Gatvėje yra galimybė pakliūti i netinkamas rankas ir nueiti netinkamais keliais.Jei tavo sūnus ,kurio tu dar neturi bus visuomenės atmata,tai jo aikido nepakeis.Tu sakai ,kad neturi nieko prieš boksą,bet kalbi kaip apie "Alkaida" kur verbuojami teroristai,tai bokso klubuose verbuojami banditai pagal tave išeina.Jedd ir baramui fighter jus bent suvokiat ką kalbat? Gaujos formuojasi ne klubuose,o gatvėj,tiesiog į tuos klubus jie ateina pasiimti žinių ,kurių jiems reikia.Jau minėjau kažkur,kad treneris NEŽINO ar jo mokiniai išmoktas žinias naudos tik saviginai.Pats nepraktikuoju bokso,bet ką judu spangstat tai net šlykštu skaityti.
nezinau Suiriken kiek tau metu.... bet sorry, tai apie ka rasau yra tai ka as maciau savo akimis prieš daugelį metų... ir dar karta galiu pasikartoti - daugelis gaujų susiformavo butent sporto klubuose

čia mūsų kriminalinio pasaulio istorija... sportuodavau aš su jais kartu, mačiau nuo ko jie pradejo, kaip vystesi ir į ką išsivystė... Suiriken, ir į sporto klubus jie tikrai "ateina pasiimti ne-žinių", pacaniukai ateina mokytis snukių daužyti...
aš nevarau ant bokso klubų... tiesiog sakau kaip yra... pažinojau vieną boksininką, kaip šiandien atsimenu, vardino ir ant pirštų lenkti normalius vaikinukus... užsilenkė keli pirštai... o po to su šypsena sako: - o daug žinok visi kiti priklauso vienai ar kitai gaujai...

va toks gyvenimas...
atsiprašau ir persiprašau dar kartą tų, kas mane vėl ne taip suprato - ne visi boksiorai banditai, ne visi bokso treneriai banditai, kaip liaudis sako, ir tarp čigonų būna kartais "vagių pasitaiko"