Sportas > Imtynės

Kur rasti graiku romenu imtynes?

(1/5) > >>

Lauriux:
Sveiki,

Susiduriau su problema. Tinklapyje skelbiama, kad Vilniuje graiku - romenu imtyniu moko dviejose vietose: Antakalnio 33 ir futbolo manieze. Futbolo manieze pradedanciajam treniruotes nuo 15.30, taigi tinka tik bedarbiams. Antakalnio 33 nuo 17 val, bet ten jie neturi man partnerio (27 metai, 195 cm, 115 kg), sako - susirask pats. Dar is paauglystes laiku turiu 1,5 metu trukmes pankrationo pagrindus, bet imtynese reiktu viska mokytis is naujo. Gal zinote kur Vilniuje galima butu mano sudejimo zmogui normaliu (po darbo) laiku mokytis graiku romenu imt. pagrindu ir gal galite parekomenduoti treneri? Aciu uz bet kokias mintis.  ;-)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki,

Susiduriau su problema. Tinklapyje skelbiama, kad Vilniuje graiku - romenu imtyniu moko dviejose vietose: Antakalnio 33 ir futbolo manieze. Futbolo manieze pradedanciajam treniruotes nuo 15.30, taigi tinka tik bedarbiams. Antakalnio 33 nuo 17 val, bet ten jie neturi man partnerio (27 metai, 195 cm, 115 kg), sako - susirask pats. Dar is paauglystes laiku turiu 1,5 metu trukmes pankrationo pagrindus, bet imtynese reiktu viska mokytis is naujo. Gal zinote kur Vilniuje galima butu mano sudejimo zmogui normaliu (po darbo) laiku mokytis graiku romenu imt. pagrindu ir gal galite parekomenduoti treneri? Aciu uz bet kokias mintis.  ;-)

--- Baigti citatą ---

Tai eik pas Smauglį į Grapplingą, ten su Chimiku galėsi vartytis. Aišku, skiriasi, nuo graikų-romėnų imtynių, nes įvairesnė technika. Ir kodėl būtent graikų-romėnų imtynes nori mokytis? Kuom jau grapplingas (BJJ) netinka?

Lauriux:
Na todel, kad tai labai atletiskas sportas. Smuginio sporto privengiu, nes nesinori kratyt smegenu be reikalo, taciau vis tiek grumtis norisi. Graikai tuo manau puiku: puikus fizinis parengimas, neprilygstami rovimai, metimai ir oponento valdymas.

WiliuX:
Grapplingas nera smuginis sportas, tai imtynes kuriose tave tikrai maziau kratys nei per graiku-romenu

Daliuz:
sako tau bosas eit pas smauglį reiškias eini :) atvažiuok į sąskrydį pamatysi ką smauglys daro, pabandysi gal patiks...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją