Sportas > Bendra sporto tema
Vaikai žengia tėvų pėdomis
Vitiokas:
Pavyzdinis straipsnis - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Ką jus manote apie tai kai tėvai nuveda į tą patį sportą savo atžalas? Taip pat ir jus padarėt/darot/darysit? O gal jus sekat savo tėvo pėdomis?
Smalsu pasidarė gal forume yra kokio stiliaus šeimą, kaip pvz visi boksininkai ar imtynininkai.
SOL:
pagal pasiekimus LT turbūt garsiausia Bartkevičių šeima :-) manau,kad yra geras dalykas savo sugebėjimus perduoti atžalai.kad ir koks artimas mokinys klube būtų(kaip sako beveik kaip sūnus)jis vistiek liks beveik :senis: o čia kartų testinumas :-) Japonijoje juk taip karate ir išliko
coffeedrinker:
na taip, nusekiau sporto "pedomis". nors ne tuo paciu sportu uzsiimu, kurio uzsieme mano tevas. seip vienintele man zinoma tokia seimynele tai Greisiai. tiesa dar Machidos tevas jo mokytojas. o Lietuvoj tai nezinau tokiu. manau realiai, tai nera skirtumo tarp mokytojo-tevo ir tiesiog (gero) mokytojo. nebent tas pliusas, kad savo atzala gali nuo 3 metu pradet treneruot, o mokytojams tokio amziaus mokiniai neprieinami. o kuo anksciau pradesi tuo geriau. as pats tai taip nedarysiu, isvis vaiku nenoriu.
Saxum:
Mizgaičiai. Tėvas buvo imtynininkas, sūnus iš viso - olimpinis "prizioras".
stripulis:
Aš savo dukrą vesiu nuo keturių metų į karate ir iki kokių aštuonių "prievartausiu" lankyt, nes matau labai daug pliusų, bet... Sąžiningai - nenorėčiau, kad ji taptų sportininke, dalyvaujančia varžybose, nes vyresniame amžiuje panelei tokiems reikalams imu matyt gan daug minusų... Bet nuo aštuonerių metų jos nuomonės manau nebeįtakosiu tais klausimais, taip kad bus kaip bus, bus matyt.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją