Visa kita > Kovos klubo tinklapis

ar turit klausimų medikams?

<< < (6/8) > >>

pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO kaip darbas su svoriais? Galima daryt visus pratimus- štangos stūmimas, tupimai, darbas su giromis? Nesu galiūnas, bet svoriai pas mane būna nemaži ( na, mirties trauka siekia ir 200kg.), treniruotes- intensyvios...
O kaip ankščiau šalindavo akmenis, jei nešalindavo tūlžies? Man aiškino, kad akmenis skaldydavo ultragarsu  ir varydavo vaistais viską per šlapimą. Jei operuodavo visą tulžį, gaudavosi didelis pjūvis ( iki 15cm.).
Pas mane ties bamba dvi skylės( iš šonų) ir viena aukščiau jos , plius kateterio dešiniąjame šone...Kuri čia silpniusia? Gal diržą dėtis - turiu ortopedinį, platų, dengia visą pilvą?
Jei nesunku, bratan, sužinok  ;-)  :handshake:

--- Baigti citatą ---
Berods viską tą patį buvau pasakęs, ar vis tikiesi, kad kas parašys, kad jau galima 200 kg kelt ir nebus išvaržos :)

MindeM:
Su tokiais klausimais siūlau kreiptis pas fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytoją. :) Ten tau tikrai patars.

MindeM:
Visagalis google:

--- Citata ---Strenuous activities such as lifting weight, straining and vigorous exercise should be avoided at least 14 days after laparoscopic surgery.

--- Baigti citatą ---

Bet tai tikrai nėra jokia rekomendacija.

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBerods viską tą patį buvau pasakęs, ar vis tikiesi, kad kas parašys, kad jau galima 200 kg kelt ir nebus išvaržos :)

--- Baigti citatą ---
Na ne, dabar tikrai dar nekelsiu  :D Siulų dar yra...Na, buvau šiandien pas gerą gydytoją tai išklausiau patarimus, teks laukti...Atsistato viskas pilnai. Kovoto galima po pusmecio, kada viduje gerai sugyja vidiniai pjūviai, kad gavus smūgį, jie netrūktų. Ir svorius tada galima kilnot, kokius iki tol kilnojau...Na, daug ką paaiškino, tad, jei kam kils panašių problemų, užrašų jau turiu  ;-)

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisagalis google:

Bet tai tikrai nėra jokia rekomendacija.

--- Baigti citatą ---
Tikrai ne. Atsakysiu net- nesąmonė čia parašyta...Praėjo 10 dienų, o judėt dar nėra paprasta, siūlų dar likę pilve, kur ten lengva mankšta...Po parką pavaikštau ir visa mankšta. Netikiu, kad per tas keturias dienas kas pasikeis.
Kas geriate atskirai Ca-MG-Zn- kuo daugiau vandens!!!!!. Ne mažiau dviejų litrų per dieną tik vandens. Jei neįšeina, gerkit kas antrą dieną. Labai tirština tūlžies konsistenciją ir sunkiai pasisavina druskas ir tuos mineralus organizmas, kurie ir virsta akmenukais...O užsiaugint, pasirodo, juos paprasta, pakanka 5-8 metu...Kartais net maziau...
Vanduo vanduo vanduo...Pagrindas!!! :senis:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją