Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Dantys-kapos

<< < (18/18)

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki,

Pakonsultuokite renkantis kapą, pasidalinkite patirtimi. Ačiū.

Svarstomi pasirinkimo variantai:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

--- Baigti citatą ---
Bet kurią.
Turėk tik omenyj, kad šitos per maždaug metus (mano atveju) susikramto taip iki neestetiško vaizdo ir skonio. Aišku tikriausiai priklauso, kaip dažnai ir kokiu būtent tikslu naudosi. Pas mane kai 4-5 kartai (+/- 8 val.) per savaitę, tai maždaug va toks tarnavimo laikas. Nors gal kai nervuotas esu, tai tiesiog dantim daug griežiu  :rolleyes:
Bet nešiojasi patogiai. Beje, kuris ten tiksliai modelis nepasakysiu, bet brendas šitas.

senamadis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBet kurią.
Turėk tik omenyj, kad šitos per maždaug metus (mano atveju) susikramto taip iki neestetiško vaizdo ir skonio. Aišku tikriausiai priklauso, kaip dažnai ir kokiu būtent tikslu naudosi. Pas mane kai 4-5 kartai (+/- 8 val.) per savaitę, tai maždaug va toks tarnavimo laikas. Nors gal kai nervuotas esu, tai tiesiog dantim daug griežiu  :rolleyes:
Bet nešiojasi patogiai. Beje, kuris ten tiksliai modelis nepasakysiu, bet brendas šitas.

--- Baigti citatą ---

Prie to paties, ar antibakterinę dėžutę naudojai?

Na nuo susikramtymo niekur nedingsi, bet kaip suprantu dantų kiekis su šio gamintojo kapa nesumažėjo?  :kraujas:

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrie to paties, ar antibakterinę dėžutę naudojai?

Na nuo susikramtymo niekur nedingsi, bet kaip suprantu dantų kiekis su šio gamintojo kapa nesumažėjo?  :kraujas:

--- Baigti citatą ---
Anti-ką??  :chmm:

Jo, dantys kaip ir vietoj visi, tai kaip ir ok.

gytukis:
Sveiki, pradėjau lankyt boxa, tai draugelis atiduos savo inventoriu naudota ir galvoju o kapa nauja pirkt ar galima ir ta pacia persidaryt?

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSveiki, pradėjau lankyt boxa, tai draugelis atiduos savo inventoriu naudota ir galvoju o kapa nauja pirkt ar galima ir ta pacia persidaryt?

--- Baigti citatą ---

Paprasčiausia kapa kainuoja gal tris keturis eurus  :oho:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją