Aha pas mane irgi toksai, bet pas mane tai ta vidurine jungtis plastmasine ir jau toks vaizdas, kad jinai buvo lituota, tai del to turbut ir suluzo. Paskui paskambinau vienam pardavejui is siauliu, tai sake kad senesnes kriauses, kuriu ta jugntis plastmasine, tai liga, o jau naujesniu tai metaline, tai turbut pas tave metaline ta jungtis, Vat man reiketu kur nors gauti ta metaline jungti. Bet kaip as apsidziauges buvau kai nusipirkau ta kriause, ir kos nusivylimas buvo kai suluzo...o taip noretusi kambari turet tokia gera kriause, turiu dar ta kriause namie, ir pardavejas, is kurio pirkau tai man puse kainos grazino ir zadejo paziuret tos dalies, nes jis ja naudota is vokietijos parveze ir man pardave ir nieko nezinojo, kad ji gali luzti.
O pas tave klausyk ar tik ta jungtis metaline? ar ir kitos dalys is metalo? ir ar tu ta smeli su neispakuotais maisais sukisai, ir ispakavai ir supylei? As tai kai nusipirkau ta kriause, tai pas mane tik virsuj buvo maza ta skyle ir nezinau, kaip nuimt ta dangti...
na zodziu uzsidegiau dabar butinai susitaisyti esama kriause arba kita nusipirkti, bet tokia raudona tai bijau pirkti ir nors tu ka, bet kad dabar tokiu ir nebematau skelbimuose. na anyway aciu