0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Manai kepenų daužymas yra sveika?
Pradėsiu kaip pagal nusistovėjusį šabloną . Man 19 esu pliusas gan ilgą laiką sportavau dziudo ir sumaniau įpūstį naujų vėjų į gyvenimą ir išbandyti kažką naujo. Taigi su tuo nauju kovos menu norėčiau pasiekti šiuos tikslus:1. Išmokti valdyti smūginę techniką.2. Truputi pagerintį savo greitį bei reakciją.3. Numesti svorio aišku su šiuo punktu bus dirbama atskirai.Suprantu, kad reikės daug dirbti, bet to nebijau kaip ir gauti į skūrą .
O man atrodo, kad tau reikia gerai duoti į pilvą, kad išmestum niekus iš galvos.
Nuo galvos priklauso
Kur? Kada? Kodėl? Šiaip nekalbu apie visišką dziudo atsisakymą tiesiog noriu paįvairinimo bandžiau prisiplakt prie sambistų, bet nepriemė.
aš ir sakau kad nebeliko geru dzudoistu ,vien tik geri tinklininkai
Ka jus manot apie niat-nam?Parasykite + ir -
Gražu pažiūrėti, daug akrobatikos, efektinga, tik, ar efektyvu.Jeigu pamatęs per televiziją susižvėjai dėl akrobatinių triukų, gal geriau rinktis ne niat nam, o sportinę gimnastiką.
Reikėtų rimtesnės info. Iš šio video išvada tik viena - cirkas.
kam ta info kai nėra rimto reikalo ,galima visokiu mandrysčiu prisigalvot(tas liečia daugeli stiliu tame tarpe ir bo.....a ,bet va kada reikalas prispaudžia baigiasi visi fintai