Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Dantys-kapos

<< < (14/18) > >>

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitikrai ne tokia pat.

--- Baigti citatą ---

Turėjau omeny, kai žmona man nupirko kapą " firminėje" parduotuvėje už berods 35 LTL, o kai kapa man netiko, tokią pačią nusipirkau Maximoje už berods 7 LTL...

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTurėjau omeny, kai žmona man nupirko kapą " firminėje" parduotuvėje už berods 35 LTL, o kai kapa man netiko, tokią pačią nusipirkau Maximoje už berods 7 LTL...

--- Baigti citatą ---

as turejau Maximines seniau. Dabar turiu "Tapout". Skirtumas nemazas. Ir tai nera didelis kainu skirtumas, tik x2 ar x3 kartus. Dabar tikrai nebepirkciau maximiniu.

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtias turejau Maximines seniau. Dabar turiu "Tapout". Skirtumas nemazas. Ir tai nera didelis kainu skirtumas, tik x2 ar x3 kartus. Dabar tikrai nebepirkciau maximiniu.

--- Baigti citatą ---

Bet kai to pačio produkto kaina skiriasi kartais, tai  :chmm: ...
O tą "maksiminę" pirkau laikinai... Bet nieko nėra pastovesnio už laikinumą... Naudoju po šiai dienai  :fanaras:

Rokas:
Shock Doctor gel max naudoju. Prieš tai turėjau kažkokią iš maximos ar tai ermitažo, tipo adidas. Skirtumas vien komforto klausimu tikrai yra. Ir per zūbus gavus jausmas tikrai malonesnis.

Saxum:
Individualią darysiuosi. Mokyklos laikų klasiokas yra dantų technikas, tai pažadėjo padaryt  :angel:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją