Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Dantys-kapos

(1/18) > >>

logitech:
Sveiki, uzsimaniau lankyti muay thai. Bet va neraminai tai kad apatiniame kruminiame dantyje turiu didele plomba. Tai galvoju kad man ja greit ismus ir bus negeria. O dviguba kapa kaip aiskino neapsimoka pirkti ir niek tailando bokse ju nenaudoja. Taigi ka pasiulytumete daryti? Sorry gal ir durna tema, bet man kilo toks klausimas.

EzysGazuotas:
Pas mane apatiniuose dantyse taip pat didžiulė plomba, turbūt 2/3 danties. Kol kas neišmušė. Svarbu būt sukandus dantis. O su dvigubą kapa tik kad sunkiau kvėpuot, bent jau taip sakė. Pažystamam nardant su akvalangu kelios plombos išsilakstė.

Saxum:
Nu retai tie dantys išlaksto, juolab krūminiai. Ne gatvė gi čia, paprasta vienguba kapa normaliai apsaugo kiek reikia. Greičiau nosys lūžta, lūpos prasiskelia, fanarai "įstatomi"...

Augustinas:
Buvo klube vienam, kad dantis klibėt pradėjo, nes be kapos į ringą ėjo, bet čia manau vienetinis atvejis. Gal dantį seniai keist reikėjo  :kikena: O šiaip tai kapa geras dalykas, apsaugos ir krūminius. O jei bijai, kad išlakstys plomba, daug treniruokis, kad nepataikytų Tau į žandikaulį :)

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBuvo klube vienam, kad dantis klibėt pradėjo, nes be kapos į ringą ėjo, bet čia manau vienetinis atvejis. Gal dantį seniai keist reikėjo  :kikena: O šiaip tai kapa geras dalykas, apsaugos ir krūminius. O jei bijai, kad išlakstys plomba, daug treniruokis, kad nepataikytų Tau į žandikaulį :)

--- Baigti citatą ---

Vienetinis atvejis? Tai čia 100% be dantų liksi jei be kapos į ringą kopsi. Kapa būtina. Turi labai daug plombų ir kol kas visos vietoj (spjoviau per kairį petį trys kart ir pastuksenau į medį trys kart  :kikena:)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją