Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Dantys-kapos

<< < (2/18) > >>

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPas mane apatiniuose dantyse taip pat didžiulė plomba, turbūt 2/3 danties. Kol kas neišmušė. Svarbu būt sukandus dantis. O su dvigubą kapa tik kad sunkiau kvėpuot, bent jau taip sakė. Pažystamam nardant su akvalangu kelios plombos išsilakstė.

--- Baigti citatą ---
Nu, nu sukask dantis, tia nei vieno neturėsi.

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu, nu sukask dantis, tia nei vieno neturėsi.

--- Baigti citatą ---
O galima konkrečiau? Nes tiek su kapa, tiek be jos, visą laiką stengiuosi sukandęs būt. nes nesukandus dantis man tik blogiau (barkštėlijimas dantų, žandikaulis ir pan, )...

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO galima konkrečiau? Nes tiek su kapa, tiek be jos, visą laiką stengiuosi sukandęs būt. nes nesukandus dantis man tik blogiau (barkštėlijimas dantų, žandikaulis ir pan, )...

--- Baigti citatą ---

Gal išprotėjai? Be kapos, sukandęs, tai skils visi dantys. jau geriau atsivėpęs buk nei sukandęs. Be kapos galima būti jei ją pamiršai namie ir pranešt apie tai priešininkui prieš sparingą treniruotėj. Varžybose tikrina yra kapa ar ne. O šiaip įsidėkite ją į sportinę kuprinę ir niekada nepamiršite. Nusipirkite dar kelia, įsidėkite dar į mašiną, bei kasdienines kelnias gal gatvėj muštis reikės  :punch:).

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGal išprotėjai? Be kapos, sukandęs, tai skils visi dantys. jau geriau atsivėpęs buk nei sukandęs. Be kapos galima būti jei ją pamiršai namie ir pranešt apie tai priešininkui prieš sparingą treniruotėj. Varžybose tikrina yra kapa ar ne. O šiaip įsidėkite ją į sportinę kuprinę ir niekada nepamiršite. Nusipirkite dar kelia, įsidėkite dar į mašiną, bei kasdienines kelnias gal gatvėj muštis reikės  :punch:).

--- Baigti citatą ---
Be kapos aš tik per WT treniruotes būnu. Kur kartais netyčia lengvai užtaiko. Kai buvau nesukandęs, tai ir į lūpą įsikandau, ir liežuvį, tai todėl stengiuosi būt sukandęs dantis.
O per bokso treniruotę tai būnu su kapa, bet vis tiek sukandęs dantis. Nes paskutinėje triešoje gavau tiesų nestiprų per žandikaulį, o buvau prasižiojęs. Tai kelias dienas skaudėjo...

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBe kapos aš tik per WT treniruotes būnu. Kur kartais netyčia lengvai užtaiko. Kai buvau nesukandęs, tai ir į lūpą įsikandau, ir liežuvį, tai todėl stengiuosi būt sukandęs dantis.
O per bokso treniruotę tai būnu su kapa, bet vis tiek sukandęs dantis. Nes paskutinėje triešoje gavau tiesų nestiprų per žandikaulį, o buvau prasižiojęs. Tai kelias dienas skaudėjo...

--- Baigti citatą ---
geriau kelias dienas paskaudės nei be dantų būti. Nes jei tu per savo WT būtum sukandęs dantis tai didelė tikimybė, kad pora dantų skiltų, tad reikia džiaugtis, kad praskėlei lūpą ir liežuvį, bet ne stateisi naujų dantų. Nes kai dantis remiasi į dantį, tai pakanka mažo smūgio ir jie skilą. 

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją