuziai tai ne sarvai,smugis yra smugis,drabuziai gal apsaugos nuo krumpliu, nuo isorinio skausmo,bet vidinis bus taspat  :chmm: (manau, gan daug apie tai negalvojau,reiks pabandyt)

Tiesa dar apie pliuska y zandikauli,netreniruoto zmogaus sakai, bet treniruotam zmogui tai nelabai erzina,tos pliuskos :) eilinis zmogus as zinau issigasta, praranda pusiausvyra krenta ant zemes,bet rimtam veikejui tai bus nieko naujo ir jis kovos toliau,jeigu zinoma dar stovi : :kikena:
:luztu: nu vaike vaike, ką tu čia šneki, aiškiai neteko muštis tau niekada. sakai, gatvėj nevykėliai tik mušas. tai reik suprast, kad vykėliai, tokie kaip tamsta, gatvėj būna mušami :kraujas:  vat pas mane ateina į treniruotes tokia kūda trapi mergaičiukė. užmaučiau jai pirštinytes ir pastaytčiau, kad tamstą luptų. pažiūrėčiau, kiek jos smūgių per žandikaulį atlaikytum. Tokiems kaip tamsta tik praktiškai galima kažką įrodyt. eik dar pamokyk Smauglį imtyniaut, išvis būsi žvaigždė.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

« Atsakyti #614 įjungtas: 2011 Grd 21, 14:49:31 pm »