Kalbėkim tiesiai šviesiai - jei panelei ar vaikinui pavyko apsiginti nuo penkių, jie nenorėjo jos ar jo nužudyti ir žiauriai sužaloti. Viskas. Kalašnikovų niekas nesinešiojam, nemalkim mėšlo.
Kad ASIA jūsų mokinys, žinau. Laimei, jis ne viską perėmė iš jūsų. Pas jį eičiau į savigynos pamokas merginoms, beje, jei jausčiau, kad man ko tai mirtinai trūksta... Kol kas gyvenimas rodo kitaip.
Paladinui - esu padariusi 200 atsispaudimų ant kumščių, po to, kai praleidau 72-ą atsispaudimą per treniruotę iš 100. Ir ką tuo nori pasakyti?
Trumpai tariant: Paladinas, Zen ir Smauglys atlikote sau viešą charakiri šiame forume. Nu ką, visad "malonu" pažinti žmones (tiesą sakant, iš jūsų trijų nustebino tik Smauglys, na, o bet tačiau žinojimas jėga...)
P. S. Kadangi Asia jūsų mokinys, logiškai mąstant, jis turėtų manęs ir nepriimti į tas treniruotes, nes nepagarbiai kalbėjau su jo mokytoju. Bent jau gerbčiau jį už tokį sprendimą. Taip kad visa apie jo treniruotes yra tiesiog pasakymas, kuo jis skiriasi nuo jūsų, Zen.
Pradėkim nuo to, kad iš ZEN aš paėmiau viską, ką jis davė man...
Ir labai džiaugiuosi, kad sutikau mokytoją, kuris mano praktiškai susiformavusį karatistišką mąstymą perlaužė savo kantrybe.

Beje man ir toliau labai patinka karate - nepagalvokit nieko nesąmoningo...
Zen yra pragmatikas ir nevynioja žodžių į vatą, todėl beveik visom moterims (gal labiau merginoms) tai pastoviai skamba kaip įžeidimai, nors omeny turima visai kas kita ir visada pagrindžiama faktais. Faktais. Tai kas labiausiai nervina merginas, bet tai yra tiesiog faktai.
Kiek mes dalyvavome seminaruose - po tiesmukų pastebėjimų moterų savigynos klausimais, kažkodėl merginos iš "xixi xaxa" pereidavo prie racionalesnių klausimų - o ką daryt? Va tada ir prasideda tikra pamoka. Čia forume tikrai nieko nepasieksim, jei mėtysimės ambicijom - "o vat aš, o vat pas mane" ir pan.
Gal geriau išnaudot susitvenkusį klausimų debesį ir susimatyt kurią dieną kad ir pas mus salėj (ar kitur - kur jūs pasiūlysit) ir ramiai padiskutuot? Kreipiuosi ne tik pas mielas damas - bet ir pas vaikinus - jie irgi turi savo antrąsias puses, kurios norėtų paklausyti pastebėjimų....
Galėsim teiginius vietoj pagrįst veiksmais - kodėl veikia ar neveikia....
Zen - kaip Jum?
Stripuli - tavo inbox pilnas, tad į tavo PM, negaliu atsakyt