0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Esu girdejes kad maksimines kapos labai lievos(as tokia turiu),bet kadangi per sparingus LABAI retai gaunu i dantis tai kokybes pasakyti nlb galiu. klausimas: ar tokiai kpai galima patiket savo dantis ar visdelto pirkti kokia originalia?
tai nebent tik dviguba kapa tave mokins kvėpuot per nosį. Su vienguba kapa labai puikiai kvėpuojasi per burna. Dėl to ir skaudėjo žandikaulį .dar kitas dalykas, kitus gal mažiau, bet pradžioje (o ir dabar, bet ilgesnį laiką) žiauriai pykindavo ta kapa. Įsidedi, keliolika sekundžių ir žiaugčioji. Tai pirkausi vaikišką. Dabar lengviau, bet vis tiek...Tik neapsigaukit. Nes sporto prekių pardėje tokia pati kapą kaip ir Maximoje kaina skiriasi 4 kartus... O jei reikia, turiu naują dvigubą kapa...
Jei pykina tai išeitis viena - patrumpink kapą, t.y. nukirpk galus, padaryk trumpesnė. Ir gerai bus.
Tai man su ta maximine ir sulaužė žandikaulį, net nesilaikė jinai... Neejo normalei suformuoti.
MAN atrodo kad kapa turi dantis o ne zandikauli saugot
Geriausia kapas pagal užsakymą gamintis pas dantų technikus. Vilniuje Žalgirio gatvėje gamina. nepamenu kiek tę kaštuoja, berods 120 lt mokėjom kažkada.