AutoriusTema: Karate - 2  (Skaityti 105518 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Karate - 2
« Atsakyti #570 įjungtas: 2011 Grd 19, 21:31:19 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na tikrai nebijau, ne stiklinis esu, o kazko ismokt visada saunu. Ta prasme, nesakau,kad betkuris kyokushino kovotojas bus stirpesnis uz shotokano,bet pati disciplina tai veikiau sokiu mokykla,nei kovos menas. Na tik cituoju Oyamos zodzius  :chmm: Shotokane perdaug nereikalyngu judesiu :P
Dėdė Smauglys bus maloniai nustebintas  :kikena:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #571 įjungtas: 2011 Grd 19, 21:33:45 pm »
Shotokanas mano nuomone yra sokiu mokykla, Kyokushin , va cia tai kovotojo kelias :)
P.S. video auksciau galima pavadint "Kaip is Donato Imbro ateme pasaulio cempiono titula"
Kai iš rankos neatakuojama galva, tai tas kovotojo kelias dažnai pavirsta į stumdymąsi :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #572 įjungtas: 2011 Grd 19, 21:52:39 pm »
Na taip ,del to tai minusas didelis ,del to ir meciau kyokushina dviem metam,nesenai vel sportuot pradejau nes gatvei pries boksininka buvau graziai sutvarkytas, palauze mano tikejima sportu buvo kuriam laikui o paskiau vel gryzt prireike...daug laiko :D ir vis del to surpatau,kad ne disciplina kalta buvo,o kova su savim viduje perdidele, bijojau mustis :D nors galima sakyt pats isprovokavau kova, hehe. Uztai dabar esu protingesnis ir kupinas nauju ideju,ir per treniruote jei kas naglai ateina rankas nuleides, galva i prieki tai gauna zuvi,kad nepamirstu galvos gyntis :D
O siaip kai analizavau kas mane stabde tai suvokiau ,kad bijau suzalot zmogu,ar tai normalu? :D nes manau,kad galejau nemenkai tuometu kaulus aplauzyt,bet stabdziau save  :chmm:

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #573 įjungtas: 2011 Grd 19, 22:06:02 pm »
Oi kokia idomi diskusija rezgas, gerb. Smaugly, gal pakvieskit poną Edvardas06 į savo treneruotes, jis juk kaip ir neatsisako, nufilmuosit paskui ir mums į forumą video idėsit :D

Edvardas06:
Citata
O siaip kai analizavau kas mane stabde tai suvokiau ,kad bijau suzalot zmogu,ar tai normalu? :D nes manau,kad galejau nemenkai tuometu kaulus aplauzyt,bet stabdziau save  :chmm:
Cia tai man patiko, gavau į galvą nes suzaloti bijojau  :-] :luztu:
Jaunuolis labai geros nuomonės apie save pasitaikė :D

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #574 įjungtas: 2011 Grd 19, 22:17:13 pm »
O jus iskart skeptiskai nusiteikes ir priesiskai :) ka norejau pasakyt,kad priesininkas nebuvo itin stiprus :) bet mustis gatvei baimes iveikt nepavyko, yra posakis "It's not the size of the dog in the fight,it's the size of the fight in the dog that matters".
O filmuot manes nera reikalo,as ne klounas cirko ;]

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #574 įjungtas: 2011 Grd 19, 22:17:13 pm »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Šalis: lt
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #575 įjungtas: 2011 Grd 20, 02:47:55 am »
Shotokanas mano nuomone yra sokiu mokykla, Kyokushin , va cia tai kovotojo kelias :)
P.S. video auksciau galima pavadint "Kaip is Donato Imbro ateme pasaulio cempiono titula"

jeigu susikaltu shotokanas su kiokushinu tai tikrai statyciau uz shotokana. kol tas kiokushinas susirietes priselintu, tai jau butu isjungtas  :misios:

(cia parasiau tokiu paciu stilium, kaip mano cituojamasis  :kikena:)
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #576 įjungtas: 2011 Grd 20, 03:10:00 am »
Oi kokia idomi diskusija rezgas, gerb. Smaugly, gal pakvieskit poną Edvardas06 į savo treneruotes, jis juk kaip ir neatsisako, nufilmuosit paskui ir mums į forumą video idėsit :D

Edvardas06:Cia tai man patiko, gavau į galvą nes suzaloti bijojau  :-] :luztu:
Jaunuolis labai geros nuomonės apie save pasitaikė :D

Prie progos visada galiu pakviesti. Bet filmuoti ir dėti į viešumą - ne :ne:. Tegu tai liks dojo rėmuose ir kiekvienas pasidarys sau asmeniškai reikalingas išvadas. Tiek šotokan, tiek kitų kovos menų ar stilių atstovai.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #577 įjungtas: 2011 Grd 20, 03:26:39 am »
Nu senai susidares esu nuomone,kad kovos menas yra tiek kietas kiek jo atstovas,t.y. viskas nuo kovotojo priklauso. Bet realiai kai as isivaizduoju du lygius priesininkus, vienodai pazengusius skirtyngose karate atsakose,kaip shotokan ir kyokushin tai nematau,kaip shotokano atstovas galetu laimet. Smugiai gal ir greiti,bet zmogu isjungt tai nezinau,neuztenka vien tik greicio. Aisku sunku pamatyti tikra ta kovos meno grozi kai yra kovojama topacio pries topacio stiliaus atstovus,kai as dabar pasitikrinau ar nenusisneku,paziurejau youtubei pasaulio cempionatus shotokano,kai tiesiog atrodo strakalioja aplinkui,o kyokushine kaip jus sakot susiriete selina,nu viskas pagal aplinkybes, shotokane manau turi judet pastoviai, kadangi smugiai greiti,o kyokushine turi kartais visas jegas sukaupt ,kad atlaikytu ateinanti smugi. O vienas is didesniu argumentu,kad kyokushin atstovo kunas priprates prie smugiu, uzgrudintas,ir jo tai neerzina,o shotokan atstovas (drystu teigt,sorry, pataisykit jei klystu,ar medziagos kokios parodykit) nesugebetu atlaikyt kaulus lauzanciu kyokushin atstovo smugiu, kurie beje irgi yra tikrai greiti.  :chmm:
Tokia mano nuomone :)
P.S. Masutatsu Oyama gi iveike visus japonijoi ir ne tik,tai ner net apie ka diskutuot, sitas gincas isprestas jau pries daug metu  :kikena:
« Paskutinis taisymas: 2011 Grd 20, 04:04:25 am nuo Edvardas06 »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #578 įjungtas: 2011 Grd 20, 08:12:02 am »
Nu senai susidares esu nuomone,kad kovos menas yra tiek kietas kiek jo atstovas,t.y. viskas nuo kovotojo priklauso. Bet realiai kai as isivaizduoju du lygius priesininkus, vienodai pazengusius skirtyngose karate atsakose,kaip shotokan ir kyokushin tai nematau,kaip shotokano atstovas galetu laimet. Smugiai gal ir greiti,bet zmogu isjungt tai nezinau,neuztenka vien tik greicio. Aisku sunku pamatyti tikra ta kovos meno grozi kai yra kovojama topacio pries topacio stiliaus atstovus,kai as dabar pasitikrinau ar nenusisneku,paziurejau youtubei pasaulio cempionatus shotokano,kai tiesiog atrodo strakalioja aplinkui,o kyokushine kaip jus sakot susiriete selina,nu viskas pagal aplinkybes, shotokane manau turi judet pastoviai, kadangi smugiai greiti,o kyokushine turi kartais visas jegas sukaupt ,kad atlaikytu ateinanti smugi. O vienas is didesniu argumentu,kad kyokushin atstovo kunas priprates prie smugiu, uzgrudintas,ir jo tai neerzina,o shotokan atstovas (drystu teigt,sorry, pataisykit jei klystu,ar medziagos kokios parodykit) nesugebetu atlaikyt kaulus lauzanciu kyokushin atstovo smugiu, kurie beje irgi yra tikrai greiti.  :chmm:
P.S. Masutatsu Oyama gi iveike visus japonijoi ir ne tik,tai ner net apie ka diskutuot, sitas gincas isprestas jau pries daug metu  :kikena:

Nu kaip, gerb. Smauglio kvietimą turi. Žmogus autoritetingas, už savo veiksmus atsako, tai manau, kad parinktų apylygį priešininką. Įsitikinęs, kad ir Sakalas neatsisakytų susipažint su tamstos triuškinančiais smūgiais. O ir aš, kaip autoritetingas žiūrėtojas galėčiau būti žiūrėtoju.
O dėl Masa Oyama, šis žmogus galėjo atsakyti už savo žodžius. Ar gali tu?
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs ltrolis

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 92
  • Amžius: 48
  • Vieta: Kėdainiai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #579 įjungtas: 2011 Grd 20, 08:40:09 am »
Citata
kyokushine turi kartais visas jegas sukaupt ,kad atlaikytu ateinanti smugi. O vienas is didesniu argumentu,kad kyokushin atstovo kunas priprates prie smugiu, uzgrudintas,ir jo tai neerzina,o shotokan atstovas (drystu teigt,sorry, pataisykit jei klystu,ar medziagos kokios parodykit) nesugebetu atlaikyt kaulus lauzanciu kyokushin atstovo smugiu, kurie beje irgi yra tikrai greiti.

Kai galima smūgiuoti į galvą rankom, nebelieka reikalo "kaupti jėgų atlaikyti smūgiui į korpusą". Tiesiog niekas ten tiek nesmūgiuoja rankom, kiek kiokushino atstovai. Jeigu į korpusą dar gali sukaupti jėgų, tai į galvą kaupk nekaupęs... Teko matyti kovas tarp rusų kiokushino ir kiniečių sandą atstovų. Rezultatai buvo ne kiokushino naudai (nepadėjo jokie kaulus laužantys smūgiai, nes nebuvo kada jų demostruoti, reikėjo galvą saugoti). Pastarieji prieš tai tiesiog nušlavė kiniečių taekwondo atstovus, nes į galvą rankom nei vieni nei kiti negalėjo smūgiuoti. Turbūt dėl to vis dažniau pastaruoju metu ir pasigirstą nuomonių ir bandymų įjungti i kiokushiną smūgius rankom į galvą. Matytose kovų ištraukose kiokushinas praktiškai niekuo nesiskyrė nuo kitų disciplinų, kur leidžiami smūgiai rankom į galvą. Skirtumas nuo "normalių" kiokushino kovų buvo tas, kad praktiškai visi "išjungimai" buvo smūgiais rankom į galvą.

« Atsakyti #579 įjungtas: 2011 Grd 20, 08:40:09 am »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #580 įjungtas: 2011 Grd 20, 14:23:36 pm »

atsiprasau, bet s**o vertas argumentas. visi smugiai skristu i galva.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #581 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:08:09 pm »
tikrai neskristu,ne apie kabanti maisa kalbam  :kikena: . Nors what ever,nebenoriu gincytis. Bet zmogu isjungt tai ne uoda priplot,reik daugiau jegos kad buti smugyje,ir dar yra skirtumas kur pataikysi, zmogaus galva gan gerai apsaugota :)

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #582 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:22:08 pm »
Neteko gatvėj sutikti, ar girdėti apie tokius, kurie muša ne į galvą, o į korpusą, Todėl ir kyokushin ir shotokan atstovas tikrai smūgiuotų į galvą, tik man kažkodėl kyla mintis, kad kyokushin atstovas pirmiausia smūgiuotų koja į galva, bet gal ir klystu.
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Edvardas06

• Svečias
« Atsakyti #583 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:32:43 pm »
Na ,kad dabaigt savo priesininka,tai daug lengviau yra smugiuot y korpusa (manau-->) ,manau,nors aisku uzgrudinta karateka sunku nuimt smugiu y korpusa, bet jeigu paprastas zmogelis,tai butu giliai nustebintas su kokia jega ji nupute :D o diskutuot kas nuo ko pradetu tai yra bergzdzias reikalas, as bentjau elgciausi pagal situacija, kaip mane puola ir t.t. kumsciais ,alkunem, keliais ir svarbiausia galva... :D

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #584 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:38:19 pm »
Masutatsu Oyama daužė visus per galvą pačioj pradžioj. O jeigu pas žmogų yra greitis, tai yra ir užtektinai jėgos, kad sutratint nosį. o jeigu kalbėt apie gatvinę situaciją, tai netiek jau ir daug tos jėgos reikia.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

« Atsakyti #584 įjungtas: 2011 Grd 20, 15:38:19 pm »