AutoriusTema: Kurį kovos meną pasirinkti?  (Skaityti 120971 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • Lytis: Vyras
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kurį kovos meną pasirinkti?
« Atsakyti #405 įjungtas: 2011 Bal 24, 15:12:57 pm »
Asia pliusas, kur jau be pliuso uzh tokias teksto paklodes. :) ( ir dar  EGO paglostyt  :D )  Nezudyk zmoguje romantykos, vietiek didzioji dauguma mokosi tik ish savo klaidu ( deja as save prie jos irgi priskyriu ), ishpradziu visad reik gaut i snuki, padaryt tam tikras ishvadas ir  dar kazhka suprasti :)
« Paskutinis taisymas: 2011 Bal 24, 15:15:12 pm nuo Berserk »
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #406 įjungtas: 2011 Bal 24, 16:32:55 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Asia pliusas, kur jau be pliuso uzh tokias teksto paklodes. :) ( ir dar  EGO paglostyt  :D )  Nezudyk zmoguje romantykos, vietiek didzioji dauguma mokosi tik ish savo klaidu ( deja as save prie jos irgi priskyriu ), ishpradziu visad reik gaut i snuki, padaryt tam tikras ishvadas ir  dar kazhka suprasti :)
Pilnai pritariu, gavus į snukį labai palengvėja daryti išvadas ir pasirinkti kovinį meną, kažkaip porą gerų praleistų smūgių labiau priartina prie nušvitimo nei pora metų meditacijos ar forumo skaitymo.
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #407 įjungtas: 2011 Bal 26, 00:45:08 am »
Iš Vilniaus.
Žinau dėl peilių, kad nėra ko ten žaisti kai treniruojiesi.

Mano patirtis dėl tų kaip pavadinau pižamų? Karate do Shutokan apie 4 metus su trupučiu. Vienintelis dalykas kas man ten patiko tai treneris. Tačiau pastarasis išėjo. Tai ir man dingo interesas ką nors ten veikti. Nes iš esmės ten sportinis klubas.

Bokso pirštines ir dabar užsimanau. bet ten saviveikla : P

Taip šiek tiek susipažinęs su aikido. Bet ten tai minimaliai. Tuolab koks ten aikido, kai lisycino aukštas danas kaip uspaskio diplomas.

Ech ir man atrodo nesupratai. Aš pats teigiu, kad stilius nesvarbu. Bėda, kad dabar su tais tradiciniais per daug dėmesio skiria "Stiliui" "Tradicijai" negu realiai praktinei reikšmei. Na plius dar kad pinigus melžia. Žinoma aš pilnai suprantu patriotinius jausmus dalykui kuriam treniruojiesi. Tačiau kaip tu skeptiškai žiūri į žmonės kurie žiūri skeptiškai į tradicinius kovos menus, tai aš skeptiškai žiūriu į tradicinių kovos menų praktinį pritaikymą dabartiniame pasaulyje. O visgi, jeigu įdomu kas man yra įdomu. Tai gali pagooglint tokį veikėja kaip "Luke holloway" arba pasidomėt Krav Maga (kuri deja dabar irgi daug kur sukomercinta)
Prieš rašydamas apie pižamas, bent jau išsiaiškink kokį stilių lankei 4 metus. Tavo minėtas trenerio  vardas (asmeniniame poste) shotokan stiliuje nefiguruoja. Patikrinau.  Beje karate "shutokan" stilius man irgi negirdėtas :kikena:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #408 įjungtas: 2011 Bal 26, 16:47:52 pm »
Pilnai pritariu, gavus į snukį labai palengvėja daryti išvadas ir pasirinkti kovinį meną, kažkaip porą gerų praleistų smūgių labiau priartina prie nušvitimo nei pora metų meditacijos ar forumo skaitymo.

čia tai geras  :luztu: apie nušvitimą  :luztu:

+1  :-)
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #409 įjungtas: 2011 Bal 26, 17:20:20 pm »
Prieš rašydamas apie pižamas, bent jau išsiaiškink kokį stilių lankei 4 metus. Tavo minėtas trenerio  vardas (asmeniniame poste) shotokan stiliuje nefiguruoja. Patikrinau.  Beje karate "shutokan" stilius man irgi negirdėtas :kikena:

+1 :)  :handshake:
aeterna
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #409 įjungtas: 2011 Bal 26, 17:20:20 pm »

... kur nubėgo?

• Svečias
« Atsakyti #410 įjungtas: 2011 Bal 28, 02:02:02 am »

Tai dabar jau prie gramtikos kabinėsies? Ar trūksta žodžių realiai kažką protingo pasakyt, tai reikia žmogų pulti asmeninių lygiu, mat toks stilius "nu jis toks ir anoks, tai nesvarbu ką ir sako". Dėl manęs ten kad ir Karate Kyokushin ar Karate baba yaga ar bala žino ką dar ten prirašysi. Esmė visvien lieka ta pati. Kovinis sportas.

Nematau tikslo čia ginčytis kas tr00 o kas ne. Nei internetinių karų žaisti su kažkuo. Teko užsiimti.. ir realiai nieko doro. Žinoma, daug geriau negu neužsiimti niekuom, tačiau esminė funkcija visgi lieka sportinė. O pats tikrai ne to ieškau.

Nei aš noriu kažkokio tai klubo atstovauti. Nei kažkokiom federacijom didelius pinigus mokėti. Nei japoną vaidinti besilenkiant kartojant "Os" ar nešiojant japonų tautinius rūbus. Nei dalyvauti kažkokiose varžybose stengiantis prieš bile ką pasirodyti. O diržai.. tai tiek juodas tiek baltas kelnes prilaikys vienodai.

Ar iš vis Lietuvoje yra kažkas panašaus ko moko Luke Holloway arba Bas Rutten (apie kurį turbūt dauguma čia jau ir taip žino)
« Paskutinis taisymas: 2011 Bal 28, 02:30:05 am nuo ... kur nubėgo? »

Atsijungęs MindeM

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 389
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #411 įjungtas: 2011 Bal 28, 07:34:45 am »
Siūlyčiau suagti, tai pirma.
Antra-naudokis google.
Trečia-jei nerasi nieko, kas domina, mokykis pats pagal youtube.
Ketvirta-esu matęs Bas Rutten self defense video-veiksmai iš dziudo,aikido,MT,bokso,kikbokso etc.
Penkta-tas pats Bas Rutten yra sportininkas.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #412 įjungtas: 2011 Bal 28, 08:09:55 am »
Šiaip siūlau rinkti žodžius, kai kalbi apie Smauglį. Tiek, kiek žino jis (ne tik karate), tau ir daugumai čia esančių (tame tarpe ir man), ne vieną hektarą žolės reikės  :shit: ...

O jei į temą, ieškok MMA klubų Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

... kur nubėgo?

• Svečias
« Atsakyti #413 įjungtas: 2011 Bal 28, 10:08:09 am »
Aš ir nesakau, kad jis nieko neišmano. Galiu duot ranką nukirst jog žmogelis tikrai labiau pasikaustęs negu aš. Bet nepaisant to kas jis yra, fakto kaip žmogus elgiasi nekeičia. Užuot atsakius į klausimą ar keliamą problematiką verčiau mėginti diskredituoti patį pašnekovą. Nes turbūt oponento požiūris į kultyvuojamą kovinį sportą nesutampa su jo paties. Žodžiu. Supratau. Jeigu tau nepriimtina susportinta rytinių kovinių dalykų kultūra - turi suaugti. Ačiū : D dabar žinosiu pagal ką žmogaus brandą matuoti.

Bas Rutten toli gražu ne vien sportininkas. Tačiau rado būdą kaip pinigų prasimanyti MMA.

Nuo rugsėjo pasižiūrėsiu ninjutsu. Vasarą stovyklos ... o man darbas.

« Paskutinis taisymas: 2011 Bal 28, 10:16:05 am nuo ... kur nubėgo? »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #414 įjungtas: 2011 Bal 28, 10:13:39 am »
Aš ir nesakau, kad jis nieko neišmano. Galiu duot ranką nukirst jog žmogelis tikrai labiau pasikaustęs negu aš. Bet nepaisant to kas jis yra, fakto kaip žmogus elgiasi nekeičia.

Apsisprendžiau ninjutsu eit nuo rugsėjo. Nes panašu vasarą jie tik stovyklas daro.

Kažkaip jautrūs visi darosi... elgesio problemų pas Smauglį nematau  :oho: ...

O dėl ninjutsu, kreipkis pas Asia ar Zen. Jie tiksliau pasakys, kaip kas pas juos ten vyksta. O ir vasaros stovyklos, bent jau sprendžiant iš atsiliepimų, pas juos labai fainos būna. Nes laukimas rudens dažniausiai baigiasi laukimo kito rudens ir t.t....
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

« Atsakyti #414 įjungtas: 2011 Bal 28, 10:13:39 am »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #415 įjungtas: 2011 Bal 28, 11:58:35 am »
....
Bas Rutten toli gražu ne vien sportininkas. Tačiau rado būdą kaip pinigų prasimanyti MMA.
...
Sudominai. Kas yra Bas Rutten?
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #416 įjungtas: 2011 Bal 28, 12:10:27 pm »
Sudominai. Kas yra Bas Rutten?

Teoriškai linksmas vyrukas: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Net mūsų forume yra tema, kad treniruokimės su Bas'u  :lauzo: :kikena: : Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #417 įjungtas: 2011 Bal 28, 15:08:20 pm »
Ezy ash manau jam reiketu tesiog nueiti su Smauglio mokinukais paspariguoti, jei jam suteiks tokia galimybe, daug klausimu ishkarto pradings :)
aeterna

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #418 įjungtas: 2011 Bal 28, 21:48:03 pm »
Teoriškai linksmas vyrukas: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Net mūsų forume yra tema, kad treniruokimės su Bas'u  :lauzo: :kikena: : Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tai gi puikus sportininkas ir šoumenas :respect:
Tą ir taip žinojau. Galvojau, kad dar kažkas te ypatingo iš postų...
« Paskutinis taisymas: 2011 Bal 29, 01:46:07 am nuo Smauglys »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #419 įjungtas: 2011 Bal 28, 22:32:31 pm »
Tai gi puikus sportininkas ir šoumenas :respect:
Tą ir taip žinojau. Galvojau, kad dar kažkas te ypatingo ir postų...

Nu, tada reikia laukti nežinia Kur nubėgusio...

« Atsakyti #419 įjungtas: 2011 Bal 28, 22:32:31 pm »