AutoriusTema: Karate - 2  (Skaityti 105774 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
Re: Karate - 2
« Atsakyti #585 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:39:46 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na ,kad dabaigt savo priesininka,tai daug lengviau yra smugiuot y korpusa (manau-->) ,manau,nors aisku uzgrudinta karateka sunku nuimt smugiu y korpusa, bet jeigu paprastas zmogelis,tai butu giliai nustebintas su kokia jega ji nupute :D o diskutuot kas nuo ko pradetu tai yra bergzdzias reikalas, as bentjau elgciausi pagal situacija, kaip mane puola ir t.t. kumsciais ,alkunem, keliais ir svarbiausia galva... :D
Rašai viską kaip ir teisingai, gražiai ir stengies argumentuoti, bet išdydumas ir ego nelabai kartais leidžia priimt kritikos ir iš viso to kažko pasimokyt. Geras kovotojas visada mokės pasimokyti iš kitų stilių, juos toleruoti, o ne kraštutinumą savo įsikibęs laikytis. Tikiuos esi geras kovotojas?
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #586 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:42:13 pm »
Na, as bent jau Oyamos nepazinojau, neteko sutikt,nemaciau ir jo kovu, per jaunas esu gal, tai negaliu teigt kaip kovoje Oyama istikruju :) bet drasiai taip teigt ,kad pirmiausia dauze visus per galva,tai gal per drasu sakyciau :D nebent zinoma,jus viso to liudininkas buvot :)

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #587 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:45:26 pm »
Na, as bent jau Oyamos nepazinojau, neteko sutikt,nemaciau ir jo kovu, per jaunas esu gal, tai negaliu teigt kaip kovoje Oyama istikruju :) bet drasiai taip teigt ,kad pirmiausia dauze visus per galva,tai gal per drasu sakyciau :D nebent zinoma,jus viso to liudininkas buvot :)
Yra geras filmas biografinis padarytas apie sensei Oyama. Pažiūrėk, pavadinimo nepamenu, verta.
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #588 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:50:20 pm »
Rašai viską kaip ir teisingai, gražiai ir stengies argumentuoti, bet išdydumas ir ego nelabai kartais leidžia priimt kritikos ir iš viso to kažko pasimokyt. Geras kovotojas visada mokės pasimokyti iš kitų stilių, juos toleruoti, o ne kraštutinumą savo įsikibęs laikytis. Tikiuos esi geras kovotojas?
Ziurint ka laikote geru kovotoju  :chmm: . Nezinau,ar cia pasireiskia mano isdidumas ar ego, tiesiog rasau tai,ka suprantu esant teisynga. Nebandau ipirst jum visiem cia savo nuomone,tiesiog,man idomu ja pasidalint,ir susipazint su kitu nuomone :) Aplink mane nera tokiu zmoniu su kuriais galeciau realiai pakalbet apie kovu menus,taigi destau mintis cia  :kikena:
O nesupraskit klaidyngai, gerbiu visus kovu menus, jeigu gyvenimas butu paprastas tai noreciau nieko neveikt tik studijuot visus kovu menus kiek tik imanoma :D
Yra geras filmas biografinis padarytas apie sensei Oyama. Pažiūrėk, pavadinimo nepamenu, verta.
Tas filmas turbut "Kovotojas vejyje" aka "Fighter in the wind" , bet nepamirskim,kad filmas yra tik filmas :)

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #589 įjungtas: 2011 Grd 20, 16:08:35 pm »
Jame buvo stengtasi kiek įmanoma labiau atkurt Oyamos gyvenimą. Man jis patiko, kitu kampu pamačiau Oyama, bei jo gyvenimą, nei skaitydamas info.
Pagarbiai,
Dojo

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #589 įjungtas: 2011 Grd 20, 16:08:35 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #590 įjungtas: 2011 Grd 20, 17:42:21 pm »
Na, aš Oyamos irgi nepažinojau, bet šitam pačiam forume ir šitoj pačioj temoj yra įkeltas dokumentinis filmukas, kur Oyamos mokiniai apie jį gana detaliai pasakoja. :book1:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #591 įjungtas: 2011 Grd 20, 19:53:30 pm »
Bet vargu ar kasnors akcentavo kazka panasaus,kad Oyama visada pirmiausiai y galva saudavo, kaip,kad ponas teigiate :) na ka norejau pasakyt,kad visiskai nulines vertes teiginys :)

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #592 įjungtas: 2011 Grd 20, 21:46:21 pm »
akcentavo, kad ojama lupdavo per visur. dėl varžybų paskui viskas pavirto į karbonadų mušimą.Vat ir viskas. O jeigu nori žmogų išjungt, muši į pautus arba į galvą. Į kepenis ar saulutę dar pataikyt reikia gerą akcentuotą ir stiprų, o štai gera pliauska į žandikaulį, net ir netreniruoto žmogaus, dažnai duoda rezultatą. kada pas ojamą ateidavo naujokas, jį iškarto statydavo į sparingą. Tas išsigąsdavo, sakydavo wtf, až gi nemoku nieko. Mušk kaip gatvėj, sakydavo Ojama. o kur tamsta matei, kad gatvėj kas bandytų korpusą kumščiu pramušt? su visais sunkiais drabužiais ir t.t.? Gatvėj turbūt 70% visko eina į galvą, jei ne daugiau.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #593 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:05:13 pm »
Sutinku,bet tik del to,kad gatvei tik nevykeliai musas  :chmm: o mus ir treniruoja gerus stiprius smugius y korpusa pramust. Ir per kovas kiekviena treniruote mes stengiames tai realizuot, ir turiu pasakyt tai tikrai efektyvu,as kai atpratau ,tai man labai nemaloniai nueina tie visi galyngi smugiai :D o drabuziai tai ne sarvai,smugis yra smugis,drabuziai gal apsaugos nuo krumpliu, nuo isorinio skausmo,bet vidinis bus taspat  :chmm: (manau, gan daug apie tai negalvojau,reiks pabandyt)

Tiesa dar apie pliuska y zandikauli,netreniruoto zmogaus sakai, bet treniruotam zmogui tai nelabai erzina,tos pliuskos :) eilinis zmogus as zinau issigasta, praranda pusiausvyra krenta ant zemes,bet rimtam veikejui tai bus nieko naujo ir jis kovos toliau,jeigu zinoma dar stovi : :kikena:
« Paskutinis taisymas: 2011 Grd 20, 22:07:47 pm nuo Edvardas06 »

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #594 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:06:58 pm »
Ezysgazuotas:
Citata
Įsitikinęs, kad ir Sakalas neatsisakytų susipažint su tamstos triuškinančiais smūgiais. O ir aš, kaip autoritetingas žiūrėtojas galėčiau būti žiūrėtoju.
man patinka Ezio pozicija :D

Edvardas06:
Citata
Na ,kad dabaigt savo priesininka,tai daug lengviau yra smugiuot y korpusa (manau-->)
O as manau, kad i smakra geriau...

« Atsakyti #594 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:06:58 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #595 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:08:13 pm »
akcentavo, kad ojama lupdavo per visur. dėl varžybų paskui viskas pavirto į karbonadų mušimą.Vat ir viskas. O jeigu nori žmogų išjungt, muši į pautus arba į galvą. Į kepenis ar saulutę dar pataikyt reikia gerą akcentuotą ir stiprų, o štai gera pliauska į žandikaulį, net ir netreniruoto žmogaus, dažnai duoda rezultatą. kada pas ojamą ateidavo naujokas, jį iškarto statydavo į sparingą. Tas išsigąsdavo, sakydavo wtf, až gi nemoku nieko. Mušk kaip gatvėj, sakydavo Ojama. o kur tamsta matei, kad gatvėj kas bandytų korpusą kumščiu pramušt? su visais sunkiais drabužiais ir t.t.? Gatvėj turbūt 70% visko eina į galvą, jei ne daugiau.

Neaiškink čia  ;-) . Sensei Edvardas nulisšeši geriau žino. Pas jį smūgis viską laužantis. Jis gatvėje, kaip ir Mas Ojama, pilno kontakto nenaudoja, nes bijo suluošinti neprietelių. Ir per galva nemuša, nes galima nujungt ir į krūtinėlę. OSS.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #596 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:16:58 pm »
Ezysgazuotas:man patinka Ezio pozicija :D

Edvardas06:O as manau, kad i smakra geriau...

O aš ką? Aš mažas, silpnas, dą užmuš...
Ir aš lankęs Kiokušin dar tais laikais, kai nebuvo komercijos (t.y. diržas kartą per metus). Bet vis tiek manau, kad į galvą ir skaudžiau ir veiksmingiau, nei kad bandyt pramušt krūtinę (tuo labiau su žieminiais drabužiais).
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #597 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:18:42 pm »
 :chmm: Esat kazkokie uzsidare,nesakau, tai ka as kalbu gal ir neteisynga,bet anyway ,cia forumas,tai maniau galiu isreiksti savo nuomone. Kiekvienas kovotojas turi savo poziuri y sporta. Reik but kaip sakoma "Open minded" :) o jus ilinde y kazkokius remus,ir ne ,kad argumentuot kazkuom pagryst savo pozicija,bet tiesiog nuo pradziu skeptiskai nusiteikiat ir priesiskai ;)

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #598 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:21:22 pm »
O aš ką? Aš mažas, silpnas, dą užmuš...
Ir aš lankęs Kiokušin dar tais laikais, kai nebuvo komercijos (t.y. diržas kartą per metus). Bet vis tiek manau, kad į galvą ir skaudžiau ir veiksmingiau, nei kad bandyt pramušt krūtinę (tuo labiau su žieminiais drabužiais).
Sakyciau viskas yra veiksmynga kai laiku ir vietoi,as tai niekad,nesakiau,kad reik bandyt pramusinet krutine vieoti galvos,pasitaiko proga ir duodi y galva,pasitaike musi y korpusa, vel pasitaike pjauni is alkunes y morda...

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #599 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:27:15 pm »
:chmm: Esat kazkokie uzsidare,nesakau, tai ka as kalbu gal ir neteisynga,bet anyway ,cia forumas,tai maniau galiu isreiksti savo nuomone. Kiekvienas kovotojas turi savo poziuri y sporta. Reik but kaip sakoma "Open minded" :) o jus ilinde y kazkokius remus,ir ne ,kad argumentuot kazkuom pagryst savo pozicija,bet tiesiog nuo pradziu skeptiskai nusiteikiat ir priesiskai ;)
pasiskaityk Dojo žinutę Nr. 585. Paskaityk ir suprask. Jis taikliai rašo. O ir žmogus ne šiaip koks internetinis karys.
P.S. Ir dar kartelį pasiskaityk, ką rašė Paslaptis ir Dojo dėl Lietuvių kalbos ir rašybos...
« Paskutinis taisymas: 2011 Grd 20, 22:29:48 pm nuo EzysGazuotas »

« Atsakyti #599 įjungtas: 2011 Grd 20, 22:27:15 pm »