0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Sveiki,Susiduriau su problema. Tinklapyje skelbiama, kad Vilniuje graiku - romenu imtyniu moko dviejose vietose: Antakalnio 33 ir futbolo manieze. Futbolo manieze pradedanciajam treniruotes nuo 15.30, taigi tinka tik bedarbiams. Antakalnio 33 nuo 17 val, bet ten jie neturi man partnerio (27 metai, 195 cm, 115 kg), sako - susirask pats. Dar is paauglystes laiku turiu 1,5 metu trukmes pankrationo pagrindus, bet imtynese reiktu viska mokytis is naujo. Gal zinote kur Vilniuje galima butu mano sudejimo zmogui normaliu (po darbo) laiku mokytis graiku romenu imt. pagrindu ir gal galite parekomenduoti treneri? Aciu uz bet kokias mintis.
nu. Randy Couture 34metų įlipo pirmąkart. Vykusiai sakyčiau
Prieš tai 20 metų imtynes atvaręs... Bet čia musie nesiskaito
Nueik rugsėji į Vendetta pas Smauglį, duos tau chimiką. Turėsi partnerį ir jam bus naudinga turėt pagaliau sau lygų (pagal svorį). 27 metai, tai dar viskas prieš akis. Dar į narvą spėsi įlipt. Iš kart negausi, pirma per mane turėsi perlipt (svoris 110 ir auga, greit auga), rugseji , kai bus 120, pas Smauglį eisiu.
Iš Vendettos treniruočių tvarkaraščio Grapplingas dingo Tai katastrofa ....... nebent aš kažko nesupratau.
Kadangi vasarą iškovojau juoda BJJ diržą, tai dabar įvardinom jiujitsu. Žodžiu bus tos pačios treniruotės tik kitu pavadinimu. Na treniruotės tikiuosi irgi kažkiek tobulės
BJJ NO GI