Pagrindines diskusijos > Savigyna

Susidorojimas bare

<< < (16/20) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNereikia gerti.
Jeigu negertumet, nebutu buve situ problemu.
manau del alkoholio iskyla virs 50% visu mustyniu.

--- Baigti citatą ---
:handshake:
Tik vat kaip bare negerti? :chmm:

abaras:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :handshake:

--- Baigti citatą ---

Tai i barus tada neik.
(mano vienas draugas buvo sumustas iki tokio lygio kad bevaziuojant i ligonine mire, jei nebutu vaikciojes i tokius barus, dar tureciau gera drauga. Nuo to karto nusprendziau nezaisti, ira ir geresniu butu su draugeliais basibut. Cia beto atsitikimas uzsienyje buvo, nezinau, gal LT pavojaus mirti baruose nera).

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNereikia gerti.
Jeigu negertumet, nebutu buve situ problemu.
manau del alkoholio iskyla virs 50% visu mustyniu.

--- Baigti citatą ---

Mano rodos 90%... :senis:

Augustinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai i barus tada neik.
(mano vienas draugas buvo sumustas iki tokio lygio kad bevaziuojant i ligonine mire, jei nebutu vaikciojes i tokius barus, dar tureciau gera drauga. Nuo to karto nusprendziau nezaisti, ira ir geresniu butu su draugeliais basibut. Cia beto atsitikimas uzsienyje buvo, nezinau, gal LT pavojaus mirti baruose nera).

--- Baigti citatą ---

Visas gyvenimas yra viena didelė rizika, tik vieni ją bando mažinti ir jiem pavyksta, o kiti puola rizikai į nagus.

paslaptis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :handshake:

--- Baigti citatą ---
Negėrimo būdu. Pasiimi arbatos, ar nealkoholinio kokio gėrimo/kokteilio/giros ir būni su chebra.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją