AutoriusTema: Kurį kovos meną pasirinkti?  (Skaityti 119656 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

mykalauskas

• Svečias
Re: Kurį kovos meną pasirinkti?
« Atsakyti #720 įjungtas: 2012 Rgs 06, 19:19:27 pm »
Sveiki, man 16 metų, ūgis ~175cm, svoris 50kg, mano manymu per mažas svoris. Šiandien pasiūlė atvykti spalio mėn., į thai bokso arba kikbokso treniruotes, aišku kaip ir visad savaitė pirma nemokama. :) Draugs sako, jog su mano mase nieko gero nebus, nes esu kūdas ir nemanau, kad labai stiprus. Aišku jeigu dabar apsispresčiau reiktu iki spalio mėn., kiekviena diena pasportuot.Ką patartumėt? mane patį labiau traukia kikboksas.
« Paskutinis taisymas: 2012 Rgs 17, 14:56:42 pm nuo EzysGazuotas »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #721 įjungtas: 2012 Rgs 06, 19:53:15 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki, man 16 metų, ūgis ~175cm, svoris 50kg, mano manymu per mažas svoris. Šiandien pasiūlė atvykti spalio mėn., į thai bokso arba kikbokso treniruotes, aišku kaip ir visad savaitė pirma nemokama. :) Draugs sako, jog su mano mase nieko gero nebus, nes esu kūdas ir nemanau, kad labai stiprus. Aišku jeigu dabar apsispresčiau reiktu iki spalio mėn., kiekviena diena pasportuot.Ką patartumėt? mane patį labiau traukia kikboksas.

Jei sportuodsi, tai masė gal ir augs, o ir amžius dar rodo, kad turėtum sustambėt (greičiausiai). O šiaip - kickbokse svorio kategorijos yra. Taip kad - arba suras tau tinkamą priešininką, arba savo svorio kategorijoje absoliutus čempionas be kovos būsi ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #722 įjungtas: 2012 Rgs 06, 20:06:21 pm »
Mažiau klausyk draugų. Varyk, sportuok ir nepasiduok :handshake:
įtempk presą

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #723 įjungtas: 2012 Rgs 06, 20:48:04 pm »
Kada klausimas yra apie Tailando boksą ir kikboksą, aš visuomet esu už TB. Nes pačiam daug davė šitas puikus sportas ir jame daugiau leidžiama- t.y., mažiau taisyklių. O kuo mažiau taisyklių, tuo arčiau realybės. O dėl svorio, tai tegu Remygai papasakoja tas nesąmones. Nedidelis toks, bet ojojoj, kaip savu laiku japonus taškė po ringą.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

mykalauskas

• Svečias
« Atsakyti #724 įjungtas: 2012 Rgs 06, 20:56:15 pm »
Ačiū visiems už atsakymus ir paskatinimą  ;-)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #724 įjungtas: 2012 Rgs 06, 20:56:15 pm »

unikalas

• Svečias
« Atsakyti #725 įjungtas: 2012 Rgs 16, 21:08:54 pm »
Sveiki. Noreciau paklaust ir sulaukt is jusu patarimu. Taigi man 16metu, sportaves daug ko (mma,muay thai,boksa, kulturizma,plaukima,krepsini ir kt.) Taciau neapsisprendziu, dabar labai esu suabejojas del savo sportines ateities. Noreciau paklausti jusu, gal galit patart, as noriu pasiekt daugiau tam tikroje srityje sporte. labiausiai domina dvikovos sportas. Gal mazdaug savo patirtimi, ziniomis patartumet kur dar nepervelu kazko siekti, turiu labai dideli nora sportuoti ir siekti. Jei tai pades tai ugis 185cm, 73kg. Dekui is anksto :friends:

Tamstos tema puikiai tinka čia. E.G.
« Paskutinis taisymas: 2012 Rgs 17, 14:57:09 pm nuo EzysGazuotas »

Atsijungęs firefighter

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 82
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #726 įjungtas: 2012 Rgs 16, 22:23:34 pm »
tikrai tikrai unikalus, puoselėk savo talentus :banging:

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 51
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #727 įjungtas: 2012 Rgs 16, 23:29:49 pm »
Sveiki. Noreciau paklaust ir sulaukt is jusu patarimu. Taigi man 16metu, sportaves daug ko (mma,muay thai,boksa, kulturizma,plaukima,krepsini ir kt.) Taciau neapsisprendziu, dabar labai esu suabejojas del savo sportines ateities. Noreciau paklausti jusu, gal galit patart, as noriu pasiekt daugiau tam tikroje srityje sporte. labiausiai domina dvikovos sportas. Gal mazdaug savo patirtimi, ziniomis patartumet kur dar nepervelu kazko siekti, turiu labai dideli nora sportuoti ir siekti. Jei tai pades tai ugis 185cm, 73kg. Dekui is anksto :friends:

Tiek praėjai ir vistiek nori padaryt karjerą dvikoviniam? - eik į moterų pliažo tinklinį. Gal dar sublizgėsi.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Prabas

• Svečias
« Atsakyti #728 įjungtas: 2012 Rgs 19, 15:09:01 pm »
Sako kad Karate yra gerai.
Bet ar galima teigti kad gera dirza turintis Karatistas iveiktu boksinka panasaus stazo.?
Ir ar yra tokiu vaizdo iraus kad butu galima matyti realia ir tikra profesianalu kova karatisto pries boxinka-ar karate pries mma

Atsijungęs svetly

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #729 įjungtas: 2012 Rgs 19, 15:35:17 pm »
 :-]
Tiek praėjai ir vistiek nori padaryt karjerą dvikoviniam? - eik į moterų pliažo tinklinį. Gal dar sublizgėsi.

« Atsakyti #729 įjungtas: 2012 Rgs 19, 15:35:17 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #730 įjungtas: 2012 Rgs 19, 15:51:48 pm »

Sako

Citata
Bet ar galima teigti kad gera dirza turintis Karatistas iveiktu boksinka panasaus stazo.?

Jei diržas sovietinės armijos kario, tas kur su sagtimi, gali tada įveikti boksininką.
O jei rimtai, ne dirže esmė. O tame, kiek ir kaip treniravaisi. Jei malei  :shit: , tai ir bus atitinkamas rezultatas. Jei nebuvo kovų, sparingų, susitikimų su kitais stiliais, irgi gali :shit: gautis.
Citata
Ir ar yra tokiu vaizdo iraus kad butu galima matyti realia ir tikra profesianalu kova karatisto pries boxinka-ar karate pries mma
Yra, jutiūbėje ieškok. Tik mokėk klausti.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #731 įjungtas: 2012 Rgs 19, 20:47:34 pm »

Muša ne per diržą, o per snukį ;) O toliau viskas sėkmės ir asmeninio meistriškumo klausimas. "Mano patirtis bokse - 10 metų" gali reikšti ne tik "aš sporto meistras", bet ir "jau dešimt metų mane kaip šunį lupa profesionalai" :)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #732 įjungtas: 2012 Rgs 20, 08:36:20 am »
Muša ne per diržą, o per snukį ;) O toliau viskas sėkmės ir asmeninio meistriškumo klausimas. "Mano patirtis bokse - 10 metų" gali reikšti ne tik "aš sporto meistras", bet ir "jau dešimt metų mane kaip šunį lupa profesionalai" :)

Irgi neblogas variantas. Pačioje pradžioje, po kažkiek susitikimų su Sakalu, gan greitai ir neblogai išmokau saugoti kepenukus  :kikena: , kas dabar labai praverčia...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

mykalauskas

• Svečias
« Atsakyti #733 įjungtas: 2012 Spa 10, 22:55:40 pm »
Nu va šiandien buvau pirmoje Kickbokso treniruotėje. :D Nu ką gi teko paplūšėti, bet visai smag buvo :) Jau per vieną pamoką daug dalyku išmokau, žiūrėsim kaip skesis toliau. :ramentai:

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #734 įjungtas: 2012 Spa 11, 08:11:15 am »
Nu va šiandien buvau pirmoje Kickbokso treniruotėje. :D Nu ką gi teko paplūšėti, bet visai smag buvo :) Jau per vieną pamoką daug dalyku išmokau, žiūrėsim kaip skesis toliau. :ramentai:

Sėkmės  :handshake: Esi vienas iš nedaugelio, kurie čia paklausę vis dėl to nuėjo sportuoti...

« Atsakyti #734 įjungtas: 2012 Spa 11, 08:11:15 am »