ai ka cia pasokoti kaip visada kazkas padaugino na ir zinot.... prasideda
!!!
bet noriu daugiau tada apie 2 varianta papasokoti,apie tai kaip musu apsaugininkai jauciasi nenubaudziami!!!!(galvoja jiems viskas galima
)
na sia situaciaja nepavadinciau tipene,bet hmmmm turbut kam nors jau buvo taip nutike!!!!!!!:)
visai nesenei kartu su gerais zmonemis(ju buvo gana daug) issinomavom 1 sale 1 bare(galvoju tikslint nereikia kur,nors kiek zinau mustiniu ten buna kiekviena penktadieni!!!!)(jei kam idomu kur !parasysiu)!!
zinoma pries musu pobuvi jau buvau gerai ikales :drunk: ! bet dar norma buvo !!!!!
sedejom gerai ir linksmai gera aplinka, puikus zmones,daug gerimu !!!!
(bet 1 niuansas pries sedant prie stalo ateina toks vaikinukas(apsauginis) ,gan stambus ,bet nelabai aukstas taigi ispudzio nepaliko
,ir sako kas triuksmaus ismesiu is cia
hahahahah jokas visoje saleja ,zinoma jis nelabai linksmas iseina!!!)
vat nuo cia ir prasideda!!!!
kazkodel,kazkam nepatiko WC duris!!! (nezinau ar stipriau trenke ar spire jas(tikslei nezinau))!
ir prasideda
!!!!!
nuo trankimo ar smugio -salia duru nubirejo taip vadinamoji 'stukaturke' (zinot kas tai????)
atbega vedeja sako uzmokekit jai 70lt ,nors tiesa pasakius nebuvo ten tu 70lt uz ka moket ,bet stai pasirodo linksmibiu kaltininkai 2 apsauginei .....tirim pirim....sako mano draugeliu einam i lauka ,na tas kaip tikras vyras ,be jokiu 'lomkiu' eina ,bet kazkodel musu apsauginis ivertines kas gali jam nutikt grebia racija ir po keliu minuciu pries mus stovi ne 2 o jau kokie 7 apsaugininkai ,kurie zimiei pranuoksta tuos kurie buvo 2-ia (vyrai jau virs 190cm ugio ir nemaziau 90kg kiekvienas) sitie jau paliko neblogus prisiminimus!!!!!!
na toliau viko kazkoks barnis su jeis, bet nieko rimto!!!!!
bet man atrodo kad pries jiems atvaziojant jau bobos sumokejo vedejai 70lt uz tas supi.. durys!!!!!! ( vedeja dabar neturi mums jokiu pritenziju ,ir leidzia pasilikt )
bet 1-ga nuomone nuspresta is ten iseit (nes nuotaika jau buvo gerokai sugadinta)(nors litu mes ten paliko nemazai)!
jau gana neblogai ikales
jau virs normos(maise dar0.5 absoliuto) ,bet dar smegenis dirba 15%
(gal daugiau)(bet cia man buvo taip,kitiem zimia daugiau dar dirbo)
isejus i lauka (as isejau ne pirmas) matau kaip 1 apsaugininkas tranko draugeli(lauke buvo tie patis 7 kure buvo tame bare)(tas tvirtas draugelis) laikosi
,bet gavus pora smugiu tesei i :punch1: nukrenta ,nes pries tokius smugius nelabai kas issilaikis ir jau gulinti ant zemes tranko kojitemis
as aaaaapstulbes nuo tokio vaizdo sakau : 'vyrai ka darot'!
bet budamas neblogai veikiamas alkoholio
nespeju suregot i tai kaip i mano galvite ateina smugis is kelio!!!!
na atsiduriau ant zemes buvau apsuktas kokiu 4 apsaugininku kurie bande ismegint visus turimus navarotus!!!!! (tokius dalikelius kaip: lazdele su 'pruzina' ant galo kurios kaba metalinis rutuliukas, paprasti gelezinia fanarai puses metro ilgio ,ir dar velnias zino kas
) na kaip!!!
po 'navarotu' ismeginemu prasidejo dauzimas kojomis ,pora praleidau ,bet nieko !!!! antaki praskele ,ant puses veido atsirado melynos spalvos zima nuo kerzinio sapogo!!!! ir dar millijons meliniu ant ranku ,kai dengiausi nuo smugiu!!!!! draugelius irgi neblogai apdauze, vienam gyditojas net itare kaukoles skilima,bet dekui dievui nieko nebuvo!!!
tai viko baro kiemo teretorijoja ,ir kai jau musiskei suprato ,kad mums sito musio nelaimet ,pradejom trauktis !(nors mes tik ginemes)(uzsidengdavome)1 musu smugis = 100 ju mugiu!
bet is kazkur isdigo dar kokios 3 masinos is kuriu pasirode dar kokie 7 apsaugininkai
!!!
mes iseidami traukemes pro tokiu varteliu ir tie kurie buvo kieme ( apsaugininkai) saukia tiems kurie uz vartu : 'visus dauzik kas iseina'!!!!!
na dar padauzo mus ten!!!!
vienas idomu faktas ,kad tos sukos net merginas i veidus stumdavo (nemusdavo ,bet pasmume)!!! kaip jums tai ??ir duju i veida purske!!!
budamas pakartotinai sudauzitas gulejau ant zemes i net jau judet negalejau ,bet tamsoje matau 'sukos' silueta kuris prieina prie manes (as net nejudu) guliu ant zemes ir nusilenkes purske man i veida duju ,karoce as susisukes guliu ant zemes ir negaliu atsikelt nes akis taip degina kad oiiiiiiiiiiiii!!!!!! ( zinoma visa tai buvo lidima mano keiksmais ant ju)!!!!
gulejau ant zemes kai kurie rikiavosi prie senos ,kai kurie gulejo tai pat,kaip ir as!!!
po keliu sekundziu pajutau kaip mane apverte ant pilvo uzdejo antrankiu (uzverze taip ,kad 2 dienas zimos dar buvo ant ranku)
(tai jau privaziavo policiaj ,prie jos niekas mus net pirstu nepalete:))!
apsauga sako mentas ,blia cia musiskiam nosis sulause ,dantis ismuse!!!
mentai isiute kolegu nesekme, surinko is musu grupeles 7 tokiu ir nuveze i 2-ji!!!!!
prasideda pats idomumas as kai suzinojau man toks juokas eme kad sikine !!!:D
apsauga parase ant musu ,kad mes juos sumusem,( sulauzem 1 nosi ir kad vienam ant veido pora meliniu)!!!!!:D(na jo maciau ta kuris su fanaru:D ! bet juk jie pirmi pradejo ir kazkas nesusivalde ir dave!!! ka jus daritumete tokioje situacijoje !!!!
na velnias zino kas musu dabar laukia ,bet tirejas pasake ,kad dar nezino pries ka sita bila pasisuks!!!
gaunas tik 1 sudelis tas kad buvome visi girti !!!!!! bet mes nueme tas susiktas obdukcijas(apsauga pries mus tai padare) ,pasakem kad bobos eitu kaip liudinkes ir parasem ant ju atsakomasias pareiskimus!!! (tiesa pasakiu mes is tu zmoniu kurie ,neuzsiema tokiu sudu kaip pareiskimu rasymu ,bet tokioje situacijoje ka padarysi, o dabar mums paiso huliganke kuria sukele apsaugininkai ir kazkaip nesinori gaut liktinai metelius uz toki suda!!!!!! )
p.s.pasokoje kaip ta pacia apsauga (na tos pacios firmos) darbotojus kazkur 6 apsaugininkus mazdaug 15 vaikinuku sudauze i tokia mesa ,kad tie gulejo ant zemes ir prase ,kad nemust !!! matot kokie jie padlos istiesu (nezianu kazkaip lievai suformuliavau ,bet jei kas nsuprato tai tie 15 vaikinuku sudauze ta apsauga)!!!!!