AutoriusTema: Savigynos veiksmai merginoms - ar tai realu?  (Skaityti 94299 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

feja

• Svečias
Re: Savigynos veiksmai merginoms - ar tai realu?
« Atsakyti #315 įjungtas: 2008 Bir 25, 21:43:46 pm »
mane kadangi jau siaip ar taip tuoj isbanins, tai gal dar spesiu greit pasisakyti  :yeahhh:
zinutes koregavimo funkcijos dar neradau, bet turbut jau ir nebespesiu  ;-)
tai yra nuomone, kuri paremta ne gatves mustyniu patirtim. ir bet kuris nusimanantis zmogus, manau sutiks, kaip ir tamsta turetumet sutikti, kad fizine istverme galima ir fitneso salej treniruote, joga, sako, irgi sportas, bet nuo kriauses padauzymo negirdejau, kad kas nors kovu meistru pasidare, o kiausiniu isdauzymo idealogija nepasitvritina, ak rodo sumustu ir isprievartautu skaiciai, todel kad spirt irgi reikia moket, o ne tik knygoj perskaityt, kad taip galima.
tai turbut jau ir atsisveikinsiu  :-/

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #316 įjungtas: 2008 Bir 25, 21:46:39 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
mane kadangi jau siaip ar taip tuoj isbanins, tai gal dar spesiu greit pasisakyti  :yeahhh:
tai yra nuomone, kuri paremta ne gatves mustyniu patirtim. ir bet kuris nusimanantis zmogus, manau sutiks, kaip ir tamsta turetumet sutikti, kad fizine istverme galima ir fitneso salej treniruote, joga, sako, irgi sportas, bet nuo kriauses padauzymo negirdejau, kad kas nors kovu meistru pasidare, o kiausiniu isdauzymo idealogija nepasitvritina, ak rodo sumustu ir isprievartautu skaiciai, todel kad spirt irgi reikia moket, o ne tik knygoj perskaityt, kad taip galima.
Tai vėlgi tik kukli mano nuomonė,bet kriaušę daužydamas tu bent minimaliai stiprini savo smugį,ko neišvystysi užsiimdamas joga....

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #317 įjungtas: 2008 Bir 25, 21:49:31 pm »

Žinutės koreguojamos mygtuku virš pačios žinutės. "modifikuoti" vadinamas ;)

Sumuštų kiaušinių ideologija pasitvirtintų daug didesniu procentu jei:

1. merginos mokintųsi tai daryti, o ne galvotų "kai jau prireiks, tai aš būtinai.."
2. neištiktų normalios merginos 99 atvejais iš 100 šokas nuo to, kad tai vyksta būtent su ja, nuo fizinio smurto.

Trumpai tariant - reikia treniruotis. Čia sutinku. Ir sveikinu su pirmąja žinute "į temą"  :alus:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #318 įjungtas: 2008 Bir 25, 21:52:43 pm »
mane kadangi jau siaip ar taip tuoj isbanins, tai gal dar spesiu greit pasisakyti  :yeahhh:
zinutes koregavimo funkcijos dar neradau, bet turbut jau ir nebespesiu  ;-)
tai turbut jau ir atsisveikinsiu  :-/
Va, taip būna kai žmogus į esmę nesigilina    :-(    Dažnai būna ,kad tie fitnesą lankantys asmenys dar ir malkų pakrauna kovos menų "meistrams".   ;-)        Fizinė jėga ir masė yra labai didelę reikšmę turinčios savybės    ;-)      Ir mandri judesiai (net gerai įvaldyti) čia dažnai nepadeda. Po gero vyriško antausio ,moteriškė tiesiog užsilenks. Nepaisant to ,kad ji turi juodą karate diržą   :angel:
Beje, jeigu panelė įsitikinusi ,kad aš esu už tuščia kačialinimasi ,tai aš labai apgailėstauju   ;-)   Reikia atidžiau skaityti ką žmonės rašo ir neskubėt atsakinėti...

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #319 įjungtas: 2008 Bir 25, 21:54:08 pm »
Tai vėlgi tik kukli mano nuomonė,bet kriaušę daužydamas tu bent minimaliai stiprini savo smugį,ko neišvystysi užsiimdamas joga....

Smūgio stiprumas svarbu, tačiau tai dar ne viskas - kriaušė atgal neduos. ir judės nebūtinai pirmyn-atgal. Kriaušių retai būna daugiau nei viena, o tau atlikus neteisingą smūgį arba pavargus ji nepuls tavęs spardyti.
Nori išmokti kautis - kaukis.
O savyginoje. apie kurią ir šnekama dažniausiai kai turima omeny "Treniruotes namuose", svarbiausia yra PSICHOLOGINIS pasiruošimas ir prevencija.
Smųgiai, laužimai, išsivadavimai - visa tai reiškia, kad JAU turi problemą, kurios gali ir nepavykti išspręst be kibiro laimės ir krūvos prakaito išlieto salėje SU GYVAIS ŽMONĖMIS.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #319 įjungtas: 2008 Bir 25, 21:54:08 pm »

feja

• Svečias
« Atsakyti #320 įjungtas: 2008 Bir 25, 22:03:10 pm »
turinti juoda dirza moteris smugio visu pirma isvengs,
kadangi tai yra kovos menu forumas, mano prielaida yra, kad kalbama apie zmones, kurie treniruojasi, o ne apie tuos, kurie perskaito cosmopolitane patarimsus savigynai,
butent del to, kad treniruociu metu ka ismoksti, yra ne tik fizine istverme (kuria, be abejones, galima didinti ir su kriause, ir be kriauses, ir su hanteliais (atrodo taip jie vadinami), ir dar su daug dalyku), tam tirka technika ir pan., bet ir tai, kad didele dalis sekmingai gynybai yra apsitikejimas svimi, greita rekacija ( t.y. neapsalimas nuo soko) ir pan.
del to, kad zinutes reikia skaityti ir suprasti, o ne rpadeti "tamsta panele nieko nesuprantat cia ne mezgeju klubas", tai pritariu simtu procentu, nes kpskant, kaip sauksi, taip ir atislieps
p.s. moderuoti funkcijos dar neradau, bet stengiuosi

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #321 įjungtas: 2008 Bir 25, 22:11:05 pm »
Atsiprašau, bet praktika rodo ką kitą   :-(     
Aš šioje vietoje mintį su juodu diržu truputį performuluosiu ,jeigu nesupyksite   ;-)    "Turinti juodą diržą moteris nepames kelnių kovos metu". Va, čia yra faktas   ;-)   O , kad išvengs smūgio.... čia kaip pasiseks  :D

kadangi tai yra kovos menu forumas, mano prielaida yra, kad kalbama apie zmones, kurie treniruojasi, o ne apie tuos, kurie perskaito cosmopolitane patarimsus savigynai,
butent del to, kad treniruociu metu ka ismoksti, yra ne tik fizine istverme (kuria, be abejones, galima didinti ir su kriause, ir be kriauses, ir su hanteliais (atrodo taip jie vadinami), ir dar su daug dalyku), tam tirka technika ir pan., bet ir tai, kad didele dalis sekmingai gynybai yra apsitikejimas svimi, greita rekacija ( t.y. neapsalimas nuo soko) ir pan.
del to, kad zinutes reikia skaityti ir suprasti, o ne rpadeti "tamsta panele nieko nesuprantat cia ne mezgeju klubas", tai pritariu simtu procentu, nes kpskant, kaip sauksi, taip ir atislieps
Viskas tvarkoje, bet mano patirtis rodo ,kad net reguliarios treniruotės su kovos menų meistru ,dažnai nepadeda išstovėti kovoje... Viskas priklauso nuo treniruočių kryptingumo   ;-)     Įpatingai problemų kyla panelėms. Kad ir kaip uoliai jos treniruotusi, dėl genetinių niuansų jos vistiek negali tapti stipresnės už tūlą Viktoriuką ,kuris dirba stroikėse, kasdien nešioja cemento maišus į dvyliktą aukštą , vakarais geria alų ir nesportuoja jokių koya kushin karate ar kitokių kosmosų.  ;-)   Suktis tenka kitaip. O čia jau labai slidus reikalas.....   :rolleyes:
« Paskutinis taisymas: 2008 Bir 25, 22:14:04 pm nuo Nialas »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #322 įjungtas: 2008 Bir 25, 22:12:10 pm »

Deja. VIsai neseniai sužinojau, kad pvz. Rusijos moteriškojo bokso žvaigždę vyras muša.... O kas dėl diržo - pas mane jų bent jau trys. O muša vis tiek per snukį :D :D :D

Tiesa, prievartauti dar niekas nebandė. Ne seksualus, matyt.  :nezino:

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #323 įjungtas: 2008 Bir 25, 22:13:41 pm »
Diržas tikrai nepadės išvengt smūgio...Vat pas mane diržas juodas,toks gražus-odinis,bte kažkodėl nesijaučiu kietas ....
Kažkodėl man atrodo,kad tu nelabai įsivaizduoji kovos ...Man brolis galvon nuolat kala,kad svarbiausia netiketumas,o nuo jo diržas gali ir nebepadėt-ypač kai maža distancija. :rolleyes:
ech..pavėlavau su savo minčių srautu :(

feja

• Svečias
« Atsakyti #324 įjungtas: 2008 Bir 25, 22:17:27 pm »
dirza galima tiesiog parduotuvej nusipikrti, ir dar karta pasikartosiu-ne paciam dirze esme, o reakcijoj (pritariu broliui del netiketumo faktoriaus) ir galvoj. smurto pries moteris problema tokia didele ne del to, kad jos fiziskai silpno, o del to, kad galvoj skambutis neveikia, kad reik begt, kol greitoji neisveze. ir negrizt niekad pas toki

« Atsakyti #324 įjungtas: 2008 Bir 25, 22:17:27 pm »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #325 įjungtas: 2008 Bir 25, 22:22:30 pm »
dirza galima tiesiog parduotuvej nusipikrti, ir dar karta pasikartosiu-ne paciam dirze esme, o reakcijoj (pritariu broliui del netiketumo faktoriaus) ir galvoj. smurto pries moteris problema tokia didele ne del to, kad jos fiziskai silpno, o del to, kad galvoj skambutis neveikia, kad reik begt, kol greitoji neisveze. ir negrizt niekad pas toki

Tai kur savyginos esmė? Smūgiuose? Reakcijoje? Ar vis dėl to normaliame mąstyme (ne tik ekstremalioje situacijoje) ir nebuvime auka?

Aš tai už tai, kad kiekviena gražesnė (nors ir nebūtinai) mergaitė savo rankinuke šalia visų pudrinių ir t.t. dar ir mažą, dailų atsuktuvą nešiotųsi. Kokių 20 cm ilgio. Kad jei kartais kas, būtų galima pvz. į kelieno girnelę "ypatingai atkakliam gerbėjui" įstatyti. Visų pirma - tai tikrai nereikalauja didelės fizinės jėgos. Antra - vargu ar už tokį dalyką merginą kas nors nuteis. Trečia - jei tai padarius gera tautine tradicija, prievartautojai anksčiau ar vėliau išnyks kaip mamutai su dinozaurais.

P.S.: toli jūs, vargšės, nubėgsit su savo aukštakulniais.... Vat jei negeriečiui iš kojos atsuktuvas styro - jau galima palenktyniaut ir su slidėmis begant ;)

« Paskutinis taisymas: 2008 Bir 25, 22:35:15 pm nuo Skeptikas »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #326 įjungtas: 2008 Bir 26, 00:45:59 am »
Tai kur savyginos esmė? Smūgiuose? Reakcijoje? Ar vis dėl to normaliame mąstyme (ne tik ekstremalioje situacijoje) ir nebuvime auka?

Aš tai už tai, kad kiekviena gražesnė (nors ir nebūtinai) mergaitė savo rankinuke šalia visų pudrinių ir t.t. dar ir mažą, dailų atsuktuvą nešiotųsi. Kokių 20 cm ilgio. Kad jei kartais kas, būtų galima pvz. į kelieno girnelę "ypatingai atkakliam gerbėjui" įstatyti. Visų pirma - tai tikrai nereikalauja didelės fizinės jėgos. Antra - vargu ar už tokį dalyką merginą kas nors nuteis. Trečia - jei tai padarius gera tautine tradicija, prievartautojai anksčiau ar vėliau išnyks kaip mamutai su dinozaurais.

P.S.: toli jūs, vargšės, nubėgsit su savo aukštakulniais.... Vat jei negeriečiui iš kojos atsuktuvas styro - jau galima palenktyniaut ir su slidėmis begant ;)

Jei mergina stos į atvirą kovą, nepadės jokie savigynos veiksmai. Na visoje Lietuvoje gal ir atsiras pora judo, karate, kickbokso atstovių kurios kažkiek galės pasipriešinti. Bet tai greičiau išimtis. Vienintelis galimas atsakas, tai netikėtumo faktorius ir ginklų panaudojimas. O svarbiausia psichologinis pasiruošimas tai ryžtingai atlikti. Tiks ir atsuktuvas į užpuoliko kūną (tik į girnelę nepataikysite:), ir dujų balionėlis į veidą. Netikėtas dūris pirštu į akį, o galų gale galima ir nukąsti.. :bijo:
O dabar mielosios pagalvokite ar jūs pasirengusios tokiems veiksmams psichologiškai?
Ir dar mąstymas. Pvz.: jei nemalonumai mieste, pasistenkite sudaužyti kokios nors parduotuvės langą :senis:
« Paskutinis taisymas: 2008 Bir 26, 02:25:17 am nuo Smauglys »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #327 įjungtas: 2008 Bir 26, 09:53:06 am »
Manau, kad saviginos veiksmus visdėlto reikia palikti vyrams.  :senis: O merginoms ir moterims reikia kultivuoti kokią puodų ar skalbimo tehniką.  :senis:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #328 įjungtas: 2008 Bir 26, 11:03:04 am »
Manau, kad saviginos veiksmus visdėlto reikia palikti vyrams.  :senis: O merginoms ir moterims reikia kultivuoti kokią puodų ar skalbimo tehniką.  :senis:

Pelkės lūpomis kalba patirtis :alus:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #329 įjungtas: 2008 Bir 26, 12:27:04 pm »
O svarbiausia psichologinis pasiruošimas tai ryžtingai atlikti. Tiks ir atsuktuvas į užpuoliko kūną (tik į girnelę nepataikysite:), ir dujų balionėlis į veidą. Netikėtas dūris pirštu į akį, o galų gale galima ir nukąsti.. :bijo:
O dabar mielosios pagalvokite ar jūs pasirengusios tokiems veiksmams psichologiškai?
Tai ka jau sakyti apie situs veiksmus, jeigu merginos nera psichologiskai pasiruoses dirbti atimoje distancijoje (tarkim imtynes) su vyrais trenerociu metu.  Pradziui reikia nulauzti sita psichologini barjera.
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #329 įjungtas: 2008 Bir 26, 12:27:04 pm »