Sportas > Bendra sporto tema

Panevėžiečiams ir netik

(1/2) > >>

vytas:
Turiu klausimą:

ar yra čia tokių, kurie domisi koviniu sportu, tačiau jo nesportuoja? Mane domina nesportavimo priežastys   :D

Skeptikas:
Tobulas klausimas :D :D :D

SOL:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTuriu klausimą:

ar yra čia tokių, kurie domisi koviniu sportu, tačiau jo nesportuoja? Mane domina nesportavimo priežastys   :D

--- Baigti citatą ---

afigenas klausimas :luztu: o kam sportuot,jei viską galima jūtūbėj pamatyt ir kitadieną aiškint visiems kaip koks spyris ar smūgis atliekamas :D

vytas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiafigenas klausimas :luztu: o kam sportuot,jei viską galima jūtūbėj pamatyt ir kitadieną aiškint visiems kaip koks spyris ar smūgis atliekamas :D

--- Baigti citatą ---

Čia aš ne apie aiškinimus ar neaiškinimus klausiu. Aš klausiu, kodėl žmonės nesportuoja jei jie tuo domisi. Ar juos baimė skausmui, tingumas ar dar kokios priežastys atbaido. Nelabai aš čia kažką juokingo matau, jei nėra ką parašyti, tai ir nerašyk , o sarkazmą pasilikt sau gali. visiem labiau patiktų manau temos su konkrečiais klausimais ir tokiais pat atsakymais.

SOL:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiČia aš ne apie aiškinimus ar neaiškinimus klausiu. Aš klausiu, kodėl žmonės nesportuoja jei jie tuo domisi. Ar juos baimė skausmui, tingumas ar dar kokios priežastys atbaido. Nelabai aš čia kažką juokingo matau, jei nėra ką parašyti, tai ir nerašyk , o sarkazmą pasilikt sau gali. visiem labiau patiktų manau temos su konkrečiais klausimais ir tokiais pat atsakymais.

--- Baigti citatą ---

o tu nenori padaryt apklausos su atsakymais? :-) čia ne sarkazmas šįkart, o pasiūlymas :friends:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją