Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Dantys-kapos

<< < (16/18) > >>

Azazael:
Sveiki. Prekybos centruose pamačiau man ligi šiol gerai nežinomą dalyką - gelines kapas. Gal žinot, kuo jos skiriasi nuo paprastų? Kuo geresnės? Kuo blogesnės? :).

EzysGazuotas:
Visų pirmą - yra ne viena tema apie kapas, tai tamsta galėjai ir paieškoti.
Antra - pasiskaitymui:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Azazael:
Dėkui, bet skaičiau tiek straipsnį, tiek forumo temas. Ir, nepaisant to, neradau (nežinau, gal aš nepastabus labai) atsakymo į savo klausimą, konkrečiai apie gelines kapas :).

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDėkui, bet skaičiau tiek straipsnį, tiek forumo temas. Ir, nepaisant to, neradau (nežinau, gal aš nepastabus labai) atsakymo į savo klausimą, konkrečiai apie gelines kapas :).

--- Baigti citatą ---

Tai marketinginiai dalykai. "Gelinė" kapa – tai sintetika. Kaip ir įprastos kapos :-) Tiesiog kitas materialas. Geriau nei piguva. Bet bet kokiu atveju, aš už individualiai pagamintas kapas. Kai man šios vasaros pabaigoje padarė tokią, tai apakęs buvau, kaip skiriasi komfortas. Parduotivinės kapos tik trukdydavo, o individualiai pagaminta - dažnai pamiršdavau, kad turiu įsidėjęs po treniruotės...

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai marketinginiai dalykai. "Gelinė" kapa – tai sintetika. Kaip ir įprastos kapos :-) Tiesiog kitas materialas. Geriau nei piguva. Bet bet kokiu atveju, aš už individualiai pagamintas kapas. Kai man šios vasaros pabaigoje padarė tokią, tai apakęs buvau, kaip skiriasi komfortas. Parduotivinės kapos tik trukdydavo, o individualiai pagaminta - dažnai pamiršdavau, kad turiu įsidėjęs po treniruotės...

--- Baigti citatą ---
a kur tokius džiaugsmus gamina?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją