Visa kita > Kovos menai ir kinas

Geriausias vinčun filmas

(1/12) > >>

Brizas:
Sveiki,
speju daugeliui užsiiminėjančių vinčunu (VT, WT ar WCH ar wtf  :kikena:) bus įdomu jog šiam menui yra susukta visa eilė kino filmų. Daugelis dabar žino tik pastarųjų metų "Ip Man" su Donnie Yen ir jį kažkodėl dievina, man nemažiau geresni ir įdomesni buvo senesni filmai, bet tai aišku skonio reikalas. Įdomumo dėlei ir apklausą būtų galima ateityje pridet gal, kad išsiaiskint kam kuris geresnis?  :chmm:

Mano filmų sąrašiukas:
- "Bai ga jai" arba "The Prodigal Son" (1981) vaidina: Biao Yuen, Ching-Ying Lam, Sammo Hung Kam-Bo, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
- "Ip Man" (2008) vaidina: Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
- "Phu san Jahn sen shun" arba kitaip: "The Descendant of Wing Chun" (1978), vaidina: Norman Chu, Hark-On Fung, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
- "The Legend Is Born: Ip Man" (2010) vaidina: Sammo Hung, Yu-Hang To, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti 
- "Wing Chun" (1994) vaidina: Michelle Yeoh, Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
- "Wing Chun" (2006-7) vaidina: Nicholas Tse Ting Fung, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
- "Zan xian sheng yu zhao qian Hua" arba kitaip: "Warriors Two" (1978) vaidina: Casanova Wong, Leung Kar Yan, Sammo Hung Kam Bo, nuorodos: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti arba Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti 
- „Ip Man 2“ (2010) vaidina: Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Brizas:
na tokių kaip "Bangkok Dangerous" ar "Sherlock Holmes" kur scenose kur ne kur sušmėžuoja vinčun elementai net nepridėjau, bet jei kam atrodo, kad tinka - pridėkit jūs ;)

Hearior:
Wing Chun" (1994) žėjau, nesamonė totali.
O Yip man tai patiko :)

baramui fighter:

mačiau - "Bai ga jai" arba "The Prodigal Son" (1981) vaidina: Biao Yuen, Ching-Ying Lam, Sammo Hung Kam-Bo, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
mačiau - "Ip Man" (2008) vaidina: Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
nemačiau - "Phu san Jahn sen shun" arba kitaip: "The Descendant of Wing Chun" (1978), vaidina: Norman Chu, Hark-On Fung, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
nemačiau - "The Legend Is Born: Ip Man" (2010) vaidina: Sammo Hung, Yu-Hang To, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
mačiau - "Wing Chun" (1994) vaidina: Michelle Yeoh, Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
mačiau (bet ne visą, nes čia serialas)- "Wing Chun" (2006-7) vaidina: Nicholas Tse Ting Fung, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
mačiau - "Zan xian sheng yu zhao qian Hua" arba kitaip: "Warriors Two" (1978) vaidina: Casanova Wong, Leung Kar Yan, Sammo Hung Kam Bo, nuorodos: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti arba Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
mačiau (nelabai patiko) - „Ip Man 2“ (2010) vaidina: Donnie Yen, nuoroda: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiWing Chun" (1994) žėjau, nesamonė totali.
O Yip man tai patiko :)

--- Baigti citatą ---

kodėl nesamonė? Michelle Yeoh ten labai gražiai suvaidino, pats tas jai toks vaidmuo. Kai kas aišku ten prigalvota buvo, kai kur pasiskraidymų per daug, bet šiaip visai linksmas filmas. Be to,
filmavimo grupė turėjo labai gera kovos menų choreografą - Yuen Wo Ping'ą

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją