AutoriusTema: Savigynos veiksmai merginoms - ar tai realu?  (Skaityti 97025 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

google

• Svečias
Re: Savigynos veiksmai merginoms - ar tai realu?
« Atsakyti #330 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:21:38 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Manau, kad saviginos veiksmus visdėlto reikia palikti vyrams.  :senis: O merginoms ir moterims reikia kultivuoti kokią puodų ar skalbimo tehniką.  :senis:

Nepykite, bet ar gerai jus supratau: vėlų vakarą (nors šiais laikais visai ir dieną tikėtini tokie dalykai), užpuolus kokiam psichui, nieko nedaryt? :oho: Kad panelė/moteris nepakovos prieš vyrą kaip lygi su lygiu, tai čia diskusijų nekyla. Bet įgyti kažkokių bent kiek minimalių žinių, kaip panašiose situacijose elgtis, visai naudinga. Tik ar pavyks žinias panaudot, čia jau nuo kiekvienos moters individualiai priklausys. Beje, vyrai nevisuomet būna šalia, tad moterims pravartu ne tik prie puodų sėdėt.
P.S. kažkas iš jūsų panašioje temoje apie savigyną buvo minėję tokią apsaugos priemonę kaip prožektorių- nuoširdžiai prisipažinsiu, apie tai kažkodėl net nebuvau pagalvojus  :oops: Taigi net nebūtina kažkokias superines kovos menų technikas mokėt, o realybėj dažniau praverstų tai, ką turi po ranka

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #331 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:23:49 pm »
Nepykite, bet ar gerai jus supratau: vėlų vakarą (nors šiais laikais visai ir dieną tikėtini tokie dalykai), užpuolus kokiam psichui, nieko nedaryt? :oho: Kad panelė/moteris nepakovos prieš vyrą kaip lygi su lygiu, tai čia diskusijų nekyla. Bet įgyti kažkokių bent kiek minimalių žinių, kaip panašiose situacijose elgtis, visai naudinga. Tik ar pavyks žinias panaudot, čia jau nuo kiekvienos moters individualiai priklausys. Beje, vyrai nevisuomet būna šalia, tad moterims pravartu ne tik prie puodų sėdėt.
P.S. kažkas iš jūsų panašioje temoje apie savigyną buvo minėję tokią apsaugos priemonę kaip prožektorių- nuoširdžiai prisipažinsiu, apie tai kažkodėl net nebuvau pagalvojus  :oops: Taigi net nebūtina kažkokias superines kovos menų technikas mokėt, o realybėj dažniau praverstų tai, ką turi po ranka

Prožektorius, britva, tušinukas metaliniu korpusu, atsuktuvas, švilpukas, garsus riksmas - viskas, kas kelia triukšmą ir gali išmušti iš vėžių užpuoliką. Būtina sąlyga - neprarasti galvos pačiai.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

google

• Svečias
« Atsakyti #332 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:30:37 pm »
Prožektorius, britva, tušinukas metaliniu korpusu, atsuktuvas, švilpukas, garsus riksmas - viskas, kas kelia triukšmą ir gali išmušti iš vėžių užpuoliką. Būtina sąlyga - neprarasti galvos pačiai.
Tai aš su jumis ir sutinku, tiesiog, jei gerai supratau Pelkės komentarą, jis linkęs manyti, jog savigyna moterims apskritai nereikalinga, nes jas užstos vyras, bet realiai tai taip nebūna :rolleyes:
O į jūsų komentarą- taip visa tai tikėtina, kad galėtų pagelbėt, bet pvz aš ką ir kaip galėčiau užpuolimo situacijoje panaudot, mielai išklausyčiau ir per kokį seminarą nors iš pažiūros gal kiti ir nematytų iš to naudos, juk būtų kalbama kaip panaudot elementarius daiktus

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #333 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:34:53 pm »
Tai aš su jumis ir sutinku, tiesiog, jei gerai supratau Pelkės komentarą, jis linkęs manyti, jog savigyna moterims apskritai nereikalinga, nes jas užstos vyras, bet realiai tai taip nebūna :rolleyes:
O į jūsų komentarą- taip visa tai tikėtina, kad galėtų pagelbėt, bet pvz aš ką ir kaip galėčiau užpuolimo situacijoje panaudot, mielai išklausyčiau ir per kokį seminarą nors iš pažiūros gal kiti ir nematytų iš to naudos, juk būtų kalbama kaip panaudot elementarius daiktus
Klyki visa gerkle, smeigi nachalui atsuktuvu į šlaunį ir bėgi į šviesą   ;-)   Va, tau ir visas seminaras   :D         Galėsi man parodyt ką rankinuke nešiojiesi ,o aš tau parodysiu kaip tą galima panaudot    ;-)      O vat ar sugebėsi ,tai panaudot ,čia atskira tema   ;-)

google

• Svečias
« Atsakyti #334 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:43:13 pm »
Klyki visa gerkle, smeigi nachalui atsuktuvu į šlaunį ir bėgi į šviesą   ;-)   Va, tau ir visas seminaras   :D         Galėsi man parodyt ką rankinuke nešiojiesi ,o aš tau parodysiu kaip tą galima panaudot    ;-)      O vat ar sugebėsi ,tai panaudot ,čia atskira tema   ;-)
Mano rankinuke, nieko tinkamo tikrai nėra- tą, ką nešiodavausi, dabar jau nebe (ne vienas jūs man įrodėt, kad jį nešiodavaus tik dėl vaizdo :banging:). Bet vat apie dujų balionėlį jau kuris laikas galvoju :chmm:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #334 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:43:13 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #335 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:46:46 pm »
Mano rankinuke, nieko tinkamo tikrai nėra- tą, ką nešiodavausi, dabar jau nebe (ne vienas jūs man įrodėt, kad jį nešiodavaus tik dėl vaizdo :banging:). Bet vat apie dujų balionėlį jau kuris laikas galvoju :chmm:
Na, kodėl... su tuo daikčiuku galima pavyzdžiui tracheotomiją atlikt   :angel:      O dujų balionėlis yra gerai  ;-)    Kaip ir visa kita ką tikrai sugebi panaudot. Skeptikas jau rašė apie rašiklius ir atsuktuvus    :D 

google

• Svečias
« Atsakyti #336 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:50:20 pm »
Na, kodėl... su tuo daikčiuku galima pavyzdžiui tracheotomiją atlikt   :angel:      O dujų balionėlis yra gerai  ;-)    Kaip ir visa kita ką tikrai sugebi panaudot. Skeptikas jau rašė apie rašiklius ir atsuktuvus    :D 
Nemanau, kad užpuolikas leisis man tą trachektomiją padaryt :D O dėl dujų balionėlio- galėsi padėt išsirinkt? Į tas spec.pardes labai nejauku vienai eit :bijo:

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #337 įjungtas: 2008 Bir 26, 14:53:45 pm »
Nemanau, kad užpuolikas leisis man tą trachektomiją padaryt :D
Leisis... nesileis... pribėgai - brūkštelėjai ir žmogus pradeda kvėpuot per naują ertmę gerklėje   :angel:   
Gi viskas jo paties labui   :oops:

O dėl dujų balionėlio- galėsi padėt išsirinkt? Į tas spec.pardes labai nejauku vienai eit :bijo:
Pabendrausim šiandien ta tema  ;-)

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #338 įjungtas: 2008 Bir 26, 19:06:29 pm »

Teisingai, moterys turi būti moteriškos  :senis: rūpintis šeimos židiniu jų pareiga, o ne šliaužioti tamsiais pakampiais ieškant adrenalino su dujų balionu ar montiruote rankoje  :D
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

google

• Svečias
« Atsakyti #339 įjungtas: 2008 Bir 26, 19:33:41 pm »
Teisingai, moterys turi būti moteriškos  :senis: rūpintis šeimos židiniu jų pareiga, o ne šliaužioti tamsiais pakampiais ieškant adrenalino su dujų balionu ar montiruote rankoje  :D
O ką, jūsų manymu, tuomet reikėtų daryt panelei, jei jai paskaitos baigiasi vakare (ypač žiemą) ar moteris iš darbo grįžta po popietinės pamainos? O jei vaiką reikia parsivesti iš treniruočių tamsoj? Ar tai jūs laikote šliaužiojimu tamsiais pakampiais ieškant adrenalino? Jei vyrai uždirbtų tiek, kad visą šeimą pakaktų išlaikyti ne skurdo riboj, tikiu, kad moterys mielai sėdėtų namuose, rūpintųsi šeimos židiniu ir joms netektų bijot vaikštant tamsoje, kad koks psichas jas tuoj už kokio kampo pačiups :senis: Tad kadangi taip nėra, turime ir pačios turėt bent kažkokių žinių/įgudžių kaip apsiginti

« Atsakyti #339 įjungtas: 2008 Bir 26, 19:33:41 pm »

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #340 įjungtas: 2008 Bir 26, 20:04:39 pm »
O ką, jūsų manymu, tuomet reikėtų daryt panelei, jei jai paskaitos baigiasi vakare (ypač žiemą) ar moteris iš darbo grįžta po popietinės pamainos? O jei vaiką reikia parsivesti iš treniruočių tamsoj? Ar tai jūs laikote šliaužiojimu tamsiais pakampiais ieškant adrenalino? Jei vyrai uždirbtų tiek, kad visą šeimą pakaktų išlaikyti ne skurdo riboj, tikiu, kad moterys mielai sėdėtų namuose, rūpintųsi šeimos židiniu ir joms netektų bijot vaikštant tamsoje, kad koks psichas jas tuoj už kokio kampo pačiups :senis: Tad kadangi taip nėra, turime ir pačios turėt bent kažkokių žinių/įgudžių kaip apsiginti

Va tai ir tereikėjo irodyti, moterims viskas sukasi per materialumo prizme, o kaži ar kovos menai grindžiami pinigais?   :laikr:
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #341 įjungtas: 2008 Bir 27, 00:33:21 am »
Nemanau, kad užpuolikas leisis man tą trachektomiją padaryt :D O dėl dujų balionėlio- galėsi padėt išsirinkt? Į tas spec.pardes labai nejauku vienai eit :bijo:
Jei tau nejauku vienai nueit į spec. parduotuvę, tai apie kokią savigyną čia dar kalbi? :E
Prisižiūrite filmų ir galvojate, kad pasportavus ar nuėjus į kursus sugebėsite realiai apsiginti. Turėčiau nuvilti. Perfrazuojant Pelkę, saugiau prie puodų. Ir protingiau.
Tai nereiškia, kad merginoms negalima užsiiminėti kovos menais. Tiesiog reikėtų atsisakyti iliuzijų dėl panaudojimo savigynai.

Nialui: aš labai abejoju ar tą siūlomą tracheoktomiją sugebėsi pats atlikti reikalui prispyrus :luztu:

« Paskutinis taisymas: 2008 Bir 27, 00:39:47 am nuo Smauglys »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #342 įjungtas: 2008 Bir 27, 07:36:25 am »
Jei tau nejauku vienai nueit į spec. parduotuvę, tai apie kokią savigyną čia dar kalbi? :E
Prisižiūrite filmų ir galvojate, kad pasportavus ar nuėjus į kursus sugebėsite realiai apsiginti. Turėčiau nuvilti. Perfrazuojant Pelkę, saugiau prie puodų. Ir protingiau.
Tai nereiškia, kad merginoms negalima užsiiminėti kovos menais. Tiesiog reikėtų atsisakyti iliuzijų dėl panaudojimo savigynai.

Nialui: aš labai abejoju ar tą siūlomą tracheoktomiją sugebėsi pats atlikti reikalui prispyrus :luztu:

Aš - sugebėsiu. Bet labai tikiuosi, kad niekados neprireiks.

O šiaip... kas gali žinoti, kaip sureaguos neturintis ką prarasti žmogus? "Aukos sindromas" - tai visų pirma klaidingas įsitikinimas, kad "jei aš užsimerksiu/ apsimesiu, kad viskas normaliai/ nesipriešinsiu", tai viskas baigsis gerai. Jei šį barjerą sulaužius, visa kita išmokti - daug lengviau.

O kas dėl merginų masės ir (labai dažnai) agresijos trūkumo - ar daug iš jūsų, čia susirinkusių "bernų" norėtų draugauti su tokiu moterišku Rambo? :)
Aš jau sakiau, savygina prasideda ne nuo gerklės laužymo ir visokių aštrių daiktų kaišiojimo kur papuolė, o nuo NESIVAŽINĖJIMO LIFTAIS SU MANIAKAIS :)
« Paskutinis taisymas: 2008 Bir 27, 10:16:51 am nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

google

• Svečias
« Atsakyti #343 įjungtas: 2008 Bir 27, 09:22:00 am »
Vartodama žodį "nejauku", neturiu omeny "baisu"- kaip supratau jums būtent tas užstrigo. Tad tas faktas, kad viena ten nenoriu eiti, dar nereiškia, jog prireikus pabijočiau pasinaudoti tuo dujų balionėliu, o vat ar apskritai turėčiau šansą užpuolimo metu juo pasinaudot, tai jau kitas klausimas

Prisižiūrite filmų ir galvojate, kad pasportavus ar nuėjus į kursus sugebėsite realiai apsiginti. 
Tą patį galima pasakyti ir apie vaikinus

O šiaip man labai patiko Skeptiko komentaras- taip tiksliai viską pasakė, kad neturiu, ką pridėti :-)

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #344 įjungtas: 2008 Bir 27, 09:33:44 am »
Na štai,vaikinukas kaip ir apsigynė -ir be jokių slaptų technikų  :rolleyes:

« Atsakyti #344 įjungtas: 2008 Bir 27, 09:33:44 am »